Ugrás a tartalomra

Már a Smart előfizetők is élvezhetik a Viasat Explore műsorait

Már nemcsak a Direct One Plus, hanem az alapcsomagba tartozó Smart előfizetők is élvezhetik a 100% extrémitást nyújtó kalandcsatorna, a Viasat Explore műsorait. Az adrenalin HD-ban érkezik a 67-es programhelyre, immáron közel 200 000 Direct One előfizető otthonába.

 

A Direct One alapcsomagja ezzel újabb tematikus csatornával bővül, ahol a horgászkalandok, az építkezős, illetve autós dokumentumműsorok ugyanúgy helyet kapnak, mint a legnagyobb kihívást jelentő, vagy akár már az extrémitás határait is súroló foglalkozások.

 

A Viasat Explore rögtön két premierrel is üdvözli új nézőit. A csatornán áprilisban szombatonként 21 órakor rajtolnak az Óriásponty című sorozat legfrissebb részei, amelyek során az ismert horgászok, Tom Dove és Neil Spooner Franciaországot, Spanyolországot, Olaszországot és Magyarországot járják be, hogy a világ legjobb édesvízi tavainál kifoghassák a lehető legnagyobb királypontyot. Hazánkban, a Nemesvita melletti bányatóban azt a világrekorder pontyot keresik, amelyet 2018-ban fogott ki egy holland horgász. A tükörponty akkor 130 cm hosszú volt és 51,2 kg-ot nyomott. A fényképes és videós dokumentálás után a zsákmány visszakerült a tóba – Tom és Neil pedig abban bíznak, hogy ők lesznek azok a szerencsések, akik újra kifogják.

 

Ha pedig extrém foglalkozások, akkor a hónap közepén, április 12-én 21 órakor debütál a Rönkszállítók friss felvonása, amely során a favágó és fűrészmalomtulajdonos, Kevin Wenstobot ismerhetik meg a nézők. Wenstob igen veszélyes munkát végez: csapatával úttalan utakon, rizikós körülmények között dolgozik, hogy fenntartsa üzemét, így mindannyiuk életét. Ezúttal egymillió dolláros megtakarításából egy hatalmas fűrészt szeretne vásárolni a malomba, bővítené öbölbeli dokkját és rönkszállító csónakot építene, csak időnként elbizonytalanodik, hogy a befektetett energia és pénz megéri-e...

 

Áprilisban beleláthatnak még a nézők az aranyásók, a jádekeresők és más drágakővadászok mindennapi munkájába, az autópályák nehézgépjárműinek és egyéb kármentőknek rendkívül szakértelmet igénylő, kihívásokkal teli feladataiba, de a rákvadászoktól kezdve a veterán autók renovátorain át az extrém szállítmányozókig, sokféle szakmával találkozhatunk még a Viasat Explore kínálatában. Építési bravúrokról vagy éppen hatalmas mérnöki hibákról ugyanúgy informálódhatunk, mint arról, hogyan jut el a márvány a házakig, vagy hogy hogyan akadt el az Ever Given a Szuezi-csatornában két évvel ezelőtt.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott