Ugrás a tartalomra

Három otthonszépítő műsorral jelentkezik a Fine Living csatorna

Fine Living logoA tavasz beköszöntével a UPC Direct népszerű lakberendező és kertépítő műsorokat sugároz a Fine Living csatornán.

Májusban a UPC Direct előfizetői új otthonszépítő ötletekkel gazdagodhatnak, egy sor érdekes kültéri és beltéri dekorációs, illetve barkácsolós lakberendező sorozat jóvoltából, amelyeket a Fine Living csatorna tűz műsorára.

A Felújításfüggő első részét 2015. május 4-én, hétfőn 20:35-kor vetítik. A műsorvezető, Nicole Curtis autodidakta otthonfelújító és belsőépítész, aki rozoga, elhanyagolt történelmi épületeket állít vissza eredeti pompájukba. Kreativitásával és eklektikus ízlésével Nicole gyönyörű és stílusos otthonokat varázsol még a legromosabb épületekből is, legyen szó egy korabeli városrész egyik düledező házának teljes felújításáról, vagy egy tűzben megrongálódott épület megmentéséről a szülővárosában, Detroitban.

A 2015. május 15-én 21:00 órakor bemutatkozó Kertépítők sorozatban Chris Lambton tájépítész szakértő magára vállalja, hogy elhanyagolt, elvadult, csúnya kerteket egyedi, izgalmas, modern kültéri terekké alakítson át — egy-két személyes részlettel és az egyes családok egyéni stílusához illő váratlan meglepetésekkel kiegészítve azokat. A sorozatban Chris és csapata többek között egy gyönyörű kertet épít — füves terekkel és tűzrakókkal —, amelyben a tulajdonosok, Carmen és Eddie saját zöldségeket termeszthetnek. Emellett a csapat izgalmas és innovatív teret hoz létre a parti-imádó Matt és Zena számára, feldobva azt egy kültéri bárral, kerti jacuzzival, és egy saját kutyafuttatóval a házi kedvenceik szórakoztatására.

Az Ócskaságvadászok, melyet 2015. május 6-án, szerdán 21:00 órakor tűz először műsorra a csatorna, Amie és Jolie Sikes, a két „ócskaságvadász” szokatlan szenvedélyüknek hódolnak: ócskaságokból készítenek egyedi bútorokat és lakásdekorációkat.  A sorozatban a nővérek izgatottan készülnek a saját, vadonatúj „Junk Gypsy Store”-juk (Ócskaságkereskedésük) megnyitására. A bolt hatalmas sikert arat, és szinte valamennyi furcsa és csodás alkotásuk gazdára talál már az első napon. Amie és Jolie lelkesen kutat még több limlom után, amelyeket elegáns kiegészítőkké alakíthatnak át és adhatnak el az üzletben. Ezen felül egy izgalmas lehetőség is adódik a számukra: ők tervezhetik meg a Pottery Barn Teen bútoráruház legújabb kollekcióját.

"Örömünkre szolgál, hogy új életmód műsorokat mutathatunk be közép-európai előfizetőinknek a Fine Living csatornán, és ezáltal arra inspirálhatjuk őket, hogy a tavasz jegyében ők is felfrissítsék otthonuk stílusát. Bízunk abban, hogy a magyar nézőközönség, akik híresek a barkácsolás iránti lelkesedésükről, izgalmasnak találják majd az új műsorkínálatunkat" – nyilatkozta Pinkola Zoltán regionális értékesítési és üzletfejlesztési igazgató.

A Scripps Network International által gyártott Fine Living csatornán vetített sorozatok a 91-es programhelyen érhetőek el a UPC Direct előfizetői számára.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott