Story4

35 bejegyzés / 0 új
Utolsó bejegyzés
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064
Story4

Ebben a témában lehet értekezni a Story4 csatornáról.

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
Gera Európa trónjára juttathatja csapatát - szerdán este élőben a Story TV4-en!

A magyar klasszis csapata, az angol Fulham fennállásának legnagyobb sikerét érheti el szerda este. Nemzetközi kupagyőzelmet szerezhet a Fulham, ha legyőzi az Európa Liga döntőjében a spanyol Atlético Madridot.


A mérkőzést Magyarországon a Story TV4 közvetíti, a csatorna weboldalán is adja a kupadöntőt. A stúdióban Harsányi Levente és Nacsa Olivér, a pálya szélén pedig Buza Sándor követik majd percről percre az eseményeket. A kommentátor a helyszínen Kassai-Tóth Csaba lesz, aki Dárdai Pál szakkommentátori közreműködésével közvetíti majd a sporttörténeti pillanatokat.

Pár hete nagy volt az angol gárda öröme, amikor hazai pályán, az elődöntőben 0-1-ről fordítva, a győztes gólt szerző Gera Zoltán vezérletével 2–1-re legyőzte a Hamburg SV csapatát, így bejutott az UEFA-kupa-utód Európa Liga történetének első döntőjébe. A Premier League-et csak a tabella második részén záró csapat fennállásának legnagyobb sikerét aratta ezzel. A délnyugat-londoni együttes menetelésében Gera Zoltán is főszerepet játszott, aki mind a csoportmérkőzések, mind az egyenes kieséses szakaszban csapata vezéregyénisége volt. A korábbi Ferencvárosi futballista 13 mérkőzésen 6 gólt szerzett, emellett 3 gólt érő átadása is volt. A Fulham ellenfele az a spanyol Atlético Madrid lesz, amely az elődöntőben hosszabbításban 2-1-re kikapott ugyan Liverpoolban, ám idegenben lőtt góllal továbbment. A május 12-i, szerda esti döntőt épp a csütörtökön elbúcsúztatott ellenfél stadionjában, a hamburgi HSH Nordbank Arenában rendezik.

Hogy a tudás és a szerencse ezúttal is Gera és csapata mellé áll-e és sikerül-e betalálnia az ellenfél kapujába a „Mágikus Magyar” becenévre hallgató játékosnak, az szerda este kiderül!

Fulham FC – Atlético Madrid, Európa Liga Döntő május 12-én, szerdán élőben 20:45-kor a Story TV4 műsorán!
vpeti22
vpeti22 képe
Offline
Moderátor
Regisztrált: 2010-01-22
Hozzászólások: 359

STORY TV4 újrabeállítása Digi Tv-s előfizetés esetén

Ma délután óta a Digi Tv kínálatában a STORY TV4 helyén a Tv6 fogható. A Digi vevőkészülék újrahangolásával a STORY TV4 ismét visszakerül a csatornák közé, ehhez a következő lépéseket kell tenniük:

1. lehetőség
 

 • Menü
 • Üzembe helyezés (jelszó 0000, vagy amit megadott)
 • Gyári beállítás
 • Újra jelszó (0000)
 • A "Biztos?" kérdésre feleljen igennel
 • Nyelv beállítás, ország beállítás
 • Utána át kell ugrani a műhold: intelsat 1002, univerzális, ás a következő gombra kell ugrani, megnyomni!
 • Ha már nem történik semmi, előjön a mentés lehetőség jobb alul!
 • Mentés
 • Idő beállítás (gmt automatikus)
 • készEbben az esetben valamennyi csatorna újra beállítódik, tehát a kézzel korábban beállított adásai más csatornákon lesznek láthatóak.


2. lehetőség
 

 • Menü
 • Üzembe helyezés (jelszó 0000, stb)
 • Kézi keresés
 • transzponder 12717 (V) 18400 - itt kell keresni
 • bal oldalon kis dobozban a rendszer felsorolja a talált csatornákat, ott menjen rá a 4tv story-ra, majd jobbra a mentés gombra kattintva mentheti el a csatornát, és már kész is!A beállítások után a 156-os csatornahelyen találja meg a STORY TV4 adását.

Forrás: storytv4

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Mi történt, a TV6 visszakerült a DigiTV-re? Természetesen az oldalukon, szokás szerint, egy árva szóval sem említik...bár ahogy olvasom, már el is tűnt a TV6 és így most kettő van a Story TV4-ből... :-)

vpeti22
vpeti22 képe
Offline
Moderátor
Regisztrált: 2010-01-22
Hozzászólások: 359

Lehet, hogy hirtelen döntés volt...

Egyébként jobb 2 StoryTV4, mint egy sem. :lolonground:

attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
„A valóságban egyáltalán nem akkora gyökér az Árpa!”

Ezzel a kedves felütéssel indította a beszélgetést Havas Henrik a szombati Esti Sztori felvételén. Habár a producer – hacsak öt perc erejéig is, de - kirúgta egykori műsorából a Tanár urat, a viszonyuk mégis barátinak mondható. Fricskákból és meglepően őszinte vallomásokból a vasárnap esti beszélgetés során nem lesz hiány.


Árpa Attila a saját elmondása szerint az utóbbi években nagyon lenyugodott, belső érettségen ment át, megváltoztatta a házasság és a kislánya születése. A sztorizgatásokból azonban kiderül, hogy a producer nem élt mindig ilyen tisztes, díszpolgári életet. Németországban töltött évei során jópénzért még szőnyeglopásra is vetemedett:
„Egy árverésen dolgoztam, mint az a srác, aki kiviszi meg behozza az árut és az egyik ilyen alkalommal, amikor meghallottam, hogy milyen értékes volt, hogy 4 ezer márkát ért a szőnyeg, hát tovább sétáltam vele!” – nevetett Attila, akinek hamar nekiszegezte Henrik a kérdést, vajon mit szólt mindehhez az édesapja. Kiderült, hogy ő sem volt egy angyal:
„Amikor felhívtam, hogy kirámoltunk valamit és nem fér el a szajré a kocsiban, akkor nem lecseszett, hanem megérkezett, hogy segítsen egy másik kocsival!”

Árpa szerint ezek a „romantikus huncutságok” arra voltak jók, hogy most értékelni tudja, amije van. Nem titok, hogy számos más műsor mellett a ValóVilág elindítása is az ő nevéhez fűződik, azt azonban kevesen tudják, hogy a maga Erdélyi Mónika felfedezését is neki köszönheti az ország:
„Az érdekelt, hogy sikerül-e csinálni egy jó délutáni talkshowt, nem maga a műfaj, hogy hű de büszke vagyok rá, hogy fogatlan cigányok ott verekednek délutánonként a tévében.”
A producer váratlanul őszintén vallott arról is, hogy miért esett a választása a műsor közismert házigazdájára:
„Mónika nem fog neki örülni, amit most mondok, de a neutralitást, a semlegességet láttam meg benne. Van egy nő, akkor még kellemes volt ránézni, valljuk be mostanra egy kicsit felszedett. De bizalmat sugallt és nem utolsósorban lehetett utasítani, mert valljuk be az első években a fülére beszélve kérdezett. Ez is indok volt. Kellett egy olyan nő, aki nem túl szép, hogy a női nézők ne legyenek irigyek rá, a háziasszony ne mondja, hogy szebb, szexisebb nálam! Megfelelt.”

Hogy mit gondol minderről Mónika az ugyan nem, de hogy hogyan lett kishíján csehszlovák állampolgár Árpa Attila és minek az apropóján invitálta őt csúszdázni a Tanár Úr, kiderül az Esti Sztoriban vasárnap este 21 órától a StoryTV4 műsorán!

A műsor vendége lesz még Gombos Edina, aki mesél a meghiúsult kubai esküvőjéről és a költözésükről, valamint a lemezbemutatójára készülő aranytorkú teremőr, Tabáni István is.
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
Havas szerint Stadler ronda

Csajozás, üzletelés, börtön, futball, szerelem – sok minden szóba került, amikor Havas Henrik és Ómolnár Miklós az akasztói vállalkozót, Stadler Józsefet faggatták az Esti Sztori felvételén.


„Legyünk őszinték, azért maga csak egy echte parasztember, engem azért érdekelne, hogy ilyen előnytelen megjelenéssel hogy ment ez a dolog?” – tért rögtön a tárgyra Havas Henrik, ám nem kifejezetten kedves kérdését Stadler könnyedén lereagálta. Elmondása szerint sosem volt oka a panaszra, mindig volt alatta egy jó autó, de sosem firtatta, hogy a nők a pénzére utaznak-e. Hölgykoszorúból sosem volt hiány, ifjú korában Dunaújvárosban egy kis könyvben vezette „barátnői” névsorát, egy lépcsőházban sokszor két-három lányhoz is járt.

A műsorvezetők kikérték a vállalkozó üzleti tanácsait is, aki mindenképpen a Szovjetunió utódállamaiba vinné Havasékat, ahol ismeri a megfelelő embereket, így nemcsak előnyös üzletekre, de szórakozásra is adódhatna alkalom.

„Hogyne mulatnánk? Ha bírnánk a csajokkal, vinnénk egy kis Viagrát, akkor még valami lehetne is!” – nevetett.

Nem eszik olyan forrón a kását persze, Stadler mára megkomolyodott, a börtönbüntetése letelte után ismerkedett meg mostani barátnőjével, majd újra megnyitotta üzleteit vidéken és mostanra már Budapesten is. Borokat is forgalmaz, jelenleg a szekszárdi borvidék borait adja el nevével és arcképével fémjelezve.

Hogy mi hiányzott a legjobban az egykori futballpálya tulajdonosnak a börtönben, az kiderül vasárnap este 21 órától a StoryTV4 műsorán!
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
Delhusa: „A gyermek megmentése volt a cél!”

Delhusa Gjon nevelt lánya másfél év kálváriája után mostani felesége gyámsága alá került. Az énekes az Esti Sztori felvételén szűkszavúan ugyan, de örömmel mesélt arról Havas Henriknek és Ómolnár Miklósnak, hogy végre minden rendben, helyreállt a családi béke.


Egy hete Andrea ismét családi körben örülhet a mindennapoknak. A kislány kálváriáját - ami azzal kezdődött, hogy édesanyja egy emberként nevelőapját, Delhusát zárta ki a gyámságból - mindenki nyomon követhette a bulvársajtóban. A jogilag kialakult gordiuszi csomót Gjon volt és jelenlegi felesége oldotta meg azzal, hogy emberségből elvállalta a kislány gyámságát.

„Mindenki kereste a pozitív megoldást, anyuka nem létezett, eltűnt a világba és ott maradt egy gyerek. Ezt osztottam meg a feleségemmel, hogy tulajdonképpen ennek a gyereknek a megmentése a cél!”

Delhusa annak idején elhagyta feleségét Andrea anyjáért, bár eredetileg csak egy alkotóház felépítését tervezte, ahova elvonulhat. Másképp alakultak a dolgok, de mivel nem égetett fel minden hidat maga mögött és jó barátságban maradt asszonyával, így bátran fordulhatott hozzá ebben a nehéz helyzetben segítségért.

„Külön választotta a két dolgot, ez egy magasszintű emberi érték. Ő annyira bölcs és annyira távollátó, annyira emberséges.”

A zenész elmondása szerint velük is megtörtént, ami sok kapcsolatban megesik, egy időben ellaposodott a kapcsolatuk, ék verődött közéjük. A tisztelet azonban mindvégig megmaradt, így lehetnek most ismét egy család.

Andrea számára tehát pozitív fordulatot vett az élet, bár felnőtté válását megsürgették a történtek, mostanra jól van. Nyelveket tanul, sportol és divattervező szeretne lenni.

Hogy miért érzi úgy Delhusa, már nem szeretne a jövőben több albumot készíteni, az kiderül vasárnap este 21 órától az Esti Sztori adásából a StoryTV4 műsorán!
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
Szűcs Judith: „Végre kislány lehetek!”

Szűcs Judith le sem tagadhatta volna az Esti Sztori felvételén, hogy mennyire boldog. Csillogó szemei Ómolnár Miklósnak is feltűntek, kislányos, kacér mosolya pedig rabul ejtette Havas Henriket!


Az énekesnőről nemrégiben megírták, hogy mellkisebbítő műtéten esett át és emiatt lemondja a fellépéseit. Ez mind nem igaz, nagyon is jól van és szilveszterig betelt már a naptára fellépésekkel. A szakmai sikerek mellett, a magánéletben sem lehet oka panaszra, fél évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem!

„Végre kislány lehetek! Pontosan olyan férfit kaptam, amilyet kértem. Nem azért szeret, mert én vagyok a Szűcs Judith, és igenis fellépés után megmasszírozza a lábam, ha fáradt vagyok. Olyan lehetek mellette, mint egy kis ugribugri kislány!”

Ez a szerelem persze más, ahogy Havas Henrik mondta, 57 évesen az ember már nem andalog a Gellérthegyen és „nem vonszolják a bokrok közé”. Ennek ellenére Judith nagyon boldog. Igazi szerelmes típusnak vallja magát, fiatal korában egy rövid ideig gyengéd szálak fűzték Szécsi Pálhoz is, akinek elmondása szerint a vidámságát adta, de nem tudott segíteni a depresszióján.

Hogy miként lesték meg Judithot Thaiföldön monokinizés közben és mennyiért vetkőzne a nyuszis magazinnak, az kiderül vasárnap este az Esti Sztori műsorából 21 órától a StoryTV4-en!
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
A média túlhatalmát bírálta a médiasztár

Szulák Andrea színész-énekesnő, műsorvezető, Kovács István ökölvívó, Náray Tamás divattervező, Parti Nagy Lajos író-műfordító és Ürge-Vorsatz Diána klímakutató lesznek a szombat esti A la Carte-ban Jakupcsek Gabriella és Szombathy Pál vendégei a Story TV4 műsorán.

Az aktuálpolitikai beszélgetésben ezúttal is számos téma került terítékre. Az értelmiség szerepét, felelősségét elemezték a résztvevők. Parti Nagy Lajos megvédte az értelmiségieket, és a politikusokat hibáztatta azért, hogy a rendszerváltás óta soha nem hallgattak az értelmiségiekre. Kovács István arra a problémára hívta fel a figyelmet, hogy az értelmiségiek minden megszólalásakor be vannak skatulyázva, hogy jobboldaliak, baloldaliak vagy éppen liberálisok.
Szulák Andrea szerint a médiának túlságosan nagy szerepe van abban, hogy mire figyelünk oda és mire nem. Az énekesnő szerint túlságosan nagy a média hatalma.
Náray Tamás ugyan úgy érzi, hogy minden választáson fantomokra szavazunk, és fogalmunk sincs, mit fognak csinálni, bízik benne, hogy minél többen bíznak a sorsuk jobbra fordulásában, annál nagyobb esély van arra, hogy ez valóban megvalósuljon.
Szulák Andrea és Náray Tamás egyaránt azzal a Magyarországot sújtó problémával szembesítették beszélgetőtársaikat, hogy mindenki mástól várja saját boldogulását, ahelyett, hogy megpróbálna tisztességes munkával érvényesülni, és ha valamit nem engedhetnek meg maguknak az emberek, azért mindig másokat hibáztatnak.
Parti Nagy viszont azt is hozzátette, hogy él Magyarországon kétmillió ember, akiket a többség sorsára hagyott, akik lényegében ki vannak zárva a társadalomból, és akiknek hiába mondanánk, hogy boldoguljanak önállóan, mert nem tudnának. Ez a kirekesztettség, lecsúszottság az oka, hogy így előretört a szélsőjobb a parlamenti választásokon.

A la carte szombat este 22 órától a StoryTV4 műsorán!
attila.scourgeofgod
attila.scourgeofgod képe
Offline
Adminisztrátor
Regisztrált: 2009-10-14
Hozzászólások: 1064

Story TV4 írta:
Kigyulladt az Álomhajó

Tűz ütött ki vasárnap az MS Deutschland nevű sétahajón, amin a Story TV4 népszerű heti sorozatát, az Álomhajót forgatták.


A hajó egy norvég kikötőben állt, amikor a gépházában észlelték a tüzet, körülbelül hatszáz embert kellett róla a partra menekíteni. A tűz délben ütött ki, délután négyre már az összes utas a parton volt. Az utasok zöme német, de a fedélzeten egy magyar utas tartózkodott.

"Eddig nincsenek hírek sebesültekről" - nyilatkozta vasárnap délután a mentőszolgálat szóvivője, Per Fjeld, aki elmondta, hogy a gépházban keletkezett tűzet még nem sikerült eloltani. - "Túl nagy a forróság, előbb le kell hűteni a közvetlen környéket".

Az utasok "rendezetten távoztak a hajóról a partra" - jellemezte a norvég kikötőben, Eidfjordban tapasztalt helyzetet a szóvivő.

Az MS Deutschland fedélzetén forgatták Németországban 1981 és 1984 között a ZDF népszerű televíziós sorozatát, az Álomhajót, amit a magyar nézők hétről hétre a Story TV4 műsorán követhetnek.

A hajó akkor is szerepelt a hírekben, amikor 2000 július 25-én a Párizsnál lezuhant Concorde fedélzetén lévő utasok mindegyike az akkor New York-ban horgonyzó MS Deutschlandra tartott, egy 16 napos dél-amerikai körutazásra - írja a Független Hírügynökség.
Tartalom RSS