Archívum - 2013

december 30th

SuperTV2 a MinDig TV Extra kínálatában

SuperTV2 logo2013. december 30-án 10:00 és 10:30 között hajtják végre a MinDig TV Extra szolgáltatást érintő csatornacseréket, elérhetővé válik a SuperTV2.

december 27th

Csökken a set top box után fizetendő jogdíj

TV setKözgazdasági elemzés alapján, a jelentősebb díjfizetőkkel egyetértésben alakítja át az üres hordozó díjak rendszerét január 1-jétől az öt érintett szerzőijog-kezelő egyesület. Egy lépésben 30%-kal csökken a mobiltelefonok és 20%-kal a digitális televíziózásnál műsorrögzítésre használt eszközök jogdíja, ugyanakkor a díjfizetési kötelezettség mostantól kiterjed a táblagépekre is.

december 23rd

AXN-ben gazdag Karácsony DIGI kábelen

AXN logo2013. december 23-án visszakerült az AXN a DIGI kábeles kínálatába, valamint a digitális platformon elérhetővé vált az AXN White és az AXN Black is.

Elkelt a TV2 csoport

TV2 logoA német ProSiebenSat.1 médiavállalat hivatalosan bejelentette, hogy megvált magyarországi és romániai érdekeltségétől. A TV2-t is üzemeltető MTM-SBS Zrt. új tulajdonosa Simon Zsolt, a csatorna vezérigazgatója és Yvonne Dederick, a csatorna gazdasági igazgatója.

Kódolatlan ünnepek a Telekom digitális előfizetőinek

Telekom logo2013. december 24. és december 31. között a Telekom digitális előfizetői szinte a teljes kínálatot elérhetik felár nélkül.

december 20th

Elindult az M3 retrocsatorna

M3 logoEste hat órakor elindult az M3, a közmédia retrocsatornája a Színészek a porondon című, 1963-ban rögzített műsorral.

M3 a PR-Telecom kínálatában is

M3 logoÚjabb, jelentősnek mondható műsorszolgáltatóval bővült az M3 retrocsatornát terjesztők köre, a PR-Telecom is csatlakozott.