Ugrás a tartalomra

LifeTV a DIGI műholdas kínálatában is

2021. április 1-től már a DIGI műholdas szolgáltatásának részeként is elérhető a LifeTV. Ezzel közel negyedmillióval nőtt azoknak a háztartásoknak a száma, amelyek élvezhetik a csatorna saját gyártású műsorainak és népszerű sorozatainak legújabb epizódjait.

 

Összevárva Hajdú Péterrel péntek esténként többek közt Pataky Attila, Stohl András, Tóth Andi és Fenyő Iván szereplésével, hétköznap reggelenként az Ébredj velünk! Ábel Anita, Holdampf Linda, Bereczki Zoltán és Csonka András vezetésével, valamint a legkeresettebb török romantikus sorozatok hétköznap este, mint a Házasságért örökség és az Elsöprő szerelem - ezek mind láthatóak mostantól a DIGI műholdas előfizetői otthonában is.

 

A tavalyi évben indult, hosszas előkészítő tárgyalások után április 1-től életbe lépő, új terjesztési megállapodással a LifeTV immár ott van az ország összes jelentős szolgáltatójának kínálatában. A korábban már meglévő Telekom, Direct One, Vodafone, mindigTV Prémium, Tarr és DIGI kábel mellett a mostantól elért közel negyedmillió DIGI műholdas háztartással együtt immár összesen több, mint 3,3 millió otthonban élvezhető a LifeTV műsorkínálata.

Kapcsolódó híranyag(ok)
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott