Ugrás a tartalomra

Az UEFA Nemzetek Ligájával és európai válogatott meccsekkel erősít a Spíler TV

Közel 1500 európai válogatott mérkőzéssel bővül a Spíler csatornák kínálata: a TV2 Csoport 2022-2028-ig szóló megállapodást kötött az UEFA-val, aminek értelmében az UEFA Nemzetek Ligája sorozat és annak négyes döntőjének minden találkozója, valamint a kontinens országainak Európa- és világbajnoki selejtező mérkőzései élőben kizárólag a Spíler csatornákon lesznek elérhetők. Kivétel ez alól a magyar válogatott melyeket csúsztatva sugároz majd a csatorna.

 

Komoly programinvesztíciót hajtott végre a TV2 Csoport a sportjogok területén, hogy tovább erősítse a Spíler csatornák műsorkínálatát. Nemrég a két legnagyobb presztízsű nemzeti bajnokság, a spanyol La Liga és az angol Premier League közvetítési jogait hosszabbította meg a csatorna hosszú évekre, a napokban pedig az UEFA-val kötött 6 évre szóló szerződést, aminek köszönhetően az európai országok válogatott mérkőzéseinek exkluzív, élő közvetítési jogai is a Spíler platformjaira kerültek. Így 2028-ig biztosan a Spílereken látják majd a szurkolók többek között a német, az olasz, az angol, a spanyol, a francia, a portugál, a holland és a belga nemzeti válogatott találkozóit. A megállapodás értelmében minden Európa-bajnoki és világbajnoki selejtező mérkőzés, és az UEFA Nemzetek Ligája valamennyi összecsapása látható lesz a TV2 Csoport sportcsatornáin, valamint digitális platformján. Ez érinti többek között a 2024-es, 2028-as Európa-bajnoki és a 2026-os világbajnoki selejtezőket, valamint a 2023-as, 2025-ös és 2027-es UEFA Nemzetek Ligája közvetítés-sorozatát.

 

"A TV2 Csoport kiemelt figyelmet fordít a sportcsatornái programkínálatára is, így nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ilyen hosszútávú szerződést kötöttünk az UEFA-val. A mostani megállapodás legfőbb nyertesei a Spílerek nézői, hiszen a tradicionális európai futball elit mérkőzései válnak elérhetővé számukra. A Spíler csatornák ezekkel a programbeszerzésekkel megkerülhetetlen szereplőivé váltak a magyar tévés piacnak" – nyilatkozta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott