Ugrás a tartalomra
Viacom logo

Új közép-európai vezetői megbízatások a Viacomnál

A Viacom International Media Networks (VIMN) kelet-közép-európai és izraeli (CEEI) részlege két új felsővezetői megbízást jelentett be a mai napon. Sasha Ivanovic eddigi stratégiai alelnök látja el mostantól a tartalomterjesztési vezető tisztségét is a régiónkban, Katarzyna Samojluk lengyelországi country manager és pénzügyi alelnök pedig ezentúl a reklámértékesítési és elemzési területeket is felügyeli Kelet-Közép-Európában.

 

Sasha Ivanovic 2011 óta dolgozik különféle üzletfejlesztési és stratégiai vezetői tisztségeket betöltve a Viacom budapesti irodájában. Az elmúlt évtizedben fontos szerepet játszott a médiavállalat tévécsatornáinak és szolgáltatásainak az elindításában, melyek segítségével a Viacom vezető nemzetközi tematikus televíziós portfolióvá vált a régióban.

 

Katarzyna Samojluk 2014 óta irányítja a cég pénzügyi és üzemeltetési tevékenységeit, amivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az üzletfejlesztés révén a Viacom tekintélyes növekedést tudott elérni. A közelmúltban a regionális pénzügyi alelnöki feladata mellett a lengyelországi country manageri tisztségre is megbízást kapott.

 

Harsányi Gábor, a VIMN kelet-közép-európai vezérigazgatója a kinevezésekkel kapcsolatosan elmondta: „Sasha átfogó stratégiai szemléletmódja és innovatív megközelítése, a tartalomterjesztési csapat tapasztalatával felvértezve, továbbá Katarzyna és a reklámértékesítési és elemző csapatok kereskedelmi kvalitásaival megerősítve jó alapot teremt arra, hogy a Viacom előremutató új megoldásokat kínáljon. Az új vezetőséggel ezeknek a fontos üzletágaknak az élén új szintre emelhetjük a kapcsolatunkat üzleti partnereinkkel.”

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott