Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdések, és az azokra adott válaszok olvashatók. Csak egy kattintás a kérdésre, és már itt is a válasz!

Igen, szükségünk is van a támogatásra, függetlenségünk megtartásához és működési költségeink fedezéséhez. A három legegyszerűbb mód támogatásunkra:

  1. Ossza meg híreinket ismerőseivel, hogy minél többen keressék fel oldalunkat, és csatlakozhassanak közösségünkhöz.
  2. Ne tiltsa az oldalon megjelenő reklámokat, hiszen az bevételt hozhat nekünk, segítve költségeink fedezését.
  3. Közvetlenül is támogatható oldalunk, a paypal.me rendszeren keresztül, tetszőleges összeggel, a legkisebbnek is nagyon örülünk: https://www.paypal.me/dtvnews

Ebben a formájában az oldal 2009. novemberében indult(nem előzmények nélkül), azzal a céllal, hogy közérthető módon tájékoztasson a digitális televíziózás témakörében történő eseményekről. A kezdeti, a teljes tematikát átfogó hírkínálatot követően mára már letisztult, az olvasói igényekhez leginkább igazodó cikkekkel állunk olvasóink/tagjaink rendelkezésére. Előtérbe kerültek azon hírek, melyek a legtöbb olvasót érintik, mi történik a tévészolgáltatók(műholdas, kábel, IPTV, DVB-T) háza táján, valamint a tévécsatornák körül(megszűnik, új indul, átalakul, kínálatba kerül...). Sajtóközlemények, hírek, meg nem erősített információk(pletykák), melyek a Fórumban meg is vitathatók! Friss hírek a digitális televíziózás világából - Érthetően, mindenkinek!

Ennek a leggyorsabb és egyben legkényelmesebb módja a hírcsatornákra való feliratkozás. Amennyiben új bejegyzés jelenik meg az oldalon, legyen az hír vagy hozzászólás, azonnal értesülhetsz róla, a hivatkozásra kattintva rögtön olvashatod, véleményezheted.

Ennek négy módja is van. A 7 legfrissebb hír a Címlapon olvasható. Régebbi hírekre való illetve téma szerinti keresés lehetséges a balra fent található Kereső használatával vagy a jobb oldalsávban lévő Hírarchívumon keresztül, illetve a lent lévő Címkefelhőben látható kulcsszavakra kattintva.

Igen, oldalunk közvetlenül jelen van a következő közösségi oldalakon: Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, YouTube. Ezek közül az első négyet az oldal felső részén, középen megjelenő blokkokon keresztül közvetlenül el lehet érni. Ezeken felül híreink megjelenhetnek egyéb oldalakon is, hiszen a ShareThis segítségével számos megosztási lehetőség áll az olvasók rendelkezésére.