Ugrás a tartalomra

M3 vételi információk

M3 logoMár csak 6 nap van hátra a közmédia M3 retrocsatornájának indulásáig, melynek népszerűségét jelzi, hogy már félszáznál is több műsorszolgáltató szerződött le a továbbítására.

Kicsik, nagyok, analóg és digitális kábelhálózatok, IPTV, műhold, széles a szolgáltatók palettája, ahol elérhető lesz az M3 csatorna. Jelen állás szerint két nagy kimaradó van, mindkettő DTH szolgáltatás, a UPC Direct illetve a DIGI műholdas platformja (katt a táblázatra a nagyobb méretért):

M3 - Műsorszolgáltatók listája

Akiknek a szolgáltatója nem szerepel a listában, azoknak sem kell elkeseredniük, hiszen a december 20. és január 5. közötti promóciós időszakban kódolatlan lesz az M3 csatorna a digitális földfelszíni platformon, illetve a tervek szerint az interneten illetve a keleti 9 fokos műholdpozícióban is. Lesz lehetőség egyéni előfizetésre is, műholdas illetve internetes hozzáféréssel, cikkünk alján érdemes áttekinteni a kapcsolódó híranyagokat.

Kedvcsinálóként december 15-én, este 6-tól fél órás bemutatkozó filmet vetít az M1 csatorna, melyből részletesen kiderül, mivel is szórakoztatja majd nézőit az M3.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott