Ugrás a tartalomra

Ezek a DIGIMobil ügyfelek legfontosabb teendői június 1-től

Jelentősen javul a DIGIMobil és DIGINet Aktív 50 szolgáltatások hálózati lefedettsége június 1-től, köszönhetően a 4iG Csoport szolgáltatói együttműködésének, a DIGI mobilszolgáltatásainak technológiai hátterét a Vodafone Magyarország országos lefedettségű hálózata biztosítja. A váltással a HD minőségű hanghívásokat biztosító VoLTE szolgáltatás továbbra is elérhető marad, a VoWifi (WiFi hálózatokon keresztüli) kiegészítő szolgáltatás azonban megszűnik. A változás nem érinti a roaming feltételeket.

 

Az új mobilhálózatra csatlakozáshoz nincs szükség a SIM-kártya cseréjére. A DIGIMobil kártyákkal ellátott telefonok – típustól függően – a Vodafone 2G vagy 4G mobilhálózatára csatlakoznak fel június 1-től. Ugyan a legtöbb telefontípusnál az új hálózatra csatlakozás automatikus, egyes esetekben azonban manuális hálózatválasztásra lehet szükség. A mobilinternet használatához szükséges az adatroaming opció bekapcsolása is, mely – a készülékek figyelmeztetésével ellentétben – belföldi hálózatokon nem jár a csomagdíjon felüli költségekkel a felhasználóknak. A DIGI a www.digi.hu/halozatvalasztas oldalon tájékoztatja előfizetőit az átállás részleteiről, valamint segítséget nyújt a hálózat manuális beállításához. Az ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére a 1272-es telefonszámon és személyesen, a DIGI Pontok országos hálózatában.

 

A meglévő DIGIMobil ügyfelek továbbra is változatlan díjjal használhatják előfizetéseiket a korábbinál nagyobb lefedettségű, az eddiginél is jobb minőségű hálózaton. A változás a forgalmi díjakat nem érinti, az előfizetői díjcsomagjaikban foglalt perceken túl a DIGI 2023 év végéig garantálja a rendkívül kedvező, 4 forint/perc árat a meglévő ügyfelek normál díjas beszélgetéseihez.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott