Ugrás a tartalomra
DIGI Mobil logo

A DIGI elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait

A DIGI 2019. május 27-én elindítja mobil telekommunikációs szolgáltatásait a magyarországi piacon saját mobilhálózatán, melyet az elmúlt négy évben jelentős tervezési, beruházási és kivitelezési folyamatok eredményeként hozott létre. Ezáltal a szolgáltató portfóliója teljessé válik, a vezetékes (kábeltelevízió, vezetékes internet, vezetékes telefon) szolgáltatások, és a műholdas televízió mellett a mobil (hang és adat) szolgáltatásokat is tartalmazni fogja.

 

A kínált szolgáltatás


A hálózat elindításától a DIGI év végéig elérhető kedvezményes ajánlatot nyújt lakossági ügyfeleinek. Az ajánlat a legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatást igénybe vevő DIGI/Invitel ügyfelek számára érhető el.
A kedvezményes ajánlat hűségidő vállalása nélkül vehető igénybe, így az ügyfelek szabadon dönthetnek az előfizetés időtartamáról. A kedvezményes ajánlat havidíjat nem tartalmaz, az ügyfelek csak a felhasznált szolgáltatásokért fizetnek, nagyon kedvező áron.

 

Az ajánlat legfontosabb elemei (részletes ajánlat elérhető a digi.hu honlapon):

Havidíj 0 Ft/hó
Mobil adatforgalom Korlátlan
Hálózaton belüli hívások 0 Ft/perc
Hálózaton belüli SMS 0 Ft/üzenet

 

Belföldi és EU hívások (minden belföldi vezetékes- és mobilhálózat irányában és minden EU országbeli vezetékes és a legtöbb jelentős mobilhálózat irányában): 5 Ft/perc

 

A hálózat lefedettsége


A DIGI folyamatosan fejleszti mobilhálózatát és több ütemben bővíti annak lefedettségét. „Eltökéltek vagyunk, hogy további beruházásokat eszközöljünk, teszteljünk, továbbra is együtt dolgozzunk az ügyfeleinkkel, és folyamatosan bővítsük lefedettségünket azokra a területekre fektetve a hangsúlyt, melyek a legfontosabbak a mi mobil szolgáltatásunkat választó ügyfelek számára” – nyilatkozta Dragos Spătaru, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. ügyvezetője és az Invitel Zrt. vezérigazgatója.

 

Annak ellenére, hogy a kültéri lefedettség sok településen, valamint fontosabb autópályákon és közutakon már elérhető, kezdetben csak azokon a településeken lesz kereskedelmileg is hozzáférhető a szolgáltatás, ahol a beltéri lefedettség is előrehaladott állapotban van. A szolgáltatás lefedettségét a DIGI folyamatosan bővíti. A cég a digi.hu/lefedettseg honlapon található lefedettségi térképet, valamint azon települések listáját, ahol a szolgáltatás kereskedelmileg elérhető, folyamatosan frissíti.

 

Készülékkínálat


A mobiltelefon szolgáltatáson felül a DIGI az ügyfelek számára elérhetővé tesz egy, a megbízható és ismert márkák portfólióiból választott készüléklistát is, mely készülékeket a legtöbb DIGI üzletben ki is lehet próbálni. 
A DIGI már a mobiltelefon szolgáltatás indulásának pillanatától elérhetővé teszi sajátmárkás telefonkészülékeit, a DIGI C1, DIGI R1 és DIGI K1 típusokat. Ezeket a készülékeket kifejezetten az ügyfelek igényeinek kiszolgálására fejlesztették, mind minőség, mind ár szempontjából.

 

Használt technológia


A DIGI hálózata magában foglalja a mobil telekommunikáció legutóbbi kiforrott fejlesztéseit, 4G technológiát kínálva az újabb generációs telefonok számára. Ugyanakkor a hálózat a 2G szabványt is használja, hogy a hangszolgáltatások esetében biztosítsa a kompatibilitást a korábbi, már használatban lévő telefonokkal. A DIGI 5G szolgáltatásokat is fejleszteni kíván, hogy előmozdítsa a gyors fejlődést a mobilkommunikáció jövője felé.

 

A DIGI már a szolgáltatás magyarországi indulásának pillanatában térítésmentesen bevezet két 4G funkcionalitást, melyek a hangszolgáltatás kiemelkedő minőségét hivatottak biztosítani. Ezek minden kompatibilis telefonkészülékkel rendelkező ügyfél számára elérhetőek lesznek: VoLTE (4G/LTE alapú hangátvitel) és VoWIFI (WiFi alapú hangátvitel). Ezek a funkcionalitások szinte azonnali híváskapcsolást és kiemelkedő hangminőséget biztosítanak, illetve a hangszolgáltatások lefedettségét kiterjesztik azokra a területekre is, ahol az előfizető WiFi kapcsolattal rendelkezik . A VoWifi egy plusz minőséget hoz azon ügyfeleknek, akik a DIGI optikai hálózatán biztosított internet szolgáltatásokat veszik igénybe, de elérhető minden más, nem korlátozott WiFi hálózatban is.

 

Frissítés #1:

Ügyfelei kérésére, 2019. május 29-től újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI. Már Kaposvár, Oroszlány, Ajka, Zalaegerszeg és Kiskunlacháza területén is elérhető a DIGIMobil. A távközlési cég folyamatosan bővíti hálózati lefedettségét, illetve több ütemben fejleszti mobilszolgáltatásait és ügyfelei igényeit szem előtt tartva, elsősorban olyan területekre fókuszál, melyek a legfontosabbak azok számára, akik a DIGI mobilszolgáltatását választják.

Frissítés #2:

A DIGI Csoport bejelentette, hogy 2019. május végétől a DIGI hálózatán belül bonyolított vezetékes és mobil irányba történő hanghívások díja nemcsak Magyarországon, hanem a DIGI Románia, a DIGI Olaszország és a DIGI Spanyolország hálózatába irányuló hívások esetén is 0 Ft-ba kerül percenként. A távközlési társaság ezzel a lépéssel még inkább szeretné meghálálni ügyfelei bizalmát és támogatni a fent említett országokban élő vagy dolgozó, szintén DIGI mobilszolgáltatással rendelkező családtagokkal, ismerősökkel folytatott kommunikációt, kapcsolattartást.

Frissítés #3:

Újabb településeken tette elérhetővé mobil telekommunikációs szolgáltatásait a DIGI: a napokban Balatonfüred, Celldömölk, Ózd, Péteri, Sárvár, Sopron, Szob, Szombathely és Tapolca területén is bekapcsolták a hálózatot. Így, már az itt élő DIGI és Invitel ügyfelek is előfizethetnek DIGIMobil-ra, amennyiben legalább egy vezetékes vagy műholdas szolgáltatással rendelkeznek.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott