Ugrás a tartalomra
Max logo

A Warner Bros Discovery bemutatja a Max streamingszolgáltatást

A Max platform a tervek szerint 2024-ben érkezik Magyarországra.

 

A Warner Bros. Discovery (Nasdaq: WBD) nemrég mutatta be Max elnevezésű, továbbfejlesztett streamingszolgáltatását, amely május 23-án indul el az Egyesült Államokban. A Max olyan tartalmak célállomása, mint az HBO Originals, a Warner Bros. filmjei, a Max Originals, a DC univerzum, a Harry Potter varázslóvilága, a gyerekeknek szóló tartalmak széles kínálata, valamint az olyan vezető márkák, mint többek között a HGTV, a Food Network, a Discovery Channel, a TLC és az ID kategóriájuk legjobbjaiként ismert gasztronómiai, lakberendezési, reality, életmód- és dokumentumműsorai. A Max azáltal emelkedik majd ki a streamingszolgáltatók közül, hogy egyedülálló módon társítja a páratlanul széles palettát és kiváló minőséget az ikonikus franchise-okkal és az erős ügyfélélménnyel, mindezt nagyszerű ár-érték arányban.

 

„A legnagyobb szuperhősöktől a való élet bajnokaiig, a kultúraformáló drámáktól az ízlésformáló szórakozásig, a fantasztikus birodalmaktól a leglétezőbb világokig: a Max páratlan választékot kínál” – mondta JB Perrette, a Warner Bros. Discovery globális streamingért és játékokért felelős elnök-vezérigazgatója. „Ez az új márka fontos változást jelent a két szűkebb termékhez, az HBO Maxhoz és a Discovery+-hoz képest a szélesebb tartalmi kínálatunk és fogyasztói ajánlatunk irányába. Míg eddig minden egyes termék bizonyos embereknek kínált valamit, a Max mindenki számára széles körű, minőségi választékot tesz majd elérhetővé.”

 

Tartalomkínálat

 

A Max az HBO Max kihagyhatatlan műsorait és a Discovery+ magával ragadó, tényszerű szórakoztató tartalmait egyesíti, hogy minden korosztály számára komplex nézői élményt nyújtson. A szolgáltatás rendszeresen friss tartalmakat kínál majd, havonta átlagosan több mint 40 új címmel és évaddal. Az ikonikus kedvencek tárházával a Max világszerte elismert márkák, franchise-ok, sorozatok és karakterek világszínvonalú gyűjteményét kínálja majd, így a választéka valóban példa nélküli lesz. A közönség felfedezheti az HBO, a DC Univerzum és a Harry Potter ikonikus világát, valamint sikerfilmeket, saját gyártású sorozatokat és a rajongók által kedvelt műfajokat, mint például a megtörtént eseteken alapuló bűnügyi műsorokat, valóságshow-kat, gasztronómiai programokat és vígjátékokat – mindezt egy helyen.

 

„A Max szolgáltatása olyan széles körű tartalommozaik, amely széles palettáját, elérését és kínálatának kiválóságát tekintve egyaránt páratlan lesz” – mondta Casey Bloys, az HBO és a Max Content elnök-vezérigazgatója. – „Egyedülállóak vagyunk, mert minden kategóriában egységesen a legjobb tartalmakkal rendelkezünk, bármilyen mércével mérve – legyen szó nézettségről, díjakról vagy rajongótáborokról. Tudjuk, hogy bármilyen vágyat ki tudunk elégíteni, mert olyan márkákkal rendelkezünk, amelyeket szeretnek az emberek. A Maxnál megtalálják azt, amit akarnak, és akkor, amikor akarják.”

 

Az újonnan bejelentett címek között szerepel egy Max Original Harry Potter-sorozat, amely J.K. Rowling – aki az executive produceri feladatokat is ellátja – közkedvelt eredeti könyvsorozatának hű adaptációja; egy Max Original vígjátéksorozat, amely az Agymenők történetét viszi tovább; egy HBO Original „Trónok harca” előzménysorozat, A hét királyság lovagja: A kóbor lovag; egy Max Original drámasorozat, amely a Démonok között filmeken alapul; a Magnolia Network Feljavítók: A Hotel című sorozata; a Discovery Channel Survive the Raft című sorozata; a Peter és a farkas című Max Original Bonótól; az Adult Swim Rick és Morty: Az Anime című sorozata; az Investigation Discovery's Lost Women of Highway 20 ; a Cartoon Network Tiny Toons Looniversity-je; és a TLC Love & Translation című sorozata.

 

A Max további nagy érdeklődéssel várt, hamarosan megjelenő címeket is bemutatott, köztük a Max Originals sorozatát, A pingvint Colin Farrell főszereplésével; az HBO Original drámasorozatát, az azonos című Pulitzer-díjas regényen alapuló A szimpatizánst, amely egyszerre kémthriller és interkulturális szatíra; az HBO Original True Detective: Night Country  című minisorozatát Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével; az Oscar®-díjas Kate Winslet főszereplésével készült HBO Original minisorozatot, a The Regime-et; a Max Original hatrészes dokumentumsorozatát, a SmartLess: On The Road-ot, amely Jason Batemant, Will Arnettet és Sean Hayest követi, akik a kulisszák mögé való exkluzív betekintésre hívják a nézőket podcastjuk telt házas élő turnéján; és a Szörnyecskék: A Mogwai titkai című Max Original gyereksorozot. A bemutató során a Max saját gyártású műsorain kívül a HGTV négyrészes, Ashley Graham által vezetett műsorába, a Barbie Dreamhouse Challenge-be is bepillantást lehetett nyerni, amely szintén elérhető lesz a Maxon.

 

Termékjellemzők

 

Akár pontosan tudja, hogy mit szeretne nézni, akár személyre szabott ajánlásokat keres, vagy új érdeklődési körök felfedezéséhez van kedve, a Max gördülékennyé teszi a lejátszás gombra való kattintásig vezető utat. A Max az összes tartalmat egyetlen zökkenőmentes felhasználói élményben fogja össze, amely a család minden tagja számára lehetővé teszi a remek szórakoztató tartalmak megtalálását.

 

„Fantasztikus csapatunk keményen dolgozott azért, hogy a két nagy múltú technológiai platform legjobb elemeit felhasználva egy még sokkal jobban működő terméket hozzon létre – mondta Perrette. – Biztosak vagyunk benne, hogy ezek a fejlesztések erősebb élményt nyújtanak ügyfeleinknek, ami nagyobb elkötelezettségre ösztökél, fokozza a megtartó erőt és javítja az ügyfélelégedettséget, ami nekünk is segít a további sikeres fejlődésben.”

 

A kiemelt funkciók közt egyebek mellett a következők találhatók meg:

 

Prémium Videolejátszás: Az új videolejátszási élmény zökkenőmentes, moziszerű látványt kínál a felhasználóknak, bárhol és bárhogyan is szeretik nézni a tartalmakat. Akár egyhuzamban nézik végig kedvenceiket, akár útközben, offline élvezik a tartalmakat, vagy éppen vasárnap esténként kapcsolják be az Utódlás legújabb epizódját, számíthatnak arra, hogy akadálymentesen merülhetnek el az általuk legjobban kedvelt világokban.

 

Személyre szabott élmény: A Max a személyre szabást a kezdőlapon túl is kiterjeszti, és a szolgáltatás egészére kiterjedő, differenciált és nagy teljesítményű élményt kínál minden felhasználó számára. A gépi tanulásba való befektetésünk jelentős növelésével, ugyanakkor a szerkesztői hang megtartásával a Max olyan egyedi emberi és gépi megközelítést fog nyújtani, amely segíti a felhasználókat abban, hogy a számukra legjobb tartalmakra bukkanhassanak rá.

 

Még kiemelkedőbb élmény a gyerekek számára: Az induláskor a Max az új előfizetők számára bemutat egy alapértelmezett gyerekprofilt, illetve az azt kísérő szülőifelügyelet-funkciókat is. A szülők testreszabhatják a beállításokat, és a gyerekprofil tartalmának korlátozását a következő besorolások szerint választhatják: kisgyerekek (korhatárra való tekintet nélkül), nagyobb gyerekek (hét éven felüliek számára ajánlott), nagyobb gyerekek plusz (hét éven felüliek számára szülői felügyelet mellett ajánlott), kiskamaszok (kisebb gyerekek számára nem, vagy csak szülői felügyelet mellett ajánlott) vagy tizenévesek (13 éven felüliek számára ajánlott). A szülőknek lehetőségük lesz az egyéni profilokhoz tartozó PIN-kódok beállítására is, amelyekkel megakadályozhatják a hozzáférést a felnőttprofiljukhoz, valamint egy szülői kódot is beállíthatnak, amellyel a Max kids élményen belüli tartalmakra korlátozhatják gyerekeiket.

 

Egyszerűsített navigáció: a Max keményebben dolgozik, hogy a nézőknek már ne kelljen. A letisztult kategóriák, a továbbfejlesztett tartalomrészletező oldalak, a billentyűparancsok, az egyes márkáknak szentelt hubok és a tematikus tartalomsávok megkönnyítik az alkalmazás felfedezését és az új érdekességek megtalálását. A frissített dizájn, amely egy jobb személyre szabást biztosító motorral társul, segít a felhasználóknak gyorsan megtalálni és felfedezni a keresett tartalmak között a legmegfelelőbbet.

 

4K UHD: A Max Ultimate Ad-Free szintje kibővített, 4K UHD felbontásban elérhető tartalmakat kínáló katalógussal rendelkezik majd, amely olyan kiemelt műsorokat tartalmaz, mint a Trónok harca, a The Last of Us, a Harry Potter, A Gyűrűk Ura, A sötét lovag trilógia és még sok minden más. A Warner Bros. idén és a jövőben megjelenő összes filmje is 4K UHD-ban lesz elérhető, amikor a mozibemutatójukat követően megérkeznek a Maxra.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott