Ugrás a tartalomra

Így változik a Telekom televíziós kínálata 2020-ban

Mint a legtöbb szolgáltatónál, így a Telekom-nál is az év eleje hozza a legnagyobb változásokat a televíziós kínálatban, nem lesz ez másként 2020-ban sem.

 

Az IPTV és műholdas (SAT) televízió hálózaton nyújtott Szuper Családi HD, Szuper Családi HD 201809, Szuper Családi HD 201909 és az IPTV hálózaton nyújtott Szuper Családi Mozi és Szuper Családi Mozi 201909 díjcsomagokban, továbbá a Nagyvilág és Filmvilág csomagokban a Food Network csatorna helyett a History 2 csatorna, a Megamax csatorna helyett a Dikh TV csatorna kerül elosztásra, valamint elérhetővé válnak a Comedy Central HD és EPIC Drama HD csatornák. A Szuper Családi Mozi és Szuper Családi Mozi 201909 díjcsomagokban elérhetővé válnak a Viasat Nature HD, a Nicktoons HD és a Moziverzum HD csatornák.

 

Az új programkínálatot 2020. január 7-től biztosítja a szolgáltató. 2020. január 1-je és január 7-e között a műszaki lehetőségek függvényében, a zavartalan átállás biztosítása érdekében fokozatosan térnek át az új csatornakiosztásra, amely időszakban a megszűnő csatornák már nem lesznek elérhetőek. A csatornakiosztás változásával együtt a csatornasorrend is módosulhat.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott