FEM3

2 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
FEM3

Ebben a témában lehet értekezni a FEM3 csatornáról.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

FEM3 írta:
Valentin Nap a FEM3 csatornán

Februárban újabb tematikus nappal kedveskedik a Csajban nagy csatorna a nézőinek: Valentin nap alkalmából február 13-án, vasárnap egész nap jobbnál jobb szerelmes filmeket tűz műsorra a FEM3!

Délelőtt és kora délután a My Girl első és második részét láthatják a nézők, ezt követi az Álmomban már láttalak című film Jennifer Lopez és Ralph Fiennes főszereplésével.

16.40-től az 1964-es My Fair Lady című amerikai zenés film következik Audrey Hepburn főszereplésével. A My Fair Lady egy 1964-ben bemutatott többszörös Oscar-díjas amerikai musical, George Cukor rendezésében, mely George Bernard Shaw Pygmalion című színpadi művéből készült.

20.00 órától egy újabb romantikus vígjáték, az IQ – A szerelem relatív következik Meg Ryannel és Tim Robbins-szal, 21.45-től pedig minden idők egyik legszebb szerelmes filmje a Ghost látható a FEM3 műsorán Demi Moore és Patrick Swayze főszereplésével. A szerelmes filmek napját a Szerelmes levél zárja. A Cathleen Schine regénye alapján készült romantikus vígjáték éjféltől látható.
Tartalom RSS