Ugrás a tartalomra

Januárban 350 településen kódolatlan a Da Vinci TV

Január 31-ig kódolatlanul érhető el a Da Vinci TV a Tarr Kft., a Dunántúl meghatározó szolgáltatója kínálatában. A csatorna az új évben izgalmas premiereket és a már ismert kedvenc műsorokat kínálja.

 

A berlini központú Da Vinci TV érdekes sorozatokat kínál a kultúra, történelem, matek, alkotás, természettudományok, valamint sport és szabadidő kategóriákban.  A Da Vinci tartalmak érthetővé teszik a tudományos elméleteket, felkeltik a kíváncsiságot, és beszélgetésre ösztönözik a családokat. Most a Tarr Kft.  több, mint 100,000 ügyfele számára 350 településen válik elérhetővé januárban a Da Vinci TV.

 

Januárban indul és a hétvégenként jelentkezik a Te tudtad? c. sorozat. Hogy lesz a tejből joghurt, hogy működik a fúró, mitől repül a helikopter, hogyan mutatja az óra az időt. A hétköznapi és rendkívüli tárgyak működését is megismerhetjük! A Veszélyes Föld c. premiersorozat vasárnap esténként jelentkezik, és a felnőtteket célozza. A kameratechnológia fejlődésének következtében olyan képeket lehet készíteni, melyek a tudósokat is segítik bolygónk titkainak megismerésében. A hihetetlen felvételeket tartalmazó sorozat a legizgalmasabb és legveszélyesebb természeti jelenségeket mutatja be.

 

A Da Vinci TV-n emellett januárban is elérhetők a jól ismert sorozatok, úgy, mint a fizikával foglalkozó Tudomány nagyban, a történelem nagy alakjait viccesen bemutató Történelem másképp vagy az otthoni kísérletezést új szintre emelő Csináld magad okosságok. A Tarr Kft. nézői feldobhatják az évkezdést, és hasznos ismereteket szerezhetnek a 24 órában sugárzó TV-csatorna kreatív és gondolatébresztő programjaival.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott