Ugrás a tartalomra

A Sláger TV kódolatlanul fogható a MinDig TV-n

Magyar Sláger TV logoA Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető.

Mint ismeretes, 2014. október 1-jétől a Sláger TV programja bekerült a MinDig TV Extra kínálatába, a csatorna az Alapcsomagban érhető el. Az új programlista és a kondíciók megtalálhatók a MinDig TV Extra honlapján.

A Tematik-Kábel Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján 2014. október 13. és november 16. között a Sláger TV minden MinDig TV felhasználó számára kódolatlanul lesz elérhető. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Sláger TV-t a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken. A nagy népszerűségnek örvendő, és már 750 ezer letöltéssel büszkélkedő MinDig TV applikációban is élőben lesz elérhető a Sláger TV műsora ebben az időszakban. Emellett folyamatosan frissülő, népszerű tartalmak kerülnek majd a videotárba is.

A Sláger TV (előzőleg Nóta TV), hazánk legnépszerűbb zenecsatornája az idei év folyamán jelentősen növelte a lefedett háztartások számát, áttért a modern, 16:9 képarányú sugárzásra. Szeptember elején a csatorna nevet és arculatot váltott és frissülő programkínálattal várja nézőit. Programjában a magyar nóta klasszikusain túl örökzöld melódiákat, élő koncerteket és a megunhatatlan mulatós dalokat kínálja nézőinek.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott