Archívum - 2011

december 27th

Többnyelvű lesz a TV2

TV2 logoA TV2, melyet az NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) 2012. január 1. napjától jelentős befolyásoló erővel (JBE) rendelkező médiaszolgáltatóvá minősített, eleget tesz törvényi kötelezettségének, műsorainak egy részét eredeti nyelven is elérhetővé teszi.

december 24th

Karácsonyi meglepetés - STORY5 a DIGI kínálatában

DIGI logoA DIGI Kft. és a Sanoma Digital Media Közép-európai Zrt. között létrejött megállapodásnak köszönhetően a tervezett januári sugárzás előtt, már decemberben megjelenik a STORY5 csatorna a DIGI kínálatában.

december 23rd

Kódolatlan digitális adás Karácsonyra a Vidanettől

Vidanet logoA Vidanet előfizetői december 24. és január 1. között korlátlanul nézhetnek szinte minden digitális csatornát.

december 22nd

Terjed a DVB-T használata

DVB-T logoA háztartások 70%-ában hallottak már a digitális televíziós műsorszórásra történő átállásról, de az analóg sugárzás lekapcsolásának időpontjával kapcsolatban nagy a bizonytalanság.

december 21st

2011 utolsó digitális adótorony indítása

MinDig TV logo2011. december 21-én újabb kisteljesítményű telephelyről indult el a digitális sugárzás, a helyszín a Bükk hegység déli lába, Sály. Mindhárom multiplex elérhető, így akár az Alap vagy a Családi csomag is előfizethető.

2011. októberi DTH előfizetői számok

satdishNyilvánosságra hozták a 2011. októberi DTH előfizetői számokat.

december 20th

Duna World - Öt kontinens - Egy nemzet

Duna World logo2012. január 1-jétől friss, dinamikus műsorstruktúrával várja a tengerentúli és kárpát-medencei nézőket a korábbi Duna2. Az új Duna World csatorna változatlan vételi paraméterek mellett, megszakítás nélkül fogható továbbra is.