Archívum - 2010

december 21st

Magyarország is 2015-re halasztja a digitális átállást

DVB-T logoA digitális átállás eredetileg kitűzött céldátuma nem tartható egy kormánypárti törvényjavaslat-módosítás szerint, ezért legalább kettő, de az is lehet, hogy még négy évig nem kapcsolják le az analóg földfelszíni tévéadást, ha a módosító indítványt a zárószavazáson elfogadják.

december 17th

Új csatornát indít a STORY4

Story5 logoA STORY4 2011. január 4-én új, nőknek szóló, romantikus csatornát indít STORY5 néven. Az elsősorban sorozatokból álló műsorstruktúrában szerepelnek majd nagysikerű telenovellák, romantikus sorozatok és filmek, emellett kifejezetten nőknek szóló, életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is láthatóak lesznek.

december 15th

Elindult az előfizetési díj nélküli MinDig TV szolgáltatás Nógrád megyében is

MinDig TV logoA mai napon elindult a digitális földfelszíni televíziós kereskedelmi szolgáltatás Nógrád megyében. Székyné dr. Sztrémi Melinda Salgótarján polgármestere, valamint Kárpáti Rudolf, az Antenna Hungária igazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást a megyeszékhelyen.

december 14th

PRO4 – Új szórakoztató csatorna Magyarországon!

PRO4 logoA PRO4, a ProSiebenSat.1 legfiatalabb általános szórakoztató csatornája 2011. január 1-jén indul el Magyarországon. A csatorna szinte mindenki számára kínál szórakozási lehetőséget, műsorában megtalálhatóak egyaránt a mozifilmek, tévéfilmek, már ismert és vadonatúj sorozatok, népszerű magyar szórakoztató műsorok is.

december 13th

Kódolatlan csatornák a fa alá

T-Home logoMi még színesebbé tesszük az ünnepet!

december 9th

2010. októberi DTH előfizetői számok

Nyilvánosságra hozták a 2010. októberi DTH előfizetői számokat.

december 8th

Elindult Tatabányán is a MinDig TV szolgáltatás

MinDig TV logoA mai napon elindult a digitális földfelszíni televíziós kereskedelmi szolgáltatás Komárom-Esztergom megyében. Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere, valamint Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária vezérigazgatója gombnyomással indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást Tatabánya és Gerecse adókról.