Ugrás a tartalomra
RTL Most logo

Új külsővel és még több funkcióval folytatja az RTL Most streaming platform

Március 30-tól megújul az RTL Most, RTL MOST+ és másnap az RTL Most applikáció felülete.

 

A közkedvelt RTL Most felületével megújult formában találkozhatnak a felhasználók. A legnagyobb hazai streamingszolgáltatóhoz illő megjelenés biztosítja a modern felület könnyed kezelését és a tartalmak egyszerű kiválasztását, amelyben műfaj alapján lehet keresni és a felhasználók számára továbbra is elérhetőek a lineáris csatornák élő adásai.  A minden eddiginél pontosabb, személyre szabott ajánlórendszer biztosítja a felhasználó számára, hogy egyéni tartalmi ajánlás alapján válasszon az érdeklődési körének megfelelő műsorokból. A már megkezdett vagy utoljára nézett tartalmakat bárhol, bármely készüléken folytathatják az RTL Most felhasználói, a funkció továbbfejlesztésével ráadásul már a nyitó oldalon elérhetők az aktuálisan kiválasztott, vagy éppen követett tartalmak. Március 31-től pedig ezen felület és kényelmi szolgáltatásai várják az RTL Most applikációt használókat is.

 

Az RTL Most felülete a webes felületen keresztül, illetve az applikáció Apple AppStore-ból, vagy a Google Play-ből való letöltése után, egy egyszerű regisztrációval érhető el. A platformon az RTL Magyarország legtöbb műsora a televíziós megjelenést követően meghatározott ideig visszanézhető, továbbá siker és közönségkedvenc filmek, sorozatok, telenovellák érhetők el. A legnépszerűbb tartalmak közé tartoznak a Keresztanyu, az Éjjel-Nappal Budapest, A nép szolgája, A mi kis falunk, vagy a nemrég bemutatott szitkom, A Séf meg a többiek.

 

A megújult RTL Moston továbbra is lehetőség nyílik a telekommunikációs szolgáltatóknál igényelhető RTL Most+ kód aktiválására. 
A felhasználók számára az RTL Most+ egyedi előnyt kínál, mivel bizonyos műsorokat csak itt, vagy még a televíziós képernyőre kerülés előtt nézhetnek meg a felületen. Ilyenek például A mi kis falunk és az Éjjel-Nappal Budapest premier epizódjai, valamint a sport szerelmesei számára az UEFA és UEFA Konferencia Liga fordulóinak egyes mérkőzései, amelyeket csak itt követhetnek nyomon.

 

Az RTL Most+ platformon számos tematikus mappa tartalmai közül válogathatnak a felhasználók: mint a nemrég elindult History Play, ahol többek között a nagysikerű Tűzben edzett reality adásait láthatják az érdeklődök, de a már eddig is nagy érdeklődésre számot tartó tematikák frissülő tartalmai közül is válogathatnak, mint a bűneseteket feldolgozó Igazi Krimi, a népszerű magyar produkciókat tartalmazó Hazai extra, a színházi előadásokat kínáló SzínházOtthon, vagy éppen gyereknek szóló meséket és filmeket kínáló Kölyök Klub. 

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott