Sorozat+

7 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
Sorozat+

Ebben a témában lehet értekezni a Sorozat+ csatornáról.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
Duchovny a doktorijára készül

Komoly elhatározásra jutott az X-akták Mulder felügyelője, David Duchovny. A negyvenkilenc éves színész szeretné megszerezni a doktori címet.


Az utóbbi időben egyre gyakrabban gondol arra Duchovny, hogy ismét tanulásra adja a fejét, és befejezze doktori disszertációját, amelynek témája az összehasonlító irodalom. Bár e gondolatot szinte azonnal el is hessegeti magától mondván, nem bízik benne, hogy ez valaha sikerül neki. A színész karrierjének indulása előtt diplomát szerzett a Princeton, majd a Yale egyetemen, de időhiány miatt a doktorit már nem tudta letenni. Az irodalom iránti érdeklődése azonban semmit sem csökkent az elmúlt évtizedekben, így felmerült benne a gondolat, hogy itt az ideje befejezni, amit elkezdett. Ugyanakkor most is alig lenne ideje a tanulásra, hiszen forgatókönyvírásra adta a fejét. Reméli, valaki lát majd fantáziát a történetben, mert némi anyagi támogatásra lenne szüksége a megvalósításhoz. Éveken át írt egy könyvet, amelyet a télen végre befejezett. Ám könnyen lehet, hogy soha nem kerül mozivászonra, és csupán nyomtatott formában jelenik meg.

X-akták
(The X-files)
Amerikai misztikus sorozat
Korhatár: (15)
Főszereplők:
Gillian Anderson (Scully ügynök)
David Duchovny (Mulder ügynök)
Mitch Pileggi (Walter Skinner)
Annabeth Gish (Monica Reyes)
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
Válik és apa lesz

A Dawson és a haverok címszereplője, James Van Der Beek egy közösségi portálon, boldogan erősítette meg a hírt, miszerint a barátnője gyermeket vár.


A harminchárom éves színész bevallotta, igen meghatódott, amikor megtudta, hogy apa lesz. Most még csak szokja a gondolatot, de korábban nem hitte, hogy létezik ekkora boldogság. Van Der Beek és üzleti tanácsadó kedvese, Kimberly Brook tavaly nyáron ismerkedett meg. A színész akkor még feleségével, Heather McComb színésznővel élt együtt. Néhány hónappal később, 2009 novemberében bejelentették, hogy hatévi házasság után elválnak, de csak ez év márciusában állapodtak meg a feltételekben. A hírek szerint június 3-án lesz a tárgyalás, amikor kimondják a válást.

Dawson és a haverok
(Dawson's Creek)
Amerikai vígjátéksorozat
Korhatár: (AP)
Főszereplők:
James Van Der Beek (Dawson Leery)
Michelle Williams (Jennifer Lindley)
Joshua Jackson (Pacey Witter)
Katie Holmes (Joey Potter)
Kerr Smith (Jack McPhee)
Meredith Monroe (Andie McPhee)
John Wesley Shipp (Mr. Mitchell Leery)
Mary-Margaret Humes (Mrs. Gail Leery)
Nina Repeta (Bessie Potter)
Mary Beth Peil (Grams)
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
Sheridannek fizetne az ABC

Csütörtökönként 20.10-től látható a Született feleségek egy-egy epizódja a Sorozat+ csatornán. A tavaly távozott Nicollette Sheridan testi sértés miatt feljelentette a forgatókönyvírót.


Április elején az Edie-t alakító színésznő beperelte a Los Angeles-i bíróságon Marc Cherryt. Két dolog miatt követel kártérítést: a férfi állítólag az egyik forgatáson felpofozta őt, majd miután panaszt tett az ABC társaság vezetőinél, egyszerűen kiírta a folytatásból. A kárvallott elmondása szerint 2008. szeptember 24-én valamit kifogásolt a forgatókönyvben, mire Cherry félrehívta, és arcul ütötte. A színésznő azt is mondta az újságíróknak, hogy Cherry a stáb többi tagjával is rendszeresen gorombáskodik, általában sértő és agresszív a magatartása. Emiatt ellenséges hangulat uralkodik a forgatásokon. Példaként felhozta, hogy az író egyszer közölte Teri Hatcherrel, aki szintén panaszkodott a viselkedése miatt, talán az lenne a legjobb, ha a sorozatban elütné egy autó és meghalna. A Sheridannel kapcsolatos incidens után az „elkövető” ugyan bocsánatot kért, de ez nem hatotta meg a színésznőt. Húszmillió dollárt követel az ABC-től, mondván, komoly anyagi veszteség érte, amiért váratlanul távoznia kellett. A teljes igazság talán soha nem derül ki, de az mindenesetre érdekes, hogy a televíziós társaság vezetői most szeretnének egyezséget kötni: a két fél ügyvédei már tárgyalnak arról, milyen formában kárpótolhatnák a színésznőt. Az ABC-nél azt találták ki, hogy előleget fizetnek Sheridannak a jogdíjakból és az ismétlésekért járó pénzekből. Jelenleg több mint hetven országban sugározzák a sorozatot.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
ÚJ SOROZAT! - A szerelem rabjai

A Sorozat+ csatornán május 15-én, szombaton 11 órakor indul az argentin sorozat, amelynek újabb epizódjai mindennap láthatók. Egy-egy alkalommal két-két rész szerepel a műsoron.


Juan Manuel (Osvaldo Laport) egyszerű, vidéki ember, aki egy napon megmenti Paz Achaval Urien (Soledad Silveyra) farmtulajdonosnő életét. Az asszony hálás neki ezért felajánlja, hogy testőrként alkalmazza. A férfi azonban nemet mond. A sors később úgy hozza, hogy újra találkoznak, és végzetüket nem kerülhetik el, egymásba szeretnek. Paz eközben korábbi testőre, Nicholas Pacheo (Sebastian Estevanez) gondjaira bízza a lányát, Barbarát (Melina Petriella). A két fiatal az első zűrös napok után szívesen tölti együtt az időt, ám megpróbál közéjük állni az ármánykodó Tatiana (Gimena Accardi). A főszereplők: az ötvennégy éves Osvaldo Laport harminc éve nősült, a felesége színésznő. A párnak van egy tizenöt éves lánya. Az ötvennyolc esztendős Soledad Silveyra gyerekkora óta szerepel filmekben, Argentína egyik legnépszerűbb színésznője. A negyvenéves Sebastián Estevanez családja elkötelezte magát a filmnek: édesapja forgatókönyvíró-producer, egyik testvére színésznő, a másik pedig producer, akárcsak az unokatestvére. A huszonöt éves Gimena Accardi számos argentin filmben és sorozatban játszott már.

A szerelem rabjai
(Amor en custodia)
Argentin filmsorozat (2005)
Korhatár: (AP)

Főszereplők:
Osvaldo Laport (Juan Manuel Aguirre)
Soledad Silveyra (Paz Achaval Urien)
Sebastián Estevanez (Nicolás Pacheco)
Melina Petriella (Bárbara Bazterrica)
Fernando Noriega (Ramiro)
Gimena Accardi (Tatiana Aguirre)
Mónica Ayos (Isabella)
Florencia Ortiz (Rubí Rosales)
Claudia Fontán (Gabriela Almanzi)
Carolina Papaleo (Victoria Achaval Urien)
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
Két mozifilmben játszik Dempsey

Már befejeződtek a hét minden napján 18.20-tól látható sorozat, A Grace klinika hatodik évadjának felvételei. A sármos Shepherd dokit alakító Patrick Dempsey azonban nyáron sem pihen.

A színész jelenleg a Transformers 3 amerikai sci-fi akciófilmet forgatja, amelyben a hírek szerint az angol fehérneműmodell, Rosie Huntington-Whiteley játssza Mikaelát, akit az első két filmben Megan Fox alakított. Utóbbit ugyanis – miután kölcsönösen odamondogattak egymásnak a rendezővel, Michael Bay-jel – kirúgták. (A színésznő emlékezete szerint ő adta vissza a szerepet.) Huntington-Whiteley eddig csak a kifutók világában mozgott otthonosan, most bebizonyíthatja színészi tehetségét is. Korábban a mozihoz csupán annyi köze volt, hogy a legkeményebb öklű brit akciósztár, Jason Statham barátnője. Patrick Dempsey a Transformers 3-ban negatív karaktert alakít: ő lesz Mikaela gonosz főnöke, aki rossz néven veszi, hogy hiába udvarol a lánynak, ő csak nem akarja beadni a derekát. A filmet 2011. június 30-án mutatják be Magyarországon. Dempseynek nem ez lesz az egyetlen munkája a közeljövőben. A Flypaper című filmnek, amelyet szintén jövőre mutatnak be, ő és Jessica Biel a két főszereplője.

A Grace klinika
(Grey’s Anatomy)
Amerikai filmsorozat
Korhatár: (AP)

Főszereplők:
Ellen Pompeo (Dr. Meredith Grey)
Patrick Dempsey (Dr. Derek Shepherd)
Sandra Oh (Dr. Cristina Yang)
Isaiah Washington (Dr. Preston Burke)
Katherine Heigl (Dr. Isobel "Izzie" Stevens)
Justin Chambers (Dr. Alex Karev)
T.R. Knight (Dr. George O'Malley)
Chandra Wilson (Dr. Miranda Bailey)
James Pickens Jr. (Dr. Richard Webber)
Kate Walsh (Addison Shepherd)
Sara Ramirez (Callie Torres)
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Sorozat+ írta:
Elhappolták Gillian Anderson ötletét

A Sorozat+ csatornán hétvégenként 21.45-től látható X-akták Scully ügynökének filmtervét más valósítja meg.

Anderson egy életrajzi filmet akart csinálni, amelyben ő maga játszotta volna Ernest Hemingway író feleségét. Most azonban kiderült, hogy ugyanezt a témát dolgozza fel az a film, amelynek női főszerepét Nicole Kidman alakítja majd. Gillian nem akart versenyre kelni sem a kolléganőjével, sem az alkotókkal, ezért inkább lemondott terve megvalósításáról. „Én tehetek róla, két évig csiszolgattam a forgatókönyvet, és most elhappolták előlem a sztorit” – nyilatkozta önkritikusan a brit Daily Expressznek. Szerencsére azért nem marad munka nélkül a színésznő. Ezúttal nem FBI-ügynök szerepében tűnik majd fel, hanem Rowan Atkinson partnereként a Johnny English Reborn című vígjátékban játszik egy brit titkosszolgálati tisztet. A filmet 2011-ben mutatják be.

X-akták
(The X-files)
Amerikai misztikus filmsorozat
Korhatár: (15)
Főszereplők:
Gillian Anderson (Scully ügynök)
David Duchovny (Mulder ügynök)
Mitch Pileggi (Walter Skinner)
Annabeth Gish (Monica Reyes)
Tartalom RSS