RTL Klub

80 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
RTL Klub

Ebben a témában lehet értekezni az RTL Klub csatornáról.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
"Olyan háború lesz, hogy a gerincem beáll két hétre! "

Hétfőn este 21:20-kor második adásához érkezik a Gáspár család története, kiderül, hogy mi történik egy koporsóval az „autós üldözés” során. Az első részben feladott hirdetésre számos takarítónő jelentkezik, akiknek komoly videós castingon kell megfelelniük.


A ház ura természetesen egy szemrevaló, csinos fiatal lányt szemel ki, mély dekoltázzsal. Hosszas civakodás után mégis Bea favoritját választják ki, Ágikát, aki már másnap munkába is áll. A takarítónő késik az első napján, ezért Győzi elhatározza, hogy próbára teszi. A lakás több pontján szemetet rejt el, így tesztelve precizitását. A showman kiveszi a részét az otthoni teendőkből is: sajátos módon motiválja Virágot a tanulásban. Emellett az edzőterem mosdójában tuti tippet hallgat ki, így rábeszéli Beát, hogy a gyors meggazdagodás reményében másnap kimenjenek a lovira és megtegyék a biztosnak hitt paripát. Az adásból kiderül, hogy mennyire volt biztos befutó Jármi.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Barátok közt hegemónia - 15. heti nézettség

A televíziók múlt heti nézettségi versenye ismét nem szolgált nagy meglepetésekkel. Hétből hat napot az RTL Klub nyert, 28.7%-os heti átlag share-rel a kereskedelmi célcsoportban. A TV2 23.2%-ot hozott, míg a középmezőny csatornái 5 % alatt teljesítettek: az M1 4.7%, a Film+ 4.2%, a Viasat 3 4%, a Cool pedig 3.4%-ot ért el.

A 18-49-es korosztály Top 50-es listáját tekintve elmondható, hogy az RTL Klub Híradója a nézők kedvence. A Szellő István és Erős Antónia által vezetett hírműsor ugyanis négyszer is szerepel a tizes toplistában. Az RTL Klub napi sorozata még masszívabb eredményt produkált a 15. héten: a legnézettebb öt műsor listáján négy Barátok közt epizód szerepel. Teljes lakosságban még szembetűnőbb az eredmény: a Top 10-ben öt Barátok közt, négy Híradó és egy Fókusz adás található. Utóbbi műsor magabiztosan hozza az estéket, egyszer sem engedve át a terepet az Aktívnak.

Hétfőn új részekkel jelentkezett a Győzike show és a Showder Klub. Mindkét műsor megnyerte a sávját. Bea balhéja az otthon fellelt koporsók miatt a célcsoport 31.1%-át ültette a képernyők elé, míg Kormos Anett debütálása is 28.6%-ot hozott a stand up-osoknak. Kedden folytatódott Simon Baker és A mentalista sikere (33.5%)

A piacvezető kereskedelmi csatorna legerősebb napja a szombat volt, amikor a napi átlagot tekintve a 18-49-es korcsoportban 20.9 %-kal előzte meg riválisát (RTL Klub 34.8%-TV2 13.9%). A jó eredményt Jason Statham és Tarzan szállították. (A szállító 37.3% share, Tarzan 35.3%).

A szombati gyászos eredmény után a TV2 a vasárnapi film jó nézettségével és így a napi győzelemmel 106-2-re „javította” a győztes esték versenyét az RTL Klubbal szemben. (RTL Klub 106 nap, TV2 2 nap 18-49)
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Katus Attila gatyába rázta Szily Nórát

A Vacsoracsata ma este adásában Faragó András, a Budapesti Operettszínház színművésze tahitótfalui otthonában látja vendégül Orosz Barbit, Szily Nórát, Katus Attilát és B.Tóth Lászlót.


A vacsoravendégeket welcome drink-rulett várja, ki mit pörget ki, azt kell meginnia. A vendégek az ajándékaikat pedig a "Gyúrunk vazze?" szlogen köré csoportosították.

A vacsora elfogyasztása után levezetésképpen Topi a közeli majorba vitte a vendégeket, ahol mindannyian csikós ruhába bújtak, - Katus Attila szó szerint gatyába rázta Nórát – és amúgy betyárosan, ostorral próbáltak lepattintani egy borosüveget egy farönkről.
Orosz Barbi dolgát nem könnyítette meg a tűsarkú cipője. Hogy kié lett végül az Arany Patkó-díj, ma este kiderül a Vacsoracsatából.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Hazugságvizsgálat Szily Nóra vacsoráján

Nóra budai lakásában fogadja vacsoravendégeit. Menüsora alapanyagait biogazdálkodásból származó élelmiszerek alkotják. Gyakorlottan mozog a konyhában, főzés közben a nézők is számos jótanáccsal gazdagodhatnak.

Orosz Barbi számára nem ideális a menü, ugyanis sem az osztrigát, sem a kacsahúst nem szereti. Az afrodiziákumként ismert kagylófélét rajta kívül mindenki jóízűen fogyasztotta. A jó hangulatú vacsora után Nóra hazugságvizsgálós társasjátékot játszik a vendégekkel. Természetesen a vicces és pikáns kérdések megválaszolása még vidámabbá teszi az amúgy is oldott hangulatban telt estét.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Menjél ki, mert elkapod a baktériumot!

Ma este 21.20-tól folytatódik a Gáspár család mindennapjainak fordulatos története. Íme a 3. epizód ismertetője!

A Gáspár család kutyája étvágytalannak tűnik. Győző azt mondja, hogy azért, mert magányos – férfivá kell válni, mivel már három éves. Meg is beszélik, hogy kerítenek neki egy asszonyt, hátha attól jobb kedve lesz. Közben Győző megnézi Evelin ellenőrzőjét, amiből kiderül, hogy Evelinnek szinte mindenből nagyon jó jegyei vannak – de énekből van kettese is…

Másnap reggel óriási zajra ébred a Gáspár család – elkezdődött a garázs koporsószalonná alakítása, a vártnál néhány órával előbb. Ennek megfelelően „jó hangulatban” indul a reggel, mindenki ki van borulva és vásárolni szeretne menni, kivéve Győzőt – aki okozta a korai kelést.

Zolika megjelenik a „kutyafeleséggel”, de nem nagyon történik meg az, amire számítanak, számos ötletük támad, hogy bírhatnák akcióra Bazsit.

Az egyik munkás rosszul lesz a reggeli kolbásztól, és WC-t keres a házban. Észrevétlenül érkezik és távozik – de később kiderül, hogy nem nyomtalanul. A család ugyanis iszonyú bűzre érkezik haza, és a forrást keresve eljutnak a WC-hez. Végül Győző áldozza fel magát, a bűz egy ideig nem múlik még el, de végül helyreáll a rend. Humoros helyzetek, vidám kalandok és forró viták minden hétfőn a Győzike Showban.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Simon Baker a nézők kedvence – 16. heti nézettség

Már-már unásig ismételhető: a nézettségi versenyben elmúlt héten ismét az RTL Klub győzedelmeskedett. A 16. héten a piacvezető csatorna a kereskedelmi célcsoport 29.1%-át ültette a képernyők elé, míg a TV2 21.1%-ot ért el. A középmezőny heti nézettsége az alábbiak szerint alakult: M1 5.6%, Film+ 4.6%, Viasat 4.5%, Cool 3.6%.

A hét legnézettebb műsora a 18-49-es korcsoportban a Barátok közt keddi epizódja volt. Az RTL Klub napi sorozatának mind az öt része bekerült a Top10-es listába. Magabiztosan teljesít Híradó-Vacsoracsata-Fókusz-Barátok közt karaván, a héten minden nap megverték a velük szemben sugárzott műsorokat. A TV2-n újraindult Áll az alku vajmi kevéssé érdekelte a nézőket: ötből négy napon bőven csatornaátlag alatt teljesített a vetélkedő, a bőröndök helyett a nézők ismét a fakanalak mellett tették le a voksukat.

A sármos szőke mentalista, Simon Baker ismét remek eredményt produkált, az amerikai sorozat keddi epizódjának nézettse a Top50-es lista ezüstérmes helyéig repítette a nyomozót, 34.6%-os közönségaránnyal a kereskedelmi célcsoportban.

Szombaton este a Fókusz Plusz kamerái előtt szólalt meg először a Daróczi-ügy egyik koronatanúja. Az elhunyt kormányszóvivő barátja azért vállalta az interjút, hogy véget vessen a találgatásoknak. A beszélgetés több, mint 1.3 millió nézőt érdekelt (4+, share 39%). A halálesettel kapcsolatban vasárnap este a TV2 Esti Frizbijében Terry Black is véleményt nyilvánított, ám az ő története kevesebb nézőt érdekelt a célcsoportból, mint a Hetei Hetes friss poénjai. (18-49 share: Heti Hetes – 24.8%, Esti Frizbi – 23.4%).

Az országgyűlési választásokkal kapcsolatos választási műsorok versenyét az RTL Klub nyerte, a Választás 2010 19.3%-os közönségaránnyal győzedelmeskedett, a TV2 15.4%-ot ért el, míg a közszolgálati csatorna választási műsora 10.,7%-os share-rel lett a harmadik. Abban az időszakban, amikor a választási műsorok egy időben futottak, szintén az RTL Klubot választották többen a célcsoportból.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Rántott sertésvégbél Kaszás Géza vacsoráján

Ma este a Vacsoracsatában Kaszás Géza a főzéshez segítségül hívja jóbarátját, Kovács Lázárt, aki meglepetés-finomságokkal várja a vacsoravendégeket. Egy-egy tányért választhatnak, anélkül, hogy tudnák, mi is az, amit meg fognak enni. Bay Éva húzta a legbizarrabb fogást, övé lett a méregdrága, ínyencségnek számító rántott sertés végbél. Ez és a többi étel kuriózumnak számítanak és rengeteg pénzt fizetnek érte a világ legelitebb éttermeiben. Az, hogy vajon kié lett a szöcske, az agyvelő, a marhafül, vagy éppen a csiga, kiderül a Vacsoracsata ma esti adásából.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Győzike szélesre tárja a koporsószalon kapuit

Győzike végre megnyitja a házban a koporsószalont, így a családi viszály után végre beindulhat az üzlet. Befejeződtek az építési munkálatok, egy elegáns, de ”Győzikés” bemutatóterem várja a megrendelőket. Győző és Zolika a megnyitót tervezik, a szalonban pedig egy pap szenteli fel a koporsókat. Győző nem csak a megszokott kollekciót árusítja, üzletében megtalálható az általa tervezett, különleges Zebra stílusú, valamint a csak nála beszerezhető Michael Jackson-koporsó is, amely ugyanolyan, mint amilyenben Jacko-t örök nyugalomba helyezték.


A negyedik adásban nevezetes naphoz közeledik a házaspár. Bea elviszi a gyerekeket az egyik ismerősükhöz és izgatottan készülődik a férjével töltendő estére, hiszen aznap van Győzővel az évfordulójuk. Csinos ruhába öltözik, feldíszíti a lakást. Amikor a mit sem sejtő családfő hazaérkezik, egyáltalán nem esik le neki, hogy felesége miért is készült ennyire. Bea megsértődik, és elviharzik a házból. Győzike próbálja helyrehozni, amit lehet: orchideát, gyűrűt vesz, leszervez két prímást, hogy muzsikáljanak az ő asszonyának. Bea eközben pizsamában ücsörög és jégkrémmel vigasztalódik, miközben régi képeket nézeget. Amikor a belopakodó zenekar elkezd játszani és Győző bűnbánó arccal átadja a gyűrűt, Bea békülés helyett jelenetet rendez. Végül Győző mindenkit hazaküld, és egyedül próbálja kiengesztelni feleségét. Humoros helyzetek, vidám kalandok és forró viták minden hétfőn a Győzike Showban.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Evelin, a lázadó kamasz, ahogy még sosem láthatták!

Evelin a hétfői adásban közli a családdal, hogy elvállalt egy fotózást. Kész helyzet elé állítja szüleit, akik végül abban maradnak, hogy csak akkor mehet, ha Győző viszi fel Pestre a fotózásra. Győző nem örül, mert ugyanezen a napon lesz a koporsószalon megnyitója, így Zolikát küldi maga helyett "gardedámnak".


Evelin hatalmas műszempillákat és feltűnő sminket kap, rá sem lehet ismerni. A fotókon láncokkal és egy régi tévével pózol, amire pirossal a „love” és „kill” feliratokat festették, valamint a háttérben egy véres leszámolás hatását keltő művérfürdő nyomai látszanak. Evelin ezekkel az extrém fotókkal akar visszavágni általános iskolás osztálytársainak és tanárainak, akik kiközösítették és megalázták az évek során. Így adta ki magából a felgyülemlett dühöt és haragot. Evelin a fotózás után elvonul, arról nem mesél semmit szüleinek. A kész képek később előkerülnek, a család reakciója pedig kiderül hétfőn este a Győzike Show-ból.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

RTL Klub írta:
Nem áll az alku - 17. heti nézettség

A 17. héten a sorrend nem változott a kereskedelmi csatornák nézettségi versenyében, csupán az arányok módosultak. Az RTL Klub heti átlag közönségaránya a célcsoportban 29.9%, míg a TV2 önmagát felülmúlva 24.4%-ra javított. A középmezőny csatornái kiegyenlítődtek a múlt héten: m1 4.4%, Viasat 4.3%, Film+ 4.2%, Cool 3.3%.

Általánosságban elmondható, hogy a hétköznapok az RTL Klub, a hétvége pedig a TV2 győzelmét hozta. A két csatorna napi átlagai közt kedden volt a legnagyobb különbség, ekkor az RTL Klub 36.1%-ot teljesített, míg a TV2-nél ugyanez az adat mindössze 18% volt a kereskedelmi célcsoportban.

A hét legnézettebb filmje A vasember lett, ez az egyetlen TV2-es műsor egyébként, amely be tudott kerülni a Top 10-be. A további kilenc helyen öt Barátok közt epizód, két RTL Hírek, egy Fókusz adás, valamint az ország kedvenc külföldi sorozatsztárja, Simon Baker állnak. A hatalmas promóval beharangozott Megasztár első casting adása szép számokat szállított a csatornájának, ám ez a jó eredmény csupán a célcsoport toplistájának 16. helyére volt elegendő.

A Vacsoracsata továbbra is magasan veri az Áll az alkut, Kovács Áron műsora rendre húsz százalék körül teljesít, míg az RTL Klub gasztroreality-je harminc százalékos átlaggal magabiztosan nyeri a sávját. Az Esti Frizbi ismét alulmaradt a Heti hetessel szemben (27.5% - 25.9%), A vasárnap esti film után valósággal elmenekültek a nézők a TV2-ről, míg az RTL Klub nézettsége kiegyenlített maradt.

A megnyert napok tekintetében 118-4 az RTL Klub javára.
Tartalom RSS