Ugrás a tartalomra
SES logo

Többéves szerződéshosszabbítást írt alá a SES és a Towercom Slovakia

A SES bejelentette, hogy többéves szerződéshosszabbítást írt alá a Towercom Slovakiaval, amely tovább erősíti a két vállalat nagy múltú kapcsolatát. A 2020. január 1-jén hatályba lépő szerződés értelmében a SES a keleti 23,5 fokos pozícióban biztosít egy transzpondert, amellyel a Towercom képes lesz tartalmat szolgáltatni a teljes szlovák piacon.

 

A Towercom már hosszú évek óta a SES segítségével juttatja el a szlovák közszolgálati csatornát és magánkézben lévő szlovák csatornákat tartalmazó 11 televíziócsatornából, köztük 8 HD csatornából illetve további 33 rádióállomásból álló csomagját az ügyfeleinek.

 

„Nagy öröm és büszkeség számunkra, hogy a Towercom Slovakiaval régóta ápolt kapcsolatunk most tovább erősödött ezzel a szerződéssel” – osztotta meg Martin Ornass-Kubacki a SES közép- és kelet-európai elnökhelyettese és regionális igazgatója. „A mostani megállapodás a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióban jelentős DTH jelenléttel erősíti tovább szerepünket a kompetitív szlovák piacon.”

 

A Towercom már több mint 10 éve szolgálja ki a szlovák és a cseh műsorszolgáltatókat a SES ügyfeleként a keleti 23,5 fokos orbitális pozícióból. Ezzel a kiváló orbitális pozícióval a Towercom prémium televíziós tartományhoz nyer hozzáférést, amely 37 millió háztartást szolgál ki Európa-szerte.

 

„Örülünk, hogy a SES partnerségének köszönhetően továbbra is kimagaslóan professzionális és megbízható szolgáltatást tudunk nyújtani műholdas ügyfeleinknek” – fejtette ki Ivan Peschl, a Towercom vezérigazgatója.

 

A SES 355 millió televíziós háztartás (1 milliárd néző) és 8 200 műholdon közvetített csatorna kiszolgálásával vezető szerepet tölt be a műholdas iparágban. A SES Video üzletággal a SES jelenleg 525 csatornát kezel és napi több mint 8 400 órányi online videotartalmat streamel, amelyből több mint 620 óra prémium sport- és egyéb élő esemény.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott