Ugrás a tartalomra

Díjnyertes filmek a Film Mánián

Film Mania logoA Chello Central Europe több mint 200 órányi tartalmat vásárolt a Powercorp International-től. Az angol forgalmazó és a Chello közötti együttműködés a magyarországi Film Mánia és Film Café csatornákra, valamint a romániai Film Caféra terjed ki.

Ennek köszönhetően a nézők decembertől olyan sikerfilmeket láthatnak a Film Mánián, mint például a 4 Emmy-díjat nyert Alice Csodaországban, az Oscar-díjas Whoopi Goldberggel, az Oscar-díjas Ben Kingsley-vel és a kétszeres Oscar-díjas Peter Ustinovval, vagy az Emmy-díjat nyert és Golden Globe díjra jelölt kétrészes kalandfilm, a Merlin, a Golden Globe díjra jelölt Sam Neill, az Oscar-díjra jelölt Helena Bonham Carter és az az Oscar-díjra jelölt Miranda Richardson főszereplésével.

Emellett a Film Mánia műsorkínálatába kerül az Emmy-díjra jelölt kalandfilm, a Herkules, a Golden Globe-ra jelölt Leelee Sobieski, az egykori 007-es ügynök Timothy Dalton és az Oscar-díjra jelölt Sean Astin főszereplésével, és Cervantes klasszikusának Emmy-díjra jelölt feldolgozása, a Don Quijote, amelynek címszerepében az Oscar-díjra jelölt John Lithgow látható.

Ízelítő a decemberi-januári kínálatból

December:

  • FÖLDINDULÁS NEW YORKBAN – Emmy-díjra jelölt látványos kétrészes katasztrófafilm Tom Skerritt és Jennifer Garner főszereplésével. Adás: Film Mánia, december 1-2. 21:20.
  • AZ ARANYGYAPJÚ LEGENDÁJA – Emmy-díjra jelölt mitológiai témájú kétrészes kalandfilm az Oscar-díjra jelölt Dennis Hopper, az Oscar-díjra jelölt Frank Lagella és Natasha Henstridge főszereplésével. Adás: Film Mánia, december 22-23. 19:20.
  • ALICE CSODAORSZÁGBAN – 4 Emmy-díjat nyert, rendkívüli szereposztású családi kalandfilm (főszerepben az Oscar-díjas Whoopi Goldberg, az Oscar-díjas Ben Kingsley, a kétszeres Oscar-díjas Peter Ustinov és az Oscar-díjra jelölt Gene Wilder). Adás: Film Mánia, december 23. 16:45.
  • UTAZÁS A FÖLD KÖZÉPPONTJA FELÉ – Jules Verne azonos című regénye alapján készült izgalmas kétrészes fantasy a Golden Globe díjra jelölt Treat Williams főszereplésével. Adás: Film Mánia, december 29-30. 19:15.


Karácsonyi kínálat a Powercorp csomagból:

  • KARÁCSONYI ÜDVÖZLET – megható családi film a sors hatalmáról. Adás: Film Café, december 22. 21:00.
  • KARÁCSONY KÁNAÁNBAN – családi vígjáték Miley Cyrus édesapja, Billy Ray Cyrus főszereplésével. Adás: Film Café, december 23. 21:00.
  • KARÁCSONYI ÉNEK: A MUSICAL – Charles Dickens műve nyomán készült Emmy-díjat nyert karácsonyi film Jennifer Love Hewitt és Geraldine Chaplin főszereplésével. Adás: Film Mánia, december 24. 18:45.
  • UDVARLÓT KARÁCSONYRA – romantikus vígjáték, amelyben a karácsonyi kívánságok valóra válnak.  Adás: Film Mánia, december 25. 17:25.
  • MIKULÁSNÉ KERESTETIK! – könnyed családi vígjáték a Rendőrakadémia-filmek sztárja, Steve Guttenberg főszereplésével. Adás: Film Mánia, december 26. 19:20.


Január:

  • MERLIN – Emmy-díjat nyert és Golden Globe díjra jelölt kétrészes kalandfilm a Golden Globe díjra jelölt Sam Neill, az Oscar-díjra jelölt Helena Bonham Carter és az az Oscar-díjra jelölt Miranda Richardson főszereplésével. Adás: Film Mánia, január 12-13. 19:20.
  • MERLIN 2: A VARÁZSLÓINAS – a MERLIN c. kalandfilm méltó folytatása ez a kétrészes kalandfilm a Golden Globe díjra jelölt Sam Neill, és az Oscar-díjra jelölt Miranda Richardson főszereplésével. Adás: Film Mánia, január 19-20. 19:25.
  • DON QUIJOTE – Miguel de Cervantes klasszikusának Emmy-díjra jelölt feldolgozása, amelynek címszerepében az Oscar-díjra jelölt John Lithgow, míg Sancho Panza szerepében az Oscar-díjra jelölt Bob Hoskins látható. Adás: Film Mánia, január 26. 18:15.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott