Ugrás a tartalomra
RTL Most+ logo

Otthonába viszi a színházat az RTL Most+

Április 1-től a Thália Színház nagysikerű előadásait az RTL Most+ platformon láthatják az érdeklődők a SzínházOtthon cím alatt.

 

Az elmúlt időszak nem kedvezett a színház szerelmeseinek, de az RTL Most+ az otthonukba viszi a Thália Színház előadásait. A neves színművészek által előadott színdarabokat teljes terjedelmükben már április 1-től megtekinthetik a felhasználók, így kínálva tartalmas kikapcsolódást a húsvéti ünnepekre is.

 

Az érdeklődők az RTL Klub népszerű sorozatainak sztárjait is láthatják az előadásokban: a Keresztanyu csempész nagymamáját alakító Molnár Piroskát A főnök meg én meg a főnök, a Mellékhatás Ludmann Zsoltját megformáló Nagy Zsoltot a Furnitur, valamint szintén a Mellékhatásból is ismert Sztarenki Dórát, a Jelenetek 2 házasságból, A mi kis falunk rendőrét játszó Szabó Győzőt többek között A tanú, vagy a Balkán kobra című darabokban. A színházra vágyók olyan további remek előadások résztvevői is lehetnek, mint az Esküvőtől válóperig, Garzonpánik, Bolha a fülbe, Gellérthegyi álmok, Két szék között, Premierajándék, Végállomás, melyekben többek között olyan színészek alakítását csodálhatják, mint Gubás Gabi, Schell Judit, Szabó Erika, Pindroch Csaba, Szervét Tibor, Csányi Sándor.

 

Az RTL Most+ a húsvéti ünnepekre is remek kikapcsolódást kínál: a Thália Színház előadásai április 1-től a platformon a SzínházOtthon címnél!

Kapcsolódó híranyag(ok)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott