Ugrás a tartalomra
SPT logo

A 65 már az otthoni képernyőkön is elérhető

Adam Driver ezúttal balesetet szenvedett űrhajóst alakít a 65 c. filmben. Akik lemaradtak a mozikban Mills kapitány és a dinoszauruszok izgalmas és rendkívül látványos kalandjáról, azok július 14-től az otthoni képernyőkön is megnézhetik a Sony Pictures Televison filmjét többek között a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában.

 

2023 márciusától a magyar nézők dinoszauruszok elől menekülő űrhajósként láthatták újra Adam Drivert a 65 c. filmben, amely csaknem 35 000 fős nézőközönséget vonzott a hazai mozikba.* A dinoszauruszokkal és egyéb fantasztikus élőlényekkel tarkított sci-fit a Hang nélkül horrorfilmekről ismert Scott Beck és Bryan Woods jegyzi íróként és rendezőként. A szerzőpárost egykor teljesen lenyűgözte a Jurassic Park, csaknem 10 éve foglalkoztatta őket a gondolat, hogy egy dinós filmet is alkossanak. Adam Driver gyermeke szintén a dinók szerelmese, így nem volt kérdés, hogy a színész a felkérésre azonnal igent mondott és a főszereplő bőrébe bújik.

 

Mills kapitány (Adam Driver) űrhajója tragikus balesetet szenved, miközben egy kutatóexpedíció résztvevőit fuvarozza. A kapitány az utazást azért vállalta el, hogy finanszírozni tudja beteg lánya gyógykezelését. Mills egy elsőre ismeretlennek tűnő bolygón landol a balesetet követően, azonban nem kell sok idő ahhoz, hogy kristályosodjon számára: valójában nem is egy rejtélyes területre jutott el, hanem a Földön landolt – csakhogy Kr.e. 65 millió évvel ezelőtt. Ráadásul nincs egyedül. Nem csupán ellenszenves lényekkel van körülvéve, a ragadozók mellett rátalál a tizenéves Koára (Ariana Greenblatt), az egyetlen túlélőre, akivel együtt menekülnek a bolygó viszontagságos lényei és körülményei elől, küzdve az életben maradásért. Tovább nehezíti a dolgokat, hogy a fiatal lány és a kapitány nem beszélnek közös nyelvet. A családhoz történő visszatérés, mint közös érték azonban összeköti őket.

 

A mozik után már a nappalinkban is izgulhatunk Adam Driverért és ifjú társáért, a 65 július 14-től elérhető többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott