Ugrás a tartalomra

Két hét kódolatlan prémium filmélmény a UPC Direct előfizetőinek

UPC Direct logoÁprilis 10-24. között újabb prémium sorozat- és filmélmények várják a UPC Direct előfizetőit. A két hétig tartó kódolatlan időszak alatt a FilmBox Pak négy csatornája, a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Family és a FilmBox Plus minden ügyfél számára ingyenesen elérhetővé válik.

A kódolatlan időszak alatt a FilmBox Extra HD a 42-es, a FilmBox Premium az 55-ös, a FilmBox Plus az 56-os, míg a FilmBox Family az 57-es programhelyen válik elérhetővé minden UPC Direct előfizető részére, április 10., hétfő reggel 8 órától április 24., hétfő reggel 8 óráig.

A FilmBox Pak négy csatornáján látható sorozatok és filmek a mozicsomag előfizetőinek folyamatosan elérhetők. Az előfizetéssel kapcsolatos információért, illetve a legfrissebb hírekért, ajánlatokért látogasson el a hu.upcdirect.com weboldalra.

Sikersorozatok és hollywoodi kasszasikerek a FilmBox Premium műsorán

A kódolatlan időszak április 10-én veszi kezdetét a Kémkölykök 4 című filmmel, amelyben Jessica Alba visszavonult szuperügynökként tér vissza a FilmBox Premium csatornára. A drámai alkotások kedvelőinek április 12-én érdemes a csatornára kapcsolniuk, ahol Claire Simmon’s történetét kísérhetik végig a Boldogság bármi áron című filmben.

A klasszikus történetek szerelmeseinek is kedvez ez az időszak. Érkezik minden idők egyik leghíresebb detektívpárosának modern feldolgozása a Sherlock című sorozatban. Április 13-tól a különc nyomozó (Benedict Cumberbatch) és partnere Dr. John Watson (Martin Freeman, A hobbit) derítenek fel rejtélyes ügyeket napjaink londoni forgatagában.

Mindemellett egy lenyűgöző dokumentumsorozat is debütál a csatornán Forest Whitacker, Laurence Fishburne (Mátrix trilógia) és Jonathan Rhys Meyers főszereplésével. Az újraértelmezett, Gyökerek című sorozat az amerikai rabszolgakereskedelem idején játszódik, és egy jobb körülményekért küzdő család történetét tárja a tévénézők elé.

Akció és nyomozás a FilmBox Extra HD csatornán

Április 14-től a Szállító című akció- és kalandsorozat legújabb epizódjai gondoskodnak majd a megfelelő adrenalin szintről.

Két nappal később, április 16-án Joseph Gordon-Lewitt a Don Jon című romantikus-drámában talál rendkívüli módon az igaz szerelemre.

Április 18-án a nézők bepillantást nyerhetnek egy gyilkossági ügyekben jártas detektív, Thomas Craven (Mel Gibson) magánnyomozásába A sötétség határán című thrillerben. Másnap, április 19-én egy Keira Knightley főszereplésével készült romantikus dráma, a Tegnap éjjel mutatja be egy óvatlan pillanatban meghozott döntés következményeit.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott