Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Nyaralj a legjobb műsorokkal

A Direct Now app folyamatosan bővülő, sokszínű kínálatában minden hangulathoz és alkalomra megtalálod a legjobb műsorokat, legyen szó ismeretterjesztő tartalmakról, magyar klasszikusokról, lebilincselő filmekről vagy a CANAL+ saját gyártású sorozatairól.

 

A Spektrum videótárban elérhető Várfoglalók második évadában Vadon Jani stábjával nem csak magyarországi, hanem erdélyi várakat is útba ejt. Fedezd fel, mi teszi az öreg kontinenst a világ egyik legizgalmasabb helyévé az Európa című sorozatban, amelynek epizódjait a National Geographic videótárában találod, de ugyanitt közelről megismerheted a világ egyik leginkább félreértett, rendkívül figyelemre méltó állatát a Cápafesztivál részein keresztül. Repülj a legnagyobb hőségben fogcsikorgatóan hideg tájakra a Fagyaszd le a félelmet Wim Hoffal című műsorral a BBC Earth jóvoltából vagy keresd a Love Nature videótárban a brazíliai Pantanal vizes élőhelyre elkalauzoló a Szelidítetlen Brazília epizódjait.

 

Nosztalgiázz régi magyar klasszikusokkal, és nézd meg a legforróbb nyári napokban a hatalom elnyomásában is az erkölcsöt választó kisemberek döbbenetes erejű példázatát az Az ötödik pecsétben. A Direct Now app folyamatosan frissülő videótárában július során a nagyívű, romantikus Az aranyember is elérhető, főszerepben Tímár Mihály hajóskapitánnyal és az ő keserédes boldogságkeresésével. Az Isten hozta, őrnagy úr című film pedig abszurd humorával a háború értelmetlenségét és az emberek kiszolgáltatottságát ábrázolja.

 

Inkább valami hátborzongató sztorira vagy akcióra vágysz? A CANAL+ saját gyártású sorozataiban nem fogsz csalódni! A Direct Now appban bárhol, bármikor megtekintheted az európai történelem egyik legnagyobb, a szén-dioxid-kvótapiacot érintő gazdasági bűncselekményét bemutató Az évszázad csalása című krimiszériát. Kövesd nyomon a B.R.I francia különleges egység mindennapjait A brigád című sorozatban egy olyan időszakban, amikor a bandák háborúja bármelyik pillanatban lángba boríthatja Párizst vagy repülj vissza a XIX. század végére a Django epizódjaival, és nyomozz te is a főhőssel a western világában.

 

Kerülj romantikus hangulatba a nyári estéken a Félix és Rose főhőseivel, és engedd, hogy elvarázsoljon Jean Reno és Juliette Binoche színészi játéka egy véletlen repülőtéri találkozásról, amely alapjaiban változtatja meg a szereplők életét. Szintén egy gyönyörű francia színésznő, Marion Cotillard alakítja A Hold földjéről című romantikus film főszereplőjét, a boldogtalan házasságban élő Gabrielle-t, aki a szomorúság elől menekülve úgy dönt, hogy megszökik frissen megismert szerelmével.

 

Szeretnéd feldobni a strandolást egy kis tévézéssel? A Direct Now appal korlátok nélkül nézheted a legjobb tartalmakat, ha pedig újra átélnéd a legizgalmasabb pillanatokat, a műsorokat megállíthatod, újraindíthatod és 7 napig vissza is nézheted!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott