Archívum - 2015

december 23rd

A Sport TV még közelebb hozza a sportot

Sport TV logoHárom országban is felfrissíti arculatát december 23-tól a Sport TV. A Sport1, Sport2 és SportM csatornák magyar, illetve cseh és szlovák nézői karácsonyra új csatornaazonosítókat, műsorelválasztó wisheket kapnak majd az ünnepi műsorkínálat mellé.

december 22nd

Közvetítési jog nélkül maradt a SportKlub

SportKlub logoA Fehérvár AV19 és a SportKlub közös megegyezéssel felbontotta 2017-ig érvényes szerződését. A klub menedzsmentje dolgozik a helyzet gyors megoldásán.

Elsősorban a magyarországi tévéket nézik az erdélyi magyarok

TV setEgy a médiafogyasztási szokásokról készített friss felmérés szerint elsősorban a magyarországi tévéket nézik az erdélyi magyarok.

A Discovery Networks Magyarországon is elindítja a Discovery Turbo Extra (DTX) csatornát

DTX logo2016 januárjában a Discovery Networks Central & Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMEA) Magyarországon is elindítja új csatornáját, a Discovery Turbo Extrát (DTX). A kiváló minőségű autós-motoros tartalmakat kínáló szórakoztató csatorna 2013-as lengyelországi bevezetése óta a régió több országában is sikert aratott.

december 21st

Kódolatlan csatornák a Telekom TV-n karácsonykor

Telekom logoA Telekom ünnepi meglepetésként három napra kinyitja a Nagyvilág és a Filmvilág minicsomagjait minden Telekom digitális tévé-előfizetőnek. Ugyanekkor a TVGO szolgáltatáson megtalálható minicsomagos csatornák szintén kódolatlanul elérhetők lesznek.

Vegyen ízelítőt az ünnepek alatt az Invitel kódolatlan kínálatából

Invitel logoAz év végére különleges meglepetést tartogat az Invitel az IPTV és digitális kábeltévé előfizetőik részére, ugyanis december 19-től január 3-ig tucatnyi tévécsatornát élvezhetnek kódolatlanul, hogy még önfeledtebb legyen a szórakozás az ünnepek alatt.

december 18th

Online is elérhetővé válnak a magyar filmklasszikusok

TV setAz interneten is megtekinthetővé válik több száz klasszikus magyar film a csütörtökön indult MandaTéka online filmtárban.