Archívum - 2012

december 31st

Az RTL II mától elérhető a UPC hálózatában is!

RTL II logoAz RTL II, az RTL Csoport legújabb kábelcsatornája október 1-jén kezdte meg adását. A cégcsoport indulásra számos szolgáltatóval kötött megállapodást, de a tárgyalásokat azóta is folytatta.

december 22nd

Eurosport nélkül maradnak a Hello HD és a Hello Digital előfizetők

Hello HD logoÚgy tűnik, végleges, hogy Eurosport csatornák nélkül maradnak a Hello HD, a BTel, az Olcsó TV és a Hello Digital előfizetők.

december 21st

24 órás lesz a Muzsika TV

Muzsika TV logo2013. január 1-től a Muzsika TV 24 órás sugárzásra áll át. A legnagyobb sztárok, a legszebb dalok, és a legkedveltebb műsorok ezentúl éjjel-nappal elérhetőek lesznek.

Megállapodás a média- és hírközlési biztos és a UPC között az előfizetők védelmében

UPC logoDr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos, valamint a UPC vezetői személyes egyeztetések után megállapodást írtak alá a UPC korábbi tájékoztató levele ügyében.

december 19th

HBO csatornák a DIGI műholdas kínálatában is

DIGI logoAz HBO és a DIGI megállapodásának értelmében az HBO csatornáinak terjesztése további két évig, 2014. december 31-ig, biztosított a DIGI műholdas televízió hálózatán.

Húsz nagycsalád kapott set top boxot gyermekvédő zár tesztelésre

Digitális Átállás logoSzalai Annamária, az NMHH elnöke és dr. Kutassy Jenő, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökségi tagja ma sajtónyilvános eseményen jelentette be egy közös civil családi tesztprogram elindítását a hatóság Ostrom utcai székházában.

Tartalék transzpondert kaptak a közmédia csatornái

MTVA logo2012. december 19-től újabb frekvencián is elérhetők a közmédia csatornái az Eutelsat 9A műholdon.