Ugrás a tartalomra

Új logót és arculatot kapnak a Spílerek

A Spíler1 és Spíler2 egyaránt növelte átlagos közönségarányát az év első 4 hónapjában 2022 azonos időszakához képest. A két csatorna együtt 0,7%-os átlagot ért el, ami 30%-os növekedést jelent éves viszonylatban (18-59 évesek, teljes nap). A TV2 Csoport sportcsatornái a közeljövőben új logót és arculatot kapnak, de tartalmi megújulásra is számíthatnak a nézők a maximális szórakoztatás jegyében.

 

A Premier League csatái, a La Liga izgalmas rangadói és az FA-kupa mellett a magyar válogatott mérkőzésiért is érdemes a foci rajongóknak a Spíler1-t és a Spíler2-t választani. A tavasz folyamán a nézők már megszokhatták, hogy a TV2 Csoport sportcsatornáin a szakmai kommentárok és elemzések mellett sztárvendégek látogatnak el a stúdióba. Az első negyedév nézettségi adatai arról tanúskodnak, a sportkedvelők kíváncsiak a hazai foci-rajongó hírességek véleményére.

 

A Spíler1 és Spíler2 egyaránt növelte átlagos közönségarányát az év első 4 hónapjában 2022 azonos időszakához képest. A két csatorna együtt 0,7%-os átlagot ért el, ami 30%-os növekedést jelent éves viszonylatban (18-59 évesek, teljes nap). Az év eddigi legnézettebb műsora a Splíer1-en a március 5-i Liverpool-Manchester United Premier League mérkőzés volt (AMR: 85 ezer fő, korcsoport: 18-59), a Spíler2 nézettségi toplistájának első helyén pedig a március 19-i FC Barcelona-Real Madrid La Liga meccs áll (AMR: 133 ezer fő, korcsoport: 18-59).

 

A szezon hátralévő részében jócskán adódik esély ezen toplistás eredmények megismétlésére vagy megdöntésére, mert izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzések várnak a foci-rajongókra.

 

A Premier League-ben a Manchester City és az Arsenal versenyfutása a bajnoki címért lehet, hogy csak az utolsó fordulóban dől el. Épp ezért egyik csapat meccsét sem érdemes kihagyni, hisz szoros küzdelem várható. Ami a rangadókat illeti, május 7-én a Newcastle United csap össze az Arsenal-lal, május 21-én a Manchester City, míg május 25-én a Manchester United mérkőzik meg a Chelsea-vel.

 

Az angol foci „másik színterén”, az FA-kupában is jócskán vár izgalom a nézőkre. Már csak azért is, mert a június 3-i finálé a sporttörténelmet része lesz, hiszen sosem volt még manchesteri derbi a döntő. A kupa sorsa a Manchