Ugrás a tartalomra
RTL+ logo

Megérkezett az RTL+

Mától már elérhető az RTL+, Magyarország új, előfizetéses streaming-szolgáltatása, amely reklámok nélkül, exkluzív, kifejezetten erre a platformra gyártott tartalmakkal várja az előfizetőket. A nézők a streaming-szolgáltatás tartalmait egy hónapig ingyen, majd 1990 Ft-os előfizetési díjért élvezhetik. Az RTL Most és az RTL Most+ felhasználói szintén elérik eddig használt szolgáltatásaik jelentős részét az új platformon.

 

Az RTL+-on három szolgáltatási szint érhető el a felhasználók és előfizetők számára. Az RTL+ teljes tartalmi kínálatát reklámmentesen érik el a szolgáltatás előfizetői 1990 Ft-os havi előfizetési díjért.  Az RTL Most eddig regisztrált felhasználói mától az RTL+ Light, az RTL Most+ felhasználói pedig RTL+ Active néven élvezhetik kedvenc tartalmaikat, külön díj fizetése nélkül. Az RTL+ Light használatához továbbra is csak regisztráció szükséges, az RTL+ Active pedig ezentúl is a telekommunikációs szolgáltatótól kapott aktiváló kóddal használható. Felhasználói fiókjuk szolgáltatási szintjét bármikor megemelhetik és fizetőssé tehetik, hogy ők is elérjék a platformra gyártott exkluzív sorozatokat, reality-ket, dokumentumfilmeket, azaz az RTL+ teljes, már a kezdetekkor is több mint 5000 órányi kínálatát.

 

Azoknak a felhasználóknak, akik eddig mobilalkalmazással használták az RTL Mostot, csak frissíteniük kell az alkalmazásukat. A frissítés automatikusan az RTL+ applikációt tölti le, amely már szintén elérhető az iOS és Android alkalmazás-áruházakban. Aki eddig webböngészőben nézte az RTL tartalmait, a megszokott módon már az új felületet éri el. Új felhasználóink pedig a www.rtlplusz.hu weboldalon találják a szolgáltatást. Előfizetni is ezen a webes felületen lehet az RTL+ exkluzív, reklámmentes tartalmaira magyarországi kibocsátású bankkártyával. Az előfizetés egy hónap ingyenes próbaidőszakkal indul.

 

Az RTL lineáris csatornáinak élő adásait a továbbiakban a televíziós szolgáltatók különböző felületein érhetik el.  
Az RTL+ szolgáltatás fokozatosan jelenik majd meg további készülékeken is, elsőként hamarosan az LG okostelevíziók legújabb változatain.

 

24 órás ValóVilág és 12 hónap alatt 12 exkluzív premier

 

Az RTL+ az első olyan előfizetéses, reklámmentes streaming-szolgáltatás itthon, amely már az induláskor számtalan, kifejezetten a platformra gyártott helyi tartalmat kínál az előfizetőknek. 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik a felületre: az RTL+ előfizetőinek már az indulás első pillanatától elérhetőek a prémium tartalmak premier epizódjai, melyeket hetente újabb epizódok követnek.

 

Mivel nincs streaming reality nélkül, november 20-án újra kinyílnak a luxusbörtön kapui, a ValóVilág villából az RTL+ előfizetéses felületén pedig elindul a 24 órás közvetítés, ahol a nézők bármikor bepillanthatnak a villalakók vágatlan életébe.

 

Ezen a felületen debütál és csak az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára elérhető A Király, a Zámbó Jimmy életéről készült tízrészes sorozat.

 

Az RTL+ előfizetői számára már elérhető a platformon a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök premier epizódja is. A sorozat különleges szemszögből – kritikusan, de ugyanakkor szeretettel – mutatja be egy szebb napokat látott vidéki kisvárosban élő közösség mindennapi életét és problémáit. Ki vagy te címmel egy szókimondó sorozat is megérkezett az RTL előfizetéses streaming-szolgáltatására.

 

Az RTL+ számos alkotással készül a dokumentumfilmek műfajában is. Közülük is kiemelkedik az RTL+ előfizetői számára már elérhető, világszerte elismert magyar dokumentumfilm-sorozat, az On the Spot legújabb évada, a Vissza a természethez.

 

Az On the Spot alkotói a jól ismert sorozat vadonatúj évada mellett producerként járultak hozzá további dokumentumfilmek elkészítéséhez is, amelyek szintén itt debütálnak. Az RTL+ előfizetői számára látható Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada kendőzetlenül jár körül mindent, amit tudni akarsz a szexről.

 

Az exkluzív hazai tartalmak mellett hollywoodi filmekből, sikersorozatokból sem lesz hiány az RTL+-on, és az RTL legnépszerűbb európai sorozatai is láthatóak lesznek a streaming-platform előfizetéses csomagjában. Már nézhető a hatrészes német sorozat, a Faking Hitler, valamint két holland sorozat, a Mocro Maffia és a Fekete tulipán első évada.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott