Ugrás a tartalomra

Hangolódjon karácsonyra a UPC Directtel

UPC Direct logoA UPC Direct ügyfeleinek nem kell karácsonyig várniuk, hogy ajándékot kapjanak. A műholdas szolgáltató és partnerei együttműködésének köszönhetően egész hónapban nyereményekkel segítik a karácsonyra való hangolódást.

Nem csak a kedvenc karácsonyi filmek hirdetik az ünnepek közeledtét, de a UPC Direct is tartogat meglepetéseket.

Idén a UPC Direct adventi meglepetései négy partnerrel együttműködésben érkeznek: AMC, AXN, Fox és Viacom témájú ajándékok várnak a szerencsés nyertesekre a heti versenyfordulókon.

A játék december 4-én kezdődik a UPC Direct Facebook oldalán. Az ajándékokat az aznapi kérdést helyesen megválaszolók közt sorsolják ki.

A december 4-én induló első fordulóban három nyertes várhatja Minimax ajándékcsomagját, melynek tartalma egy Minimax hátizsák, Minimax kréta és egy Minimax uzsonnásdoboz az AMC jóvoltából.

A következő körben, melyre december 11. és december 17. között kerül sor Sony Max és Sony Movie utazóbögrét, Sony vezetéknélküli hangszórót és Sony fejhallgatót nyerhetnek a szerencsések.

A harmadik kör december 18-án indul és december 24-én, azaz Szenteste ér véget. A versenyen résztvevők között három csomag kerül kisorsolásra, melyek tartalma egy NatGeo logóval ellátott hátizsák, benne mobil fotó objektív és egy NatGeo logós jegyzettömb lesz.

Az utolsó kör karácsonykor kezdődik, ekkor Comedy Central tematikájú ajándékok várják szerencsés új gazdáikat a Viacom jóvoltából. Mivel a verseny december végéig tart, így akik részt vesznek a játékban, akár karácsony után is számíthatnak ajándékokra.

Persze az ügyfelek idén is élvezhetik a jól ismert és várva várt karácsony-témájú hollywoodi kasszasikereket és izgalmas karácsonyi televízióműsorokat. Három csatorna műsora kódolatlanul érhető el a karácsonyi időszakban és azt követően: a Romance TV december 15-től január 2-ig, a Sony Max december 15-től január 22-ig, míg a Sony Movie január 9-től február 2-ig érhető el minden UPC Direct előfizető számára.

Élvezzék az év legmeghittebb időszakát a UPC Direct műsoraival és Facebook játékával, várjuk együtt az ünnepeket! Kívánunk minden ügyfelünknek Boldog karácsonyt és Boldog Új Évet a UPC Directtel!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott