Archívum - 2014

december 23rd

A tévénézés még vezet az internetezés előtt Magyarországon

TV setA magyar felnőtt társadalom médiafogyasztásában továbbra is a televízió-használat számít elsődlegesnek, de nőtt az online tartalmak fogyasztásának mennyisége és az internetezésre alkalmas eszközök használata is 2014-ben - derült ki a magyar lakosság médiafogyasztási szokásait és infokommunikációseszköz-ellátottságát vizsgáló felmérésből, amelyet a Kutatópont végzett.

december 22nd

Szombaton ünnepelt az M3

M3 logoSzombaton, 2014. december 20-án ünnepelte első születésnapját az M3, a múltidéző televíziós csatorna egy év alatt több száz tévéfilmet és tévéjátékot vetített, amelyek közül sok az első sugárzása óta először került képernyőre.

Képarányt vált az Animal Planet

Animal Planet logoJövő év február közepén képarányt vált a Discovery állatvilág tematikájú csatornája, az Animal Planet.

december 19th

FilmBox csatornák minden MinDig TV Extra előfizetőnek

MinDig TV Extra logo2014. december 22. és 2015. január 15. között minden MinDig TV Extra előfizető számára elérhetővé válnak a FilmBox csatornák.

december 18th

Tudatosabban és többet tévézünk

UPC Direct logoA UPC Direct műholdas tévészolgáltató előfizetői várhatóan többet tévéznek az ünnepekkor, az idő legjavában pedig filmeket néznek majd a családdal közösen. Tudatosan tévézik a szülők 75%-a, akik gyermekeikkel együtt ülnek le a tévé elé, figyelemmel kísérve mit néznek a kicsik.

december 16th

Ünnepi hangulat kedvenceinkkel az Inviteltől

Invitel logoA legtöbb ember számára az izgalmas vagy épp klasszikus ünnepi filmek szorosan hozzátartoznak a karácsonyi készülődéshez és a jól megérdemelt kikapcsolódáshoz a téli szünetben. Az Invitel széles csatornaválasztékában mindenki talál kedvére való műsort az ünnepek idején is, legyen szó akár romantikus történetekről, akár akciófilmekről vagy vígjátékokról.

december 15th

Egyesül a négy közszolgálati médiaszolgáltató

TV setA négy közszolgálati médiaszolgáltató - Magyar Televízió Nonprofit Zrt., Magyar Rádió Nonprofit Zrt., Magyar Távirati Iroda Nonprofit Zrt. és Duna Televízió Nonprofit Zrt. - egyesítéséről szóló törvénymódosítást fogadott el hétfői ülésén az Országgyűlés.