Ugrás a tartalomra

Érkezik az RTL Spike a Telekom kínálatába

RTL Spike logoIndulásától elérhető lesz a Telekom kínálatában a Viacom új, izgalmas szórakoztató csatornája, az RTL Spike.

Decemberi indulásától elérhető lesz az RTL Spike a Telekom kínálatában, minden televíziós platformon, valamint a TV GO-n. Az új csatorna érkezése áldozattal is jár, cserébe kikerül a kínálatból a médiaszolgáltató zenecsatornája, a VH1.

A Viacom a tulajdonában lévő, már számos országban bevezetett Spike minél sikeresebb hazai elindításához az RTL Magyarországgal fog össze, amely a márkaépítésben szerzett széles körű tapasztalatai révén fontos partner lesz számára ebben a projektben; így jöhet létre az RTL Spike a Viacom csatorna-portfóliójában. Az új tévéadón unikális, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatok és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak egyaránt láthatók lesznek. A csatorna programstruktúrájának kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott