Ugrás a tartalomra
SPT logo

Az otthoni képernyőkre költözik a Pókember: A pókverzumon át

Aki tudja, hogy az animáció nem feltétlenül egyenlő a rajzfilmmel, az valószínűleg már látta a mozikban a Sony Pictures Animation a Pókember: A pókverzumon át című filmjét. A júniusi premier óta több mint 150 ezer nézőt ültetett a hazai mozivásznak elé. Aki viszont valamiért még nem látta a filmet, esetleg újra és újra megnézné otthon, megteheti, hiszen augusztus 17-től elérhető többek közt a Magyar Telekom, a Vodafone, az Apple TV és a Google Play kínálatában.

 

A széria első részét, a Pókember: Irány a Pókverzum! c. alkotást a legjobb animációs filmnek választották a 2019-es Oscar gálán, tehát igen magasra tették a lécet az alkotók. De szerencsére, ezeken a léceken mindig lehet emelni. Kritikusok szerint most is ez történt, és nem csak az eddigi legjobb Pókember filmet sikerült elkészíteni, de a leggyönyörűbb animációs filmet is.

 

A Pókember: A pókverzumon át c. filmet júniusban mutatták be a hazai közönségnek. A páratlan vizualitással rendelkező újdonság, amely ezernél is több animátor lelkiismeretes munkájának köszönhető, több mint 150 ezer nézőt vonzott a magyar mozikba. Phil Lord és Chris Miller írópáros (Jump Street 21, A Lego kaland) Dave Callahammel kiegészülve új kihívások elé állítja a főhőst és bennünket, nézőket is. A 140 perces játékidő alatt egy pillanatra sem engedi lankadni a figyelmet. Ráadásul a film hatalmas cliffhangerrel zárul, a folytatásra azonban még várnunk kell.

 

Addig viszont otthon annyiszor átélhetjük az igazi pókinváziót; a pókemberek, póklányok, pókdínók és pókmacskák kalandjait, ahányszor csak szeretnénk, hiszen a Pókember: A pókverzumon át augusztus 17-től elérhető többek között a Magyar Telekom FilmPremier, a Vodafone Filmtár szolgáltatásában, valamint az Apple TV és a Google Play kínálatában.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott