AXN

10 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
AXN

Ebben a témában lehet értekezni az AXN csatornáról.

Kugesz
Kugesz képe
Offline
Moderátor
Regisztrált: 2009-10-17
Hozzászólások: 117

Szerintem jó megoldás, hogy legalább a reklámok alatt nem uaz a logó van kint, mint máskor. Régen még le is vették olyankor, mint a többi csatorna, de már a legutolsó dizájnváltásuk óta állandóan kint volt. De úgy vettem észre, hogy változott is a logó mérete, kisebb lett, és nem annyira bordós piros, inkább világosabb lett egy kicsivel.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
IZGALMAK, ROMANTIKA, VÍGJÁTÉK, SCI-FI ÉS SOK MINDEN MÁS AZ AXN MÁJUSI MŰSORÁN

DOKTOR HOUSE V. és DERÜLT ÉGBŐL CSALÁD MARATON, továbbá a KALIFORGIA és a BATTLESTAR GALACTICA új évada színesíti a májusi kínálatot

Az AXN májusi műsorában két maratoni „edzésre” hívja a nézőt: két nap alatt lefut a DOKTOR HOUSE teljes 5. évada, míg a DERÜLT ÉGBŐL CSALÁD eddig műsorba került, első hét epizódját is egyhuzamban leadja a csatorna. Emellett pedig olyan friss csemegék is érkeznek, mint az ÜGYVÉDEK, a KALIFORGIA és a BATTLESTAR GALACTICA új évadai.

DOKTOR HOUSE (HOUSE MD) – 5. évad – MARATON
Május 22-24. 13:00-21:00.

Doktor House történeteit egyszerűen nem lehet megunni – ezért is döntött úgy az AXN, hogy lehetőséget nyújt a nézőknek, hogy az 5. évadot teljes egészében újra megnézhessék – mind a 24 epizódot, két nap leforgása alatt! Az évad úgy indul, hogy Doktor House éppen teljesen maga alatt van. Bár egy fantasztikus kihívást jelentő, rendkívül komplikált eset valósággal a lába előtt hever, ezúttal még ez sem hozza lázba – gondolatai csak Wilson körül forognak, aki nem tudja túltenni magát barátnője halálán, és arra az elhatározásra jut, hogy otthagyja a kórházat, ahol minden az elvesztett kedvesre emlékezteti. House megpróbálja Wilsont maradásra bírni – persze a maga nyers módján. Az évad egy későbbi epizódjában a doktor szomorú tapasztalatokkal szembesül: az egyik donortól származó szervek ugyanis nem válnak be, s hat közül öt beteg meghal a szerv-átültetés után. Egy másik epizódban a team olyan beteget próbál meggyógyítani, aki folyamatosan hazugságokkal eteti őket, egy másik esetben pedig Doktor House egy olyan papot kezel, aki elvesztette a hitét. Az évad idén Golden Globe-díjat nyert, és magát Hugh Laurie-t is jelölték a díjra Legjobb Színész kategóriában.

DERÜLT ÉGBŐL CSALÁD – MINI MARATON
Május 24-én 6:00-13:00.

Ebben a szívet melengető, megható, ugyanakkor nagyon mulatságos vadonatúj sorozatban egy alig 16 éves, öntudatos lány, Lux történetét látjuk, akinek elege van a különböző nevelő-szülőkből, így elhatározza, hogy önálló életet kezd. Az ehhez szükséges jogi procedúra során rábukkan vér szerinti szüleire, akikről ráadásul kiderül, hogy tök jó fejek. Kate és Baze már vagy 15 éve nem látták egymást, de a régi szikra hamar lángra lobban köztük újra. Vajon mi történik ezután? Ha május 24-én korán felkelsz, délután 1 órára teljesen képbe kerülhetsz az eddigi eseményekkel!

Az AXN-en mindig mindenből a legjobb
Az AXN a legnépszerűbb amerikai sorozatok széles választékát nyújtja nézőinek. Május 3-tól minden hétköznap 18:00 órakor a Golden Globe- és Emmy-díjas ÜGYVÉDEK 2. évadja fut majd, Bobby Donnell szerepében az ellenállhatatlan Dylan McDermott-tal. Az új évad úgy indul, hogy Bobby, aki egy kicsit zűrös, ám a jó ügynek elkötelezett bostoni ügyvédi iroda vezetője, romantikus érzelmeket kezd táplálni egy gyilkosság miatt perbefogott ügyfele iránt. Kezdetnek elég jó...
Május 13-tól csütörtökönként 22:00 órakor a Golden Globe-díjas David Duchovny főszereplésével készült merész, izgalmas, szexi, sikamlós és igen vicces sorozat, a KALIFORGIA 2. évadát sugározza a csatorna, méghozzá esténként 2-2 epizódot. Hank most nem érzi magát annyira szerencsétlennek, mint régebben, mivel az ex-felesége vele szökött meg a nász-éjszakájáról, de rövidesen újra nehéz napok köszöntenek hősünkre, amikor éppenséggel a heréit kell megoperálni. A baj nem jár egyedül: éppen akkor borogatja kényes részeit jégkockákkal, amikor egy ingatlanügynök hölgy érkezik a házba, persze potenciális vevők társaságában. Érdemes a képernyő elé telepedni – minden jelenetet csak 18 éven felülieknek ajánlunk!

A sci-fi rajongókat május 29-től hétvégeken délelőtt 11:00 órakor a BATTLESTAR GALACTICA várja, ami ezúttal egy távoli galaxisba kalauzolja a nézőt, ahol az emberiség háborúban áll ellenségeivel, a Cylonokkal. A 20 új epizódot felvonultató harmadik évad újabb csillagközi kalandokat ígér.

Az új évadok mellett számos sikersorozat folytatását kínálja az AXN: hétfő esténként 21:00 órakor a FLASHFORWARD - A JÖVŐ EMLÉKEI érkezik új epizódokkal, 22:00 órakor a LOST - ELTŰNTEK hatodik, és egyben utolsó évadja visz egyre közelebb a titkok megfejtéséhez. Kedd esténként 22:00 órakor a SZELLEMEKKEL SUTTOGÓ 4. évadja folytatódik, szerda esténként 21:00 órakor a CSI:NY - NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK 6. évada ígér újabb izgalmakat, 22:00 órakor a GYILKOS ELMÉK 5. évadát, csütörtök esténként 21:00 órakor pedig a DOKTOR HOUSE 5. évadát sugározza a csatorna. Végül, de nem utolsósorban, szombat esténként 23:00 órakor a TRUE BLOOD - INNI ÉS ÉLNI HAGYNI a vámpírok életébe enged bepillantást.

Ha netán sci-fi rajongó vagy, egy egész csatorna várja, hogy kielégíthesse kíváncsiságodat! Az AXN SCI-FI a műfaj olyan gyöngyszemeit kínálja, mint a SÖTÉT ANGYAL (DARK ANGEL) vagy a KI VAGY, DOKI? (DR. WHO) 2. évada. De ha inkább még több krimit néznél, kapcsolj az AXN CRIME-ra, ahol Bruce Willis főszereplésével A SIMLIS ÉS A SZENDE indul májusban.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
Az AXN teljes gőzzel dolgozik júniusban és júliusban is – A csatorna, ahol nincs nyári szünet!

Az AXN sosem pihen; még a legnagyobb nyári hőségben is új sorozatokkal és új epizódokkal frissíti fel nézőit


Az AXN műsorán rövidesen a FALLEN - LETASZÍTVA című döbbenetes hatású új sorozatot láthatják a nézők a The Vampire Diaries című sorozatból jól ismert Paul Wesley főszereplésével, és a TÁNCOLJ, HA TUDSZ! 4. évada is júniusban kerül a képernyőre. Júliusban aztán az AXN legnépszerűbb sorozatai új epizódokkal jelentkeznek, a LOST - ELTŰNTEK pedig elérkezik a fináléhoz.

FALLEN - LETASZÍTVA
Június 25-től péntekenként 21:00-kor

Amikor Isten megteremtette az embert, Lucifer lázadást szított a mennyben, ám angyalokból álló seregét száműzték. Lucifer angyalai, a Bukott Angyalok később úgy döntöttek, hogy a Földön fognak élni: az ő félig-angyal félig-ember gyermekeik a Nephilimek. 18 éves születésnapján AARON, az árva tinédzser, hirtelen rettentően erős lesz, és megérti az állatok nyelvét. Nemsokára megtudja, hogy ő tulajdonképpen Nephilim, néhányan azonban egyenesen úgy gondolják, hogy Aaron a Bukott Angyalok megváltója, aki majd visszajuttatja őket a Paradicsomba. A döbbenetes hatású, lebilincselő sorozat főszerepeit a The Vampire Diaries sztárja, Paul Wesley, és a Casino Royale című sikerfilmből jól ismert Ivana Milicevic játszák.

A HARPER-SZIGET (HARPER’S ISLAND)
Június 21-től hétfőnként 21:00-kor

Minden tökéletesnek tűnik a gyönyörű szigeten, ahol Patricia és Henry az esküvőjük egy egész hétig tartó ünnepségeit készítik elő. A gyönyörű nyári napok felhőtlen örömét azonban rövidesen feszültség és rettegés töri meg. Amikor Abby, Henry gyerekkori barátja megérkezik, kiderül, hogy hét évvel ezelőtt szörnyű dolgok történtek a szigeten: egy sorozatgyilkos több embert megölt itt, köztük Abby mamáját. Ahogy az esküvői ünnepség-sorozat kezdetét veszi, súlyos tikokra derül fény: egy gyilkos szedi áldozatait, és az ünnepi hét boldogsága helyett a vendégeknek a puszta életükért kell szörnyű küzdelmet vívniuk.

