Ugrás a tartalomra
SkyShowtime logo

Indulhat a SkyShowtime

A Comcast Corporation és a ViacomCBS Inc. a mai napon bejelentette, hogy közös streaming vegyesvállalatuk, a SkyShowtime megkapta a teljes körű hatósági jóváhagyást és a tervei szerint az idei év egy későbbi időpontjától kezdődően több mint 20 európai országban, 90 millió háztartás számára elindítja a szolgáltatást.

 

A SkyShowtime vezérigazgatója, Monty Sarhan ezt úgy kommentálta: „Nagyon örülünk, hogy a SkyShowtime az összes hatósági jóváhagyást megkapta, izgatottan várjuk, hogy ezt az új, egyedülálló, a világszerte legkedveltebb szórakoztató tartalmak széles körét felvonultató szolgáltatást a fogyasztók millióihoz eljuttassuk ezekben az országokban.”

 

Sarhant idén a közelmúltban nevezték ki a SkyShowtime vezérigazgatójának. A vezető a Comcastnél és a ViacomCBS-nél is hosszú éveken át dolgozott korábban és egy évtizedet töltött az EPIX előfizetéses tévécsatornánál is. Az EPIX alelnök-ügyvezető igazgatójaként a szolgáltatókkal együttműködve országos terjesztést biztosított az EPIX számára és elindította a csatorna közvetlenül a fogyasztók számára előfizethető szolgáltatását is, ami a cég leggyorsabban növekvő bevételi időszakát és az előfizető nézők számának megduplázását eredményezte.

 

A SkyShowtime végső soron a következő országokban lesz majd elérhető: Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában. 

 

A SkyShowtime több mint 10 ezer órányi szórakoztató tartalmat kínál majd minden műfajból és minden nézői csoport számára, magába foglalva fikciós sorozatokat, vezető franchise-okat, premier filmeket, gyerek- és családi tartalmakat, helyi gyártású műsorokat, dokumentum tartalmakat és még sok más műsort.

 

További részleteket a SkyShowtime-ról és a szolgáltatás áráról később hoznak majd nyilvánosságra.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott