Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Ezen az oldalon a leggyakrabban felmerülő kérdések, és az azokra adott válaszok olvashatók. Csak egy kattintás a kérdésre, és már itt is a válasz!

Ebben a formájában az oldal 2009. novemberében indult(nem előzmények nélkül), azzal a céllal, hogy közérthető módon tájékoztasson a digitális televíziózás témakörében történő eseményekről. A kezdeti, a teljes tematikát átfogó hírkínálatot követően mára már letisztult, az olvasói igényekhez leginkább igazodó cikkekkel állunk olvasóink/tagjaink rendelkezésére. Előtérbe kerültek azon hírek, melyek a legtöbb olvasót érintik, mi történik a tévészolgáltatók(műholdas, kábel, IPTV, DVB-T) háza táján, valamint a tévécsatornák körül(megszűnik, új indul, átalakul, kínálatba kerül...). Sajtóközlemények, hírek, meg nem erősített információk(pletykák), melyek a Fórumban meg is vitathatók! Friss hírek a digitális televíziózás világából - Érthetően, mindenkinek!

A regisztrált tagok hozzáférhetnek az oldal olyan funkcióihoz is, melyre a látogatóknak nem nyílik lehetősége. Hozzászólhatnak a FÓRUM-ban, használhatnak avatart, küldhetnek egymásnak privát üzenetet, rendelkezésükre áll egy "Friss tartalom" menüpont, melynek segítségével könnyen áttekinthetik az oldalon történt eseményeket legutóbbi bejelentkezésük óta, letölthetnek használati utasításokat! A tagság természetesen díjtalan, alapvető célja a tematika iránt érdeklődők közösségbe szervezése.

Ennek a leggyorsabb és egyben legkényelmesebb módja a hírcsatornákra való feliratkozás. Amennyiben új bejegyzés jelenik meg az oldalon, legyen az hír vagy hozzászólás, azonnal értesülhetsz róla, a hivatkozásra kattintva rögtön olvashatod, véleményezheted.

Ennek négy módja is van. A 7 legfrissebb hír a Címlapon olvasható. Régebbi hírekre való illetve téma szerinti keresés lehetséges a balra fent található Kereső használatával vagy a jobb oldalsávban lévő Hírarchívumon keresztül, illetve a lent lévő Címkefelhőben látható kulcsszavakra kattintva.

Igen, oldalunk közvetlenül jelen van a következő közösségi oldalakon: Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, YouTube. Ezek közül az első négyet az oldal felső részén, középen megjelenő blokkokon keresztül közvetlenül el lehet érni. Ezeken felül híreink megjelenhetnek egyéb oldalakon is, hiszen a ShareThis segítségével számos megosztási lehetőség áll az olvasók rendelkezésére.

Igen, az alábbi esetekben:

  1. Ha a regisztrációt követő első hónapban a tag nem jelentkezik be egyszer sem az oldalra
  2. A regisztráció során megadott spam gyanús felhasználói név, e-mail cím illetve személyes adatok esetén
  3. A fórumozás általános, íratlan szabályainak megsértése esetén