Archívum

február 23rd, 2018

Frissíti arculatát az ATV

ATV logoFrissíti arculatát az ATV, a megújulást a közelgő nemzeti ünnepre időzítették.

február 21st

A Telekom 2017. negyedik negyedéves eredményei

Telekom logoNyilvánosságra hozták a Telekom 2017. negyedik negyedéves eredményeit, ismét közel tizenkilencezerrel nőtt az IPTV előfizetések száma.

február 19th

A DIGI 2017. negyedik negyedéves eredményei

DIGI logoNyilvánosságra hozták a DIGI 2017. negyedik negyedéves eredményeit, több mint kétszer annyi műholdas televízió előfizető távozott, mint ahány vezetékes érkezett.

Hárommillió felett a Telekom szélessávú vezetékes hálózata által lefedett otthonok száma

Telekom logoA Magyar Telekom saját erőforrásaira támaszkodva 2015 tavaszán gyorsította fel új generációs vezetékes hálózatának fejlesztését. Ennek köszönhetően mára több mint 3 millió otthonban tud legalább 30 Mbit/s sebességű internetszolgáltatást nyújtani.

február 16th

Két héten át ingyenesen elérhetők a Paramount és Prime csatornák

MinDig TV logoKét hétig kódolatlanul nézhetők a Paramount és Prime csatornák minden MinDig TV néző számára. 2018. február 19. és március 4. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket és régi klasszikusokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom, valamint a TV2 Csoport és az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően.

február 15th

A UPC 2017. negyedik negyedéves eredményei

UPC logoNyilvánosságra hozták a UPC 2017. negyedik negyedéves eredményeit, régiónk tekintetében hazánkban a legalacsonyabb a platformfüggetlen televízió előfizetői szám növekedése.

február 9th

Olimpiai csatornák a UPC-nél

UPC logoA nagy nemzetközi sporteseményeket hagyományosan közvetítő tévéadók mellett három új Eurosport csatornán is élvezhetik a 2018-as téli olimpia eseményeit a UPC Magyarország ügyfelei.