Ugrás a tartalomra

Korlátlan otthoni mozizást kínál a UPC a MyPrime videotár csomaggal

UPC MyPrime logoEgyetlen mozijegy áráért kínál egész hónapban korlátlan otthoni mozizást a UPC Magyarország mától bevezetett új szolgáltatása. A MyPrime előfizetői bármikor korlátok nélkül válogathatnak a több mint ezer órányi és folyamatosan frissített, mozisikert, teljes évadokat felölelő tévésorozatokat és gyermekműsorokat tartalmazó kínálatból. Az új szolgáltatás UPC Videotár keretében havi átalánydíjért érhető el a UPC digitális kábeltévé előfizetőinek, az összes új Trio L és Trio XL csomag előfizetés pedig már díjmentesen tartalmazza.

A MyPrime videótár már az induláskor közel 300 ismert és közkedvelt filmsikert, 500 órányi tévésorozatot és 150 óra gyermekműsort kínál a Disneyhez tartozó ABC Studios, az AXN Now, független külföldi filmstúdiók és a hazai MTVA tartalmaiból. Ezt a széleskörű választékot a UPC folyamatosan frissíti és tovább bővíti.

A filmek eléréséhez az előfizetőknek nem kell mást tenniük, mint a UPC távirányítón megnyomni az ’on demand’ gombot és a főmenüben kiválasztani a MyPrime menüpontot. Itt kategóriánként válogathatnak olyan sorozatok közül, mint pl. a Kártyavár (House of Cards) és a Hannibál az AXN Now kínálatából, vagy a Lost – Eltűntek összes évada az ABC on demandtől, illetve olyan sikerfilmekből, mint A hatalom árnyékában, a Csúcshatás, a Támadás a Fehér ház ellen, a Twilight Saga - Hajnalhasadás, vagy a Frakk és a Tüskevár.  A széles választékból az előfizetők bármikor annyi filmet és epizódot nézhetnek meg, amennyit csak akarnak és ahányszor csak akarják, illetve tetszés szerint bármikor megállíthatják, visszatekerhetik és újraindíthatják azokat.

Severina Pascu, a UPC Magyarország vezérigazgatója ezzel kapcsolatosan elmondta: „a UPC további szolgáltatásokkal igyekszik teljesíteni az egyre erősödő fogyasztói igényt, hogy a legjobb videó tartalmakat bármikor korlátok nélkül meg lehessen tekinteni. Az új MyPrime szolgáltatásunk teljes szabadságot és rugalmasságot biztosít az ügyfeleinknek arra, hogy kedvükre válogathassanak népszerű filmek és sorozatok széles választékából, havonta csupán egy mozijegy áráért.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott