Ugrás a tartalomra

A tévében köszönthetik édesanyjukat a nézők anyák napján

UPC logoAz anyák napi filmek mellé „saját gyártású műsort” ajánl a UPC Magyarország május elsejére: a szolgáltató egy napra átengedi 23-as csatornáját mindazoknak, akik a tévén keresztül szeretnék felköszönteni édesanyjukat. A UPC anyák napi felhívására jelentkező nézők közül sorsolással választották ki a résztvevőket, akikkel személyes videó üzeneteket forgattak. A köszöntőkből összeállított 10 perces kisfilmet május első vasárnapján folyamatosan sugározzák majd a 23-as programhelyen.

A UPC 23-as infocsatornáján május 1-jén egy napra eltűnnek a képernyőről a programajánlók, hogy átadják helyüket az anyák napi köszöntőknek. A szolgáltató április közepén Facebook oldalán tette közzé felhívását, hogy várja mindazok jelentkezését, akik május elsején a tévében szeretnének üzenni édesanyjuknak, nagymamájuknak. A több mint 150 jelentkező közül sorsolással választották ki résztvevőket, s végül 34-en álltak a kamerák elé, hogy leforgassák velük személyes anyák napi köszöntőjüket. Az ünnepi üdvözletekből 10 perces videó készült, amelyet május 1-én folyamatosan sugároznak majd a 23-as csatornán.

„Május első vasárnapján rendszerint ismert sztárokat felvonultató romantikus filmek mennek a tévében, ezért arra gondoltunk, idén megcsináljuk saját anyák napi műsorunkat, amiben a nézők a főszereplők. Egy teljes napra kölcsönadjuk nekik egyik csatornánkat, hogy személyesen mondhassák el édesanyjuknak, mennyire szeretik őket” – mondta Dózsa Imre, a UPC Magyarország marketingkommunikációs igazgatója. „Fantasztikus élmény volt a forgatás, nemcsak nekünk, de a résztvevőknek is. Reméljük, közös kisfilmünk emlékezetessé teszi május első vasárnapját az édesanyák számára – mi ezzel kívánunk nekik sok boldogságot.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott