Ugrás a tartalomra
DIGI logo

Széles körben elérhető WiFi 6 szolgáltatással erősít a DIGI

A DIGI – tekintettel a nyári akció sikerére – új internet ajánlatokat kínál az iskolakezdésre és az otthoni munkavégzésre. A WiFi 6-ot tartalmazó új DIGINet 1000 (1 Gbit/s) tarifacsomag az első három hónapban továbbra is kedvező, 3900 forintos havidíjjal érhető el, e-Pack számlacsomaggal és 12 hónapos határozott időtartamú szerződéssel. Az akciós időszak lejártát követően a csomag havidíja 6490 forint. A díjak évente, az inflációnak megfelelően módosulnak. A DIGI pénzvisszafizetési garanciájával, a Wifi 6 szolgáltatásra újonnan előfizető ügyfeleink is kockázat nélkül próbálhatják ki 30 napig. A WiFi 6 opció nélküli DIGINet 1000 internet csomagok értékesítése augusztus 13-án lezárult. A DIGI jelenlegi ügyfelei aktív előfizetésüket változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de választhatnak az új akciós ajánlatokból is.

 

Az eltérő felhasználói igények miatt a DIGINet 500 (500 Mbit/s) és a DIGINet 250 (250 Mbit/s) csomag is szerepel a DIGI megújult kínálatában. Az átlagos családi felhasználást támogató DIGINet 500 díjcsomag optikai hálózaton is elérhető már Wifi 6 opcióval. Az előfizetés akár önálló szolgáltatásként vagy televíziót, internetet és telefont tartalmazó csomagajánlatban is kedvező feltételekkel vehető igénybe. A kedvező árú DIGINet 250 kizárólag az internetet, kábeltelevíziót és telefont tartalmazó DIGI NEKEM csomagban igényelhető. Az augusztus 14. után megkötött DIGINet 1000 előfizetések WiFi 6 képes hálózati eszközön futnak, míg a DIGINet 500 mellé opcionálisan választható a 6. generációs, Wifi 6 képes nagysebességű eszköz, 1 éves hűséggel további 990 forintos havidíjért.

 

A DIGI WiFi 6 szolgáltatása az eddigi 13 település helyett, már szinte a teljes optikai hálózaton elérhetővé válik, gyorsabb és megbízhatóbb vezeték nélküli adatkapcsolatot nyújtva, a teljes sávszélesség kihasználásával. Az új generációs eszközök jelentős előnyt biztosítanak a tanulás, az otthoni munkavégzés és szórakozás terén egyaránt. A technológiai megoldás gyorsabbá és stabilabbá teszi a böngészést, a kapcsolattartást, a tartalomgyártást, a streaminget és az egyre növekvő sebességigényű online játékokat, valamint a VR és AR eszközök egyidejű felhasználását is. A WiFi 6 technológia hatékonyabbá teszi a router és a csatlakozó eszközök energiafelhasználását, ezzel jelentősen csökkenti a fogyasztást. A DIGI új szolgáltatása stabilabb adatkapcsolatot biztosít a sűrűn lakott területeken élő felhasználók számára, ahol a sok vezeték nélküli eszköz és hálózat együttes üzemeltetése miatt előfordulhatnak az esetleges jelzavarok.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott