Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Fedezd fel a természet csodáit a Direct Now-val

Még tovább bővült a Direct Now kínálata, ugyanis már elérhető az appon belül a lenyűgöző ismeretterjesztő sorozatokat rejtő Love Nature videótár! A természet és az állatvilág kedvelői többek közt olyan műsorok közül válogathatnak, mint a szokatlan és szívet melengető állatbarátságokról szóló Csodálatos állati barátok, az Arab-félsziget tengeri világát bemutató Arab tengerek, míg az Afrika vadászai epizódjaiban Zambia legfélelmetesebb ragadozóinak életét követhetjük nyomon.

 

Új epizódokkal tért vissza tavaly év végén minden idők legszebb természetfilm sorozata, és bármikor megtekinthető az appon belül a BBC Earth videótárban a Bolygónk, a Föld 3 teljes évada. A David Attenborough narrációjával készült sorozat egyedülálló módon ragadja meg a bolygó élővilágát, miközben a világ minden táját bejárjuk a legmagasabb hegyektől a legmélyebb óceánokig, a sötét barlangoktól a forró sivatagokig. Kihagyhatatlan látványvilág és elképesztő felvételek, biztosan nem bánod meg, ha elindítod!

 

Ne maradj le a lenyűgöző jelenetekről, kövesd te is a kedvenc ismeretterjesztő sorozataidat, és ne aggódj, ha a többiek inkább mást néznének: a Direct Now appban egyszerre több eszközön is nézhetsz különböző műsorokat, így nem kell eldöntened, kinek a kezébe kerüljön a távirányító.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott