AXN Crime

5 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
AXN Crime

Ebben a témában lehet értekezni az AXN Crime csatornáról.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN Crime írta:
AXN Crime – Teljes gőzzel júniusban és júliusban is

Az AXN CRIME nagyszerű új sorozatokkal vár, hogy szabadságod alatt is tévézhess!

Az AXN CRIME júniusi és júliusi műsorán olyan izgalmas sorozatok harmadik évada fut majd, mint az INTERNÁTUS (BOARDING SCHOOL) című spanyol kísértet-sztori, a krimi-örökzöld COLUMBO, és a megszokott kliséktől mentes skót detektív-történet, a TAGGART FELÜGYELŐ (TAGGART).


INTERNÁTUS (BOARDING SCHOOL) – 3. ÉVAD
Június 14-től, hétfői napokon délután 16 óra 25 perckor

A gyönyörű, de vadóc Maria, a karizmatikus igazgató, Hector és számító szeretője, Elza, no meg egy csapat tinédzser, Marcos, Carolina, Victoria és Ivan – ők a főszereplői a rejtélyekkel teli, népszerű spanyol sorozatnak. A helyszín egy bentlakásos iskola, egy kísérteties erdő közepén, teljesen elszigetelten a világtól. A harmadik évadban a lebilincselő sztori középpontjában egy bagoly, egy fej nélküli tanár szelleme, az öt bosszúálló és a tűz éjszakája áll – hogy éppen csak egy kis ízelítőt adjunk az izgalmakból…

COLUMBO – 3. ÉVAD
Június 25-től, pénteki napokon délután 16 óra 25 perckor

Végy egy gyűrött ballonkabátot, egy szivart, egy kissé esetlenül mozgó alakot, udvarias, de valahogy mégis szokatlan modort, egy mindig emlegetett, de valójában soha be nem mutatott feleséget – s a végeredmény Sherlock Holmes után valószínűleg a legkarizmatikusabb, és egészen biztosan a szeretetreméltóbb nyomozó: Columbo, azaz az Emmy-díjas Peter Falk. A legapróbb részletre is kiterjedő megfigyelőképességével mindig megtalálja azt a végzetes, jóvátehetetlen hibát, amellyel a tettes elárulja magát. A harmadik évad egyik epizódjában egy kozmetikai cég alapítója egy csodatevő ránctalanító krém receptje miatt vetemedik gyilkosságra, egy másik történetben a tettes a féltestvérét öli meg, és még az is előfordul, hogy egy szenátor-jelölt a kampányfőnökét teszi el láb alól.

TAGGART FELÜGYELŐ (TAGGART) – 3. ÉVAD
Június 30-tól, szerdai napokon, délután 15 óra 30 perckor

Ez az intelligens és a megszokott kliséktől mentes skót detektív-sorozat – amely 25 évadjával minden idők leghosszabban futó televíziós krimi-szériája – immár a 19. évadjával (az AXN-en a harmadikkal) jelentkezik. Jim Taggart (Mark McManus), ez az éles eszű, száraz humorú, kemény és rendkívül tapasztalt detektív, és társai, Mike Jardine (James Macpherson) detektív és Jackie Reid (Blythe Duff) az új évadban újabb kihívásokkal szembesülnek. Az első egy építőmunkás halála, amit balesetnek tűntetnek fel, de rövidesen kiderül, hogy gyilkosságról van szó. Egy másik epizódban egy fiatal ápolónőt fojtottak meg a lakásán, és gyanús körülmény, hogy a helyszínen nagy összegű készpénzre bukkannak a nyomozók. Később egy közismert kutató autója felrobban, amikor Glasgow-ba érkezik, hogy egy orvosi konferencián tartson előadást.

További ajánlatok:
Júniusban az AXN-en olyan döbbenetes hatású és lebilincselő sorozatok mutatkoznak be, mint a FALLEN, június 25-étől, péntek esténként 21:00 órakor, és a HARPER SZIGET (HARPER’S ISLAND) június 21-étől, hétfő esténként 21:00 órakor. Ha sci-fi rajongó vagy, az AXN SCI-FI a műfaj olyan gyöngyszemeit kínálja, mint a JAKE 2.0 június 16-ától, kedd, szerda és csütörtök este 21:00 órakor, az ŐSLÉNYEK KALANDORAI (PRIMEVAL) 2. évadja június 2-átől szerda esténként 23:00 órakor, de a PÉNTEK 13 premierje is júniusban lesz: a IV. RÉSZ 12-én este 23:00 órakor, az V. RÉSZ pedig 26-án kerül adásba.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

AXN Crime írta:
VALÓDI KLASSZIKUSOK ÉS PREMIER SOROZATOK AZ AXN CRIME NOVEMBERI MŰSORÁN

Az AXN CRIME novemberben is a legizgalmasabb bűnügyi sorozatokat és a leglebilincselőbb krimiket kínálja nézőinek. A csatorna olyan felejthetetlen örökzöldeket tűz műsorára, mint a COLUMBO hetedik évada a 70-es évekből, vagy a 80-as évek kedvence, a SIMLIS ÉS A SZENDE (MOONLIGHTING), a nagyon fiatal Bruce Willis-szel a főszerepben. A HELYSZÍNI SZEMLE (POST MORTEM) immár a második évaddal jelentkezik, a VAK IGAZSÁG (BLIND JUSTICE) című sikersorozat pedig most indul az AXN CRIME-on.

COLUMBO – 7. ÉVAD
November 9-én kedden 16:30-kor és 11-én csütörtökön 16:15-kor az AXN CRIME műsorán.

A felejthetetlen Peter Falk által alakított, közkedvelt detektív okosan megírt, bájjal és erővel fűszerezett epizódokban bukkan fel az Emmy-díjas sorozat hetedik évadjában. Az első részben egy krimiíró végez egyik rokonával, majd a népszerű televíziós táplálkozási szakértő gyilkol meg egy étterem-tulajdonost, de az is előfordul, hogy valakit egy arra betanított kutya jelszóra öl meg. Külön érdekessége ennek az évadnak, hogy az egyik epizódban feltűnik Peter Falk valós életbeli felesége, Shera Danese, ám Columbo feleségének még mindig nyoma sincs!

VAK IGAZSÁG
November 12-től minden hétfőn, szerdán és pénteken, november 22-től minden hétköznap 17:25-kor az AXN CRIME műsorán.

Jim Dunbar (Ron Eldard – Vészhelyzet) kitűnő zsaru, aki társa nemtörődömsége miatt egy lövöldözés során megvakult. Mindenki megdöbben, amikor felépülve sebesüléséből megjelenik a rendőrkapitányságon, és ragaszkodik ahhoz, hogy újra terepen dolgozzék. Rögtön az első bevetésén észrevesz olyan döntő nyomokat, melyeket mások nem észlelnek. Bebizonyítja, hogy még mindig kitűnő nyomozó, s akik eleinte kételkedtek benne, tisztelni kezdik.

HELYSZÍNI SZEMLE – 2. ÉVAD
November 17-től szerdánként 22 :35-kor az AXN CRIME műsorán.

A Kölni Törvényszéki Kutatóintézetben az idősebb Dr. Daniel Koch azért vizsgálja a halottakat, hogy kiderítse az igazságot minden egyes áldozat utolsó pillanatairól. A törvényszéki csapat a második évad nyolc új epizódjában is bebizonyítja, hogy a holttest gyakran létfontosságú kulcs a gyilkos leleplezéséhez, váratlan fordulatok azonban mindig adódnak. Az első részben két pár veszti életét egy repülőgép-szerencsétlenségben, ám a csapat eggyel több kézre bukkan a helyszínen.

A SIMLIS ÉS A SZENDE – 4. ÉVAD
November 19-től minden hétfőn és pénteken 15:25-kor, dupla epizódokkal az AXN CRIME műsorán.

A szórakoztató sorozat főszereplője a három Golden Globe-bal kitüntetett, itt még nagyon fiatal Bruce Willis. A film egy ex-modell, Maddie és a bölcs detektív, Dave különös eseteit mutatja be, akik társtulajdonosként egy magándetektív irodát működtetnek. A negyedik évad elején Dave egy olyan ügyfelet fogad, aki tízezer dollárt ajánl fel, ha felkutatják neki a nőt, akivel egy emlékezetes éjszakát töltött. A nyomozás során Maddie és Dave személyisége folyton összeütközésbe kerül, és természetesen szexuális értelemben is izzik körülöttük a levegő. De a kérdés mindig ugyanaz... megteszik vagy sem?

andras1974
andras1974 képe
Offline
Regisztrált: 2010-01-04
Hozzászólások: 82

Digikábelen nincs,sajna.................................................... :skywalker:

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Nem olcsó csatorna, ezért nem csodálkozom rajta, hogy ott nincs.

Tartalom RSS