PROGRAMOZOTT FANTÁZIÁK (FORBIDDEN SCIENCE)
Június 24-től csütörtökönként 22:00-kor

A közeli jövőben játszódó történet egy olyan világban játszódik, ahol az emberek erotikus vágyaikat androidok segítségével váltják valóra. A sorozat egy elit nagyvállalat, a 4Ever Innovations csinos, fiatal kutatóinak napjait követi nyomon. A sorozat látványtervezője az a Doug Brode, aki alkotói névjegyét olyan sikerfilmekben is letette, mint a Majmok bolygója (Planet of the Apes), a Harry Potter vagy az Űrszekerek (Star Trek).

TÁNCOLJ, HA TUDSZ! (SO YOU THINK YOU CAN DANCE?) - 4. ÉVAD
Június 4-től minden hétköznap 16:00-kor

Az USA egyik legnépszerűbb, három Emmy-díjat nyert sorozata egy tehetségkutató vetélkedő, amelynek során a résztvevők a 250.000 dolláros főnyereményért és az Amerika Kedvenc Táncosa címért versengenek. A 4. évad 8 lány és 8 fiú vetélkedését kíséri nyomon. A show háziasszonya Cat Deeley, a zsűri tagjai között pedig olyan táncos szaktekintélyek találhatók, mint Adam Shankman rendező, Mary Murphy társastánc szakértő és Nigel executive producer. Készüljetek fel egy fantasztikus és fergeteges programra, amelynek során valósággal beleszédültök a legkülönbözőbb táncstílusok forgatagába, a sztepptánctól a diszkóig, a rumbától a szambáig és a hip-hopig!

Az AXN-en mindig mindenből a legjobb
Az új évadok mellett számos népszerű sorozat folytatódik: június 14-én 21:00-kor a FLASHFORWARD - A JÖVŐ EMLÉKEI befejező részéhez érkezik, hétfőnként 22:00-kor pedig a LOST - ELTŰNTEK utolsó évada kínál eddig nem látott izgalmakat. Július 26-án az AXN egy speciális összefoglaló epizóddal vezeti fel az ikonikus sorozat várva-várt fináléját. Keddenként 21:00-kor egy szívet melengető, ugyanakkor vidám családi dráma-sorozat, a LIFE UNEXPECTED 1.évadát láthatják a nézők. Szerdánként 21:00-kor a CSI:NY - NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK 6. évada folytatódik, csütörtökönként 22:00-kor pedig a KALIFORGIA (CALIFORNICATION) 2. évada kínál szexben pikáns szórakozást.

AXN Player
Június 5-től az AXN a szórakoztatás egy újabb lehetőségét kínálja: számos lebilincselő - és kizárólag az AXN weboldalán elérhető - web-sorozat valamennyi epizódjait láthatják majd a nézők. Nem kevesebb, mint 4 sorozat mutatkozik be ilyen formában: a SIGNS OF LIFE okkult thriller, amely a nézőt interaktív módon vonja be a web-élménybe, a RIESE sikamlós és izgalmas fantázia-sorozat, a GIRL 9 váratlan fordulatokkal és feszültséggel teli krimi-sorozat, a SINGLE DADS két, gyerekét egyedül nevelő apuka viszontagságait mutatja be.

Ha sci-fi rajongó vagy, egy egész csatorna várja, hogy kielégíthesse kíváncsiságodat! Az AXN SCI-FI a műfaj olyan gyöngyszemeit kínálja, mint a Jake 2.0 és az Őslények kalandorai (Primeval) 2. évada.
Ha a krimi műfaja hoz igazán lázba, kapcsolj az erre szakosodott AXN CRIME csatornára, ahol olyan legendás sorozatok futnak, mint a Columbo és a Taggart felügyelő (Taggart).

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
Fájó búcsú és változások a Gyilkos elmékben!

Öt évad, 100 epizód, megannyi különleges eset. Ez a Gyilkos elmék ügynökeinek eddigi mérlege. A profilozók mindössze egyszer vallottak eddig kudarcot, méghozzá az egyik legveszélyesebb bűnözővel, a Kaszással. A csapat számára eljött a pillanat, hogy még egyszer összemérje erejét a szökésben lévő tömeggyilkossal.

„Már az első részben feltettük a kérdést: ha túl sok időt töltesz ezeknek a szörnyeknek a fejében, nem válsz-e előbb vagy utóbb te magad is azzá.” – kezdte Ed Bernero, a széria executive producere – „Szerettünk volna visszakanyarodni ide, így, 100 résszel később, és megviszgálni a választ. Ez a rész Hotch [Thomas Gibson] szemszögéből közelít.”

Bernero elárulta, két halálesetre is fel kell készülnie a nézőknek a szerda esti epizódban.

„Egy nagyon fontos személytől búcsút veszünk ebben a részben, ez az egész csapatra nagy hatással lesz majd, és az egyik szereplőnknek új irányt vesz az élete. Meglátjuk, hogyan reagálnak a karaktereink erre a szituációra. A 101. rész pedig egy temetéssel kezdődik majd, ami egy új valóság kezdete lesz a csapat számára.”

A mérföldkőnek számító epizódba több régi ismerős is szerepelni fog.

„Mindenki, akivel az elmúlt 100 részben megismerkedtünk, és a jó oldalon állt, fel fog tűnni. Itt lesz Will és a baba J.J.-vel, akik fontos felfedezéssel segítik majd a Kaszás utáni nyomozást. Szintén látjuk majd Kevint, aki Garcia-val közösen szűkíti le Foyet lehetséges tartózkodási helyének körét. És aztán ott van még Tina és Anderson, akik hasznos nyomra bukkannak, és így lendítik előre az ügyet.”

Az eset szálai pedig a profilozóknál futnak majd össze, az ő feladatuk lesz levadászni a Kaszást (C. Thomas Howell).

„Megértik végre, hogy Foyet nem fog csak úgy elmenekülni, akar valamit, addig nem tűnik el a színről. A csapat leül, és újra átnézik a profilt, hogy rájöjjenek, mi is a Kaszás célja.”

A különleges, 100. epizód június 2-án 22.00 órakor lesz látható az AXN műsorán!
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
Melina Kanakaredes és Gary Sinise: A CSI:NY sztárjai boldog párkapcsolatban élnek!

Bár a rajongók minden egyes CSI:NY – New York-i helyszínelők évadjában azt remélik, hogy a gyönyörű, okos és vonzó Bonasera nyomozó (Melina Kanakaredes), és munkamániás kollégája Mac Taylor (Gary Sinise) egymásba szeretnek, (akár még a sorozaton kívül is), a magánéletben viszont mindkettőjük boldog párkapcsolatban él.


Az AXN tévécsatorna az uborkaszezon ideje alatt is a legújabb és legizgalmasabb sorozatokkal kedveskedik nézőinek. A Nagy Alma bűnesetei után nyomozó helyszínelők kalandos munkáját bemutató CSI:NY - New York-i helyszínelők 6.évadjának vadonatúj epizódjai Magyarországon elsőként szerda esténként 9-kor láthatók az AXN csatornán.
Az epizódok gyönyörű és céltudatos Bonasera nyomozója (MELINA KANAKAREDES) elmondása szerint, a 6. évad méltó folytatása az előzőeknek. Ha végigkövetjük a legfrissebb epizódokat, szemtanúi lehetünk annak, hogy Adam, a kedves, csodabogár laboros fiú hogyan küzdi le a már két szezon óta tartó plátói vonzódását Stella nyomozó iránt, hogyan lép túl a főnök-beosztott viszonyon, és végül hogyan bonyolódnak egyéjszakás kalandba. Melina Kanakaredes a valóságban azonban 17 éve boldog házasságban él. A színésznő szerint a tökéletes házasság titka a másik fél teljes elfogadása, annak hibáival és jó tulajdonságaival együtt. A színésznő és szintén görög származású férje két gyermeket nevelnek, akik bár nem tudják pontosan, hogy anyukájuk mivel foglalkozik egy biztos, nagyon büszkék rá. A család mellett a színésznő megszállottan kedveli a különböző sportokat. Erre talán nagy szüksége is van, hiszen nagybátyjai egy egész csoki gyár tulajdonosai. A sikersorozat férfi főszereplője, a Mac Taylort alakító (GARY SINISE) magánélete is szintén rendben van, bár rendkívül sok időt szentel a CSI:NY – New York-i helyszínelők epizódjaira, hiszen a komoly és munkamániás nyomozót alakító színész a forgatások szüneteiben- és utána sem pihen, hiszen a produceri munkálatokat is magára vállalta. Kevesen tudják, hogy szabadidejében legszívesebben a tengerentúlon állomásozó katonákat szórakoztatja zenekarával. A legjobb kikapcsolódás számára mégis az, ha feleségével tölthetnek el egy meghitt, nyugodt vacsorát, vagy ha otthon pihennek a kertben.
A CSI:NY vadonatúj 6. évadának főszereplőivel és lebilincselő történeteivel már nemcsak a televízió képernyőjén keresztül találkozhatnak a rajongók. Ebben a szezonban ugyanis az AXN még egy meglepetéssel készül. A nyári hónapokban, az AXN legkiválóbb sorozatait a Balaton partján, a Coke Club fehér homokján is élvezhetik az odalátogatók. A CSI:NY – New York-i helyszínelők 6.évadának legújabb epizódjain kívül ugyanis többek között a Doktor House, illetve a NCIS lebilincselő részeit is láthatják júliusban, illetve augusztusban Siófokon, a Coke Club Kertmoziba látogatók.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
A nyár elmúltával perzselő izgalmakkal indul az AXN szeptemberi műsora

Bár a nyár a vége felé jár, a forró hangulat továbbra is garantált az AXN csatornán, hiszen szexi és borzongató műsorok is várják a sorozatok és filmek szerelmeseit. Az AXN szeptemberi műsorán a KALIFORGIA (CALIFORNICATION) 3. évadját és A VÁMPÍR, A VÉRFARKAS ÉS A SZELLEM (BEING HUMAN) 2. évadját láthatják a nézők.

A KALIFORGIA (CALIFORNICATION) 3. évadjával az AXN egy kis ízelítőt nyújt Los Angeles-ből, míg a szellemes, szexy és rendkívül izgalmas sorozat, A VÁMPÍR, A VÉRFARKAS ÉS A SZELLEM (BEING HUMAN) a 2. évaddal folytatódik, három óriási Sony-filmmel pedig olyan sztárok lépnek be a nappalinkba, mint Antonio Banderas, Johnny Depp, Salma Hayek, Adam Sandler, Jack Nicholson és Will Smith.

KALIFORGIA (CALIFORNICATION) – 3. ÉVAD
Műsoron: szeptember 18-tól, szombat esténként 23:00 órakor

David Duchovny újra az AXN műsorán a Golden Globe-díjas vígjáték- sorozat, a KALIFORGIA (CALIFORNICATION) 3. évadjábanl. A merész, izgalmas, sikamlós, végtelenül mulatságos és semmiféle tabut nem tisztelő sorozat 3. évadja úgy indul, hogy Hank (Duchovny) ismét külön van a feleségétől, de még mindig nagyon hiányoznak egymásnak. Hank ennek az évadnak során továbbra is az apai minőségében tapasztalt tehetségtelensége ellen küzd, miközben azt kell látnia, hogy a lánya egyre jobban hasonlít rá – amit viszont igazán nem akart. Duchovny-t rajongók milliói Fox Mulder ügynökként ismerik a kultusz-sorozatnak számító „X-akták”-ból („The X Files”), mely alakításáért Golden Globe-díjat és Emmy-jelölést is kapott.

A VÁMPÍR, A VÉRFARKAS ÉS A SZELLEM (BEING HUMAN) – 2. ÉVAD
Műsoron: szeptember 21-től, kedd esténként 21:00 órakor

Ebben a szellemes, szexi és rendkívül izgalmas sorozatban három huszonéves fiatal - egy vámpír, egy vérfarkas és egy szellem – laknak egy albérletben. Mitchell egy kórházban dolgozik, George minden teliholdnál vérfarkassá változik, Annie pedig láthatatlan az emberek számára. A 2. évad során Mitchell és George Ivan és Daisy személyében megismerkedik egy vámpír házaspárral, Annie pedig egy kocsmában kap munkát, és az egyik vendéggel, Nathannel kezd randevúzni. A VÁMPÍR, A VÉRFARKAS ÉS A SZELLEM rendkívül egyedi módon ötvözi a mindennapi élet drámáját és komplexitását a természetfölötti világ felfokozott izgalmával, a végeredmény egy vibrálóan szellemes, lenyűgözően érdekes sorozat.

A sikersorozatok mellett három nagyszerű Sony-filmet is műsorára tűz az AXN szeptemberben

VOLT EGYSZER EGY MEXIKÓ (ONCE UPON A TIME IN MEXICO)
Műsoron: szeptember 10-én, este 21:00 órakor

Ebben a Robert Rodriguez által rendezett, Antonio Banderas, Johnny Depp, Salma Hayek, Eva Mendes és Mickey Rourke főszereplésével készült különleges akciófilmben El Mariachi, a legendás gitáros csendes és nyugodt életet él, amikor Sands, a korrupt CIA ügynök kinyomozza hollétét, és „munkát” ajánl neki: ölje meg Marquez tábornokot, aki El feleségének és gyermekének is gyilkosa.


KI NEVEL A VÉGÉN? (ANGER MANAGEMENT)
Műsoron: szeptember 17-én, este 21:00 órakor

Ez a nagyszerű vígjáték a félénk üzletember, Dave Buznik (Adam Sandler) sztorija, aki meglehetősen konfliktus-kerülő személyiség. Így aztán a legtöbb ember egyszerűen baleknak nézi. Úgyhogy igazán váratlan fordulat, mikor súlyos félreértésbe keveredik egy légiutas-kísérővel, és olyannyira nem tudja kezelni a helyzetet, hogy végletesen elveszti a türelmét, és végül a bíróságon találja magát. A tárgyalóteremben az az ítélet születik, hogy Dave-nek kötelezően részt kell vennie egy terápián, ahol megtanítják a dühkitörések kezelésére, mindezt a legkevésbé sem hagyományos elveket valló specialista, Dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson) irányításával.

HITCH
Műsoron: szeptember 24-én, este 21:00 órakor

Ebben a romantikus vígjátékban bemutatkozik Alex „Hitch” Hitchins (Will Smith), ez a legendás, bár anonim módon működő „randevú-doktor”, aki New York City területén abban ad tanácsokat ügyfeleinek, hogyan tudnak jó benyomást gyakorolni a vágyott nőre már az első randin. Legújabb „páciense” egy kövér könyvelő, aki egy „celeb”-be szerelmes.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
VADONATÚJ SIKERSOROZATOK ÉS NÉPSZERŰ FILMEK NOVEMBERBEN AZ AXN MŰSORÁN

Az AXN novemberben további amerikai nagyvárosokba látogat el: a JOG/ÁSZOK-ban (THE DEFENDERS)- amelyet a közép-európai régióban először az AXN sugároz - James Belushi és Jerry O’Connell Las Vegasba kalauzolja a nézőt, a népszerű krimisorozat, az NCIS: LOS ANGELES pedig az Angyalok Városának sötétebb oldalát mutatja be.

JOG/ÁSZOK
November 18-tól csütörtökönként 21:00-kor az AXN műsorán.

A Jog/Ászok - melyet a közép-európai régióban először az AXN sugároz -, egy vígjáték-sorozat két sokoldalú Las Vegas-i ügyvédről, akik mindenre képesek, ha klienseik védelméről van szó. Nick (James Belushi) és Pete (Jerry O’Connell) két belevaló fickó, akik folyamatosan arra várnak, hogy megüssék életük főnyereményét. Az első részben egy srácot vesznek védelmükbe, akit gyilkossággal vádolnak. Bár negyven év helyett csak három év letöltendő börtönbüntetést ajánlanak neki, amennyiben bűnösnek vallja magát, ő nem megy bele az alkuba, hiszen ártatlan. Nick és Pete azonban úgy gondolják, „kissé” eltérhetnek a szabályoktól, és hogy a védelem célja szentesíti az eszközöket…

NCIS: LOS ANGELES
November 5-től péntekenként 22.00-kor az AXN műsorán.

A NCIS: Los Angeles az NCIS testvér-sorozata, melynek középpontjában a Különleges Ügyek Hivatalának titkos csoportja áll. A csapat két kulcsfigurája, G. Callen (Chris O’Donnell) és Sam Hanna (LL Cool J.) különleges ügynökök, akiket az első évad folyamán egész sor veszélyes és nehezen felderíthető bűnesetben tesznek próbára. Olyanokban, amelyek a nemzet biztonságát fenyegetik: terroristák, fegyvercsempészek, kémek és válogatott rossz fiúk ellen vetik be őket. Az NCIS: Los Angeles-t a fordulatos cselekmény, az akció és a megfelelő mennyiségben adagolt humor teszi igazán népszerű sorozattá a világ számos országában.

SZELLEMEKKEL SUTTOGÓ – 5. ÉVAD
November 2-től csütörtökönként 22:15-kor, november 16-tól keddenként 21:00-kor dupla epizódokkal az AXN műsorán.

A négy Emmy-díjra jelölt sorozat ötödik - és egyben utolsó - évadának elején a gyönyörű Melinda (Jennifer Love Hewitt) gyermeknek ad életet, akit öt éves korában látunk újra viszont. Úgy tűnik, a fiúcska örökölte édesanyja rendkívüli képességeit!

Ahogy már megszokhattuk, az AXN novemberben is számos népszerű filmet tűz műsorára sikersorozatai mellett.

HOLLYWOODI ŐRJÁRAT
November 7-én vasárnap 22:00-kor az AXN műsorán.

Joe Gavilan (Harrison Ford) és K.C. Calden (Josh Hartnett) a világ egyik legmenőbb helyén, Hollywoodban dolgoznak nyomozóként, ez a tény azonban nem nagyon motiválja őket. Valójában mindketten valami másban utaznak, a rendőrségi munka pedig amolyan kényszermegoldásnak tűnik számukra. Joe ingatlanokkal üzletel, és ebből próbál meg egy rendőrhöz képest meglehetősen nagy lábon élni. K. C. színészi karrierjét építgeti, és minden lehetőséget kihasznál arra, hogy jógát oktasson ráérő háziasszonyoknak. Egy rapbanda lemészárlásának ügyét azonban már nem tudják elkerülni, ráadásul a belső ellenőrzés egyik féltékeny ügynökével is meg kell küzdeniük.

A SOUTH BEACH KIRÁLYAI
November 14-én vasárnap 22:00-kor az AXN műsorán.

A kilencvenes évek közepén robbant be Miami éjszakai életébe Chris Troiano. A fényűző klubokat üzemeltető nagymenő megannyi klubja a kábítószer és a szex birodalma volt, a gazdagok itt vethették le gátlásaikat és itt tombolhatták ki magukat kedvükre. Chris felfogadja személyi testőrének Andy Burnettet, a titokzatos, de kemény életművészt, aki hamarosan a legjobb barátja lesz. Chris zűrös múltja azonban közbeszól, a barátokból esküdt ellenségekké válnak. Valós történet alapján.

XIII - AZ ÖSSZEESKÜVÉS I.-II.
November 21-én és 28-án vasárnap 22:00-kor az AXN műsorán.

Az Egyesült Államok első női elnökével orvlövész végez ünnepi beszéde közben. A merénylő elmenekül a helyszínről, a nemzetbiztonság mindent tűvé tesz, hogy előkerítse a gyilkost. Három hónappal később egy idős pár egy sebesült, fára akadt ejtőernyőst vesz észre háza közelében. A fiatal férfi minden emlékét elvesztette, még a nevét sem tudja felidézni. Az egyetlen nyom, amin elindulhat, a nyakán lévő "XIII"-as tetoválás. Miközben XIII (Stephen Dorff) az őt üldöző ügynökök elől menekülve lassanként összerakja, ki is ő és mi volt eredeti küldetése, egy kormányzati köröket is érintő, szövevényes összeesküvés nyomára bukkan.

ERIN BRONKOVICH – ZŰRÖS TERMÉSZET
November 29-én hétfőn 21:00-kor az AXN műsorán.

Az állástalan, háromgyermekes Erin (Julia Roberts) végső elkeseredésében meggyőzi Ed Masry-t, alkalmazza őt az ügyvédi irodájában. A jogban járatlan nő egy nap ráakad néhány, a telekkönyvi iratok közé helyezett orvosi leletre. Nem érti az összefüggéseket, ezért nyomozni kezd. Hamarosan hihetetlen következtetésekre jut: egy óriáscég gátlástalanul szennyezi egy kisváros vízkészletét, ami súlyos betegségeket okoz az ott lakók körében. Erin házról házra járva több mint hatszáz panaszos aláírását gyűjt össze, és Eddel karöltve megnyeri az USA történetében pereskedés útján kifizetett legnagyobb anyagi kárpótlást: 333 millió dollárt.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN írta:
VADONATÚJ SOROZATOK ÉS ÚJ ÉVADOK AZ AXN TAVASZI MŰSORÁN

Az AXN tévécsatorna tavasszal a világ számos legnézettebb sorozatának legújabb évadait viszi képernyőre alig pár héttel az amerikai premier után, és emellett népszerű mozifilmekkel, speciális programokkal, illetve több friss, ígéretes sorozatújdonsággal is szolgál. A csatorna tavaszi műsorstruktúrájában a népszerű DOKTOR HOUSE mellett a CSI NY: NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK és a GYILKOS ELMÉK (CRIMINAL MINDS) legújabb évadjainak országos premierjeit is műsorra tűzi. Az új szezon olyan új címeket is tartalmaz, mint a CRIMINAL MINDS: SUSPECT BEHAVIOUR (magyar cím hamarosan!) - a GYILKOS ELMÉK testvérsorozata az Oscar®-díjas Forest Whitaker főszereplésével - vagy a 2011-es BEING HUMAN US (magyar cím hamarosan!).

FRISS ÉVADOK ÉS VADONATÚJ EPIZÓDOK AZ AXN MÁRCIUSI MŰSORÁN

CSI NY: NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK - 7. ÉVAD - ORSZÁGOS PREMIER!

Március 9-től szerdánként 21:00-kor

A népszerű sorozat törvényszéki nyomozókról szól, akik a csúcstechnológia segítségével keresnek bizonyítékokat és oldják meg a rejtélyes bűnügyeket a sosem alvó metropoliszban. Mac Taylor nyomozó (Gary Sinise) csapatának legújabb tagja, Jo Danville (Sela Ward), az egykori FBI ügynök nyomban beleveti magát a munkába, mikor a laboratórium épületében egy fiatal nő holttestére bukkan. A népszerű sorozat legújabb, 7. évadának izgalmas epizódjai hazánkban elsőként az AXN műsorán láthatók.

DOKTOR HOUSE - 6. ÉVAD - ÚJ ÉVAD!

Március 3-tól csütörtökönként 22:00-kor

Az elképesztően sikeres, több Emmy®-, Satellite- és Golden Globe-díjjal elismert, fekete humorban sem szűkölködő sorozat új évadában, Dr. Gregory House, a Hugh Laurie által megformált különc diagnoszta teljesen szokatlan helyzetbe kerül, mikor kénytelen egy pszichiátriai intézet vendégszeretét élvezni. További praktizálása érdekében együtt kell működnie orvosaival, az ápolókkal és a többi beteggel, ami a doktor személyiségét ismerve biztosan nem ígérkezik könnyű menetnek!

MÁRCIUSI ESTÉK AZ AXN-NEL

Márciusban az AXN kedd esténként az érzelmek, a romantika és a drámai pillanatok kedvelőinek nyújt olyan népszerű sorozatokat, mint a TRINITY KÓRHÁZ (HAWTHORNE), vagy a DERÜLT ÉGBŐL CSALÁD (LIFE UNEXPECTED). Szerdánként a bűnügyek és a fordulatos nyomozások jutnak majd főszerephez a 7. évadához érkezett CSI: NY - NEW YORK-I HELYSZÍNELŐK, illetve a GYILKOS ELMÉK (CRIMINAL MINDS) 5. évadának epizódjaiban. A csütörtök estéket egy csipetnyi humor, rengeteg izgalom és számos emlékezetes karakter teszi majd feledhetetlenné olyan sikersorozatokban, mint a DOKTOR HOUSE és a JOG/ÁSZOK (THE DEFENDERS).

MÉG TÖBB ÚJDONSÁG AZ AXN TAVASZI MŰSORÁN

CRIMINAL MINDS: SUSPECT BEHAVIOUR - 1. ÉVAD - ORSZÁGOS PREMIER!
A Gyilkos elmék vadonatúj testvérsorozata az eredeti széria 5. évadában (518. epizód) feltűnő, új profilozó egység munkáját mutatja be. Az Oscar®-díjas Forest Whitaker (Az utolsó skót király, A szakasz) által alakított Sam Cooper különleges ügynök egy igazán kivételes FBI csapatot vezet, amely keményen helytállva, rendíthetetlenül veszi fel a harcot az ország legveszélyesebb bűnözőivel.

GYILKOS ELMÉK (CRIMINAL MINDS) - 6. ÉVAD - ORSZÁGOS PREMIER!
A világszerte rendkívül népszerű bűnügyi sorozat az FBI egyik elit nyomozócsapatának nem éppen szokványos hétköznapjait mutatja be. Az alakulat tagjai mind különböző területek szakértői, akik közösen elemzik a veszélyes bűnözők viselkedését, motivációit, érzelmi folyamatait, ezáltal megelőzve több lehetséges bűncselekményt. Az új évadban a “Sötétség Hercege” folytatja gyilkos ámokfutását Kaliforniában, nyomában az FBI nyomozóival, akik próbálják megmenteni Spicer lányát. A csapat még mindig nem dolgozta fel JJ elvesztését, akit akarata ellenére helyeztek át a Védelmi Minisztériumba.

Az angol BBC sorozat, A VÁMPÍR, A VÉRFARKAS ÉS A SZELLEM (BEING HUMAN) vadonatúj, amerikai változata sok kellemes percet hozhat majd a természetfeletti lények, a misztikum és az érzelemdús történetek kedvelőinek. A BEING HUMAN US mellett a DERÜLT ÉGBŐL CSALÁD (LIFE UNEXPECTED) második évadát is műsorára tűzi a csatorna, melyben folytatódnak a biológiai szüleire váratlanul rátaláló 15 éves lány, Lux kalandjai. A különleges mini-sorozat, a THE WITCHES OF OZ (magyar cím hamarosan!) az Óz, a csodák csodája klasszikus történetét folytatja a modern jelenben, Christopher Llyod (Vissza a jövőbe) főszereplésével.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Április 16-tól megújult formában látható az AXN csatorna saját gyártású, szórakoztató magazinműsora, a Zoom. A mostantól 23 percben, hétköznaponként jelentkező produkció a sztárok, a divat, a zene, és a filmvilág legfontosabb történéseit mutatja be a csatornától megszokott, fiatalos stílusban.

Az AXN programjában eddig is igazi csemegének számított a könnyed, szórakoztató magazinműsor, amelynek népszerűsége előreláthatólag tovább nő majd, hiszen a saját gyártású produkció április közepétől hosszabb terjedelemben kerül képernyőre. A 18-39 éves korosztály körében közkedvelt műsorszám továbbra is a legaktuálisabb történéseket osztja meg a nézőkkel, a mozi, a divat, a filmek, valamint a zene világából. A színes összeállításokat gyakran egy-egy hollywoodi hírességről szóló pletyka is fűszerezi.

Az új Zoom a korábbiakhoz hasonlóan HD felbontásban forog a megújulást követően is, az egyes epizódok pedig az AXN online platformján, az AXN Playerben nézhetők, illetve újranézhetők.

Premier epizódok: minden hétköznap 17:30-tól

Tartalom RSS