Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Kisebb csomag árán nagyobb programkínálat a Direct One-nál

A Direct One visszautasíthatatlan csomagajánlatokat kínál az év vége közeledtével új előfizetőinek. Most éri meg igazán hozzájuk pártolni, hiszen az akció keretében az új ügyfelek két hónapon át, egészen év végéig a kisebbik csomag árán a nagyobbik csomag programkínálatát kapják, így a karácsonyi filmeket is alacsonyabb havidíj mellett élvezhetik majd. Az újdonságok azonban itt nem érnek véget, hiszen új nevet kapnak a Direct One tévészolgáltató csomagjai: a műholdas Medium HD TV csomag Smart néven, a szintén műholdas Plus HD TV csomag Plus néven, a digitális Medium Now TV csomag pedig Smart Now néven fut október 26-tól.

 

A Direct One az év végi meghitt időszakhoz közeledve ismét meglepetésekkel kedveskedik a filmek, sorozatok, tévéműsorok rajongóinak. Jönnek az otthon töltött bekuckózós esték, az ünnepi készülődés – ehhez nyújt remek kikapcsolódást a szolgáltató. Érdemes áttekinteni az új ajánlatokat, hiszen október 26-tól újdonságok várják a most csatlakozó előfizetőket. Változik az elérhető programcsomagok elnevezése és a csomagban lévő csatornák száma is: a Medium HD TV csomag Smart néven akár 90, a Plus HD TV Plus néven pedig akár 119 csatorna elérését teszi lehetővé. 

 

A Direct One az előfizetői igényeket szem előtt tartva szolgáltatásait is folyamatosan fejleszti, miközben a széles csatornakínálat, a prémium mozicsatornák és az online TV szolgáltatás változatlanul elérhetőek maradnak. Utóbbival a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újra nézhetők és visszajátszhatók, a folyamatosan bővülő videótárban pedig egyre több extra videós tartalom kap helyet.

 

Kisebb csomag árán nagyobb programkínálat

 

Lassan eljönnek a napok, amikor átfagyva érkezünk meg a jó meleg lakásba, és nincs más vágyunk, mint lehuppanni a kanapéra egy forró teával a kézben, igazi kikapcsolódást keresve kedvenc tévécsatornánkon. Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen a szolgáltató prémiumtartalomként a Smart csomagra előfizetők számára 1 hónapon át, míg a Plus csomag új előfizetői számára 2 hónapon át ingyen teszi elérhetővé az HBO Pack és a Filmbox Pack csatornáit - ez mintegy 10 mozicsatornát jelent, melyek egy része a Direct Now applikációban is visszanézhető. Sőt, az előfizetők az HBO Go és a FilmBox Live online tartalmaihoz is hozzáférést kapnak erre az időszakra. Ez az ajánlat egészen biztosan sokak tetszését elnyeri, hiszen a Direct One a közelmúltban végzett felmérése alapján a legtöbben filmeket és sorozatokat szeretnek nézni, ha tévénézésre kerül sor.

 

Az ajándék időszak letelte után a prémium mozicsatornákhoz való hozzáférés automatikusan megszűnik, lemondás nem szükséges, további kötelezettséggel nem jár. Akik szeretnék továbbra is élvezni az izgalmas filmkínálatot, előfizethetnek ezekre a csomagokra.

 

Az új ajánlatokat a legkedvezőbb módon ePackkel együtt lehet igénybe venni: a Plus ePack csomag ára két hónapon át mindössze havi 2990 forint, ezt követően pedig 3890 forintra emelkedik a havidíj. Az ePack a Direct One elektronikus és egyben környezetbarát számlacsomagja, amely megkönnyíti a számlák kezelését és befizetését. Az ePack keretében az előfizetők elektronikusan kapják számlájukat, melyet kényelmesen, biztonságosan és könnyedén, pár másodperc alatt fizethetnek be akár a szolgáltató ügyfélportálján keresztül – természetesen kedvezménnyel.

 

Az új előfizetőknek, éppen úgy, mint minden Direct One előfizető számára ingyenesen elérhető a Direct Now alkalmazás. Ezen keresztül már akár 92 csatorna nézhető mobiltelefonon, tableten, laptopon vagy okostévén. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők egyszerre akár 5 különböző műsort 5 különböző eszközön kövessenek. Így nem lesznek viták a családban, hogy ki mikor mit szeretne nézni - az applikáció segítségével senki sem marad le egyetlen kedvenc műsoráról sem, hiszen számos csatorna műsora újraindítható és visszajátszható. Az interaktív műsorújságban pedig akár emlékeztetőket is beállíthatunk megnézendő tartalmainkhoz.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott