Ugrás a tartalomra

Karácsonykor is kódolatlan hetek a filmrajongóknak

Karácsonykor sem maradnak a nézők ingyenes elérhető plusz csatornák nélkül. December 16. és december 29. között a Mozi+ és a Paramount Channel műsorait nézhetik díjmentesen a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartásában élők. Mindkét csatorna széles és izgalmas műsorkínálattal készül az ünnepi időszakra.

 

A Paramount Channel műsorán december 19-én este 21 órakor a Szem tükrében című filmet láthatják a nézők. Dr. Ian Gray molekuláris biológus a szem evolúcióján keresztül az emberi lét keletkezését kutatja. Egy este futó kalandba keveredik Sofival, az egzotikus fiatal nővel, aki gyökeresen más véleménnyel van a világ teremtéséről. Évekkel azután, hogy Sofit tragikus körülmények között elveszítette, Dr. Gray és asszisztense, Karen fantasztikus felfedezést tesznek, amely alapjaiban rengetheti meg a tudományos világot. A munkáját és a magánéletét kockára téve az orvos Indiába utazik, hogy szembenézzen az igazsággal. December 24-én este premierként a Kelekótya Karácsony című filmet vetíti a csatorna. Egy külvárosi apa erős ellenállásba ütközik szomszédai részéről, amikor meggyőzi feleségét, hogy idén hagyják ki a karácsonyt, és helyette menjenek el egy hajóútra. December 25-én 21- órakor a Tapló Télapó, december 26-án 21 órakor pedig a Túlélni Karácsonyt című filmeket vetíti a csatorna a karácsonyi műsor kínálatában. A Paramount Channel egy anti karácsony blokkal is készül, amelyben népszerű horror filmek kapnak helyet. A Horror Karácsony részeként december 24-én késő este a Gyerekjáték című film kerül adásba, december 25-én 23-órakor a Sikoly, karácsony második napján, azaz december 26-án késő este pedig a Freddy vs. Jason című horror filmet vetíti a csatorna.

 

A Mozi+ csatornán is számos nagysikerű filmmel készülnek a kiemelt időszakra. Szombat esténként a Halálos iramban című filmek kerülnek adásba. (Halálos iramban 5-6-7). Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezeken a felturbózott járgányokkal felvonuló helyi srácok bebizonyíthatják a csajoknak, hogy van vér a pucájukban. Szuper kocsik száguldoznak az utakon, és ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel. A filmek főszereplői Vin Diesel és a fiatalon elhunyt Paul Walker. December 22-én vasárnap este az X-Men - Az ellenállás vége című film lesz látható. Az X-Men kitalált szereplőkből álló szuperhőscsapat a Marvel Comics képregényeiben. Az X-Men tagjai mutánsok, akik emberfeletti képességeket birtokolnak, és akik ezeket a képességeiket az emberiség javára és védelmére kívánják használni. A filmben a főszerepet többek között Hugh Jackman és Halle Berry játssza. Fontos információ, hogy az X-Men rajongók jövőre sem maradnak kedvenc filmjeik nélkül, mert januárban folytatódik a sor a további részekkel. Karácsony délutánonként a Terminátor 1-2-3 című filmeket tűzi műsorra a Mozi+ csatornája. A film első részét 1984-ben mutatták be. Az akció - fantasy rendezője James Cameron, a főbb szerepekben; Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, és Michael Biehn látható. Emellett december 25-én és 26-án, szintén a délutáni műsorsávban, a Taxi című film 2. és 3. része lesz látható. Majd 24-én és 25-én koraeste két amerikai akciófilm következik a sorban - Jack Reacher, és Jack Reacher nincs visszaút címmel.

 

Karácsony este, mindhárom nap a kémeké lesz a főszerep - olyan amerikai akcióvígjátékok közül szemezgethetünk, mint a Központi hírszerzés Dwayne Johnsonnal és Kevin Harttal, A kém, aki dobott engem Mila Kunisszal és Kate McKinnonnal vagy a Melissa McCarthy, Jude Law és Jason Statham főszereplésével készült, A kém című film.

 

Csatorna Programhely Multiplex
Paramount Channel 22 D
Mozi+ 15 B

 

A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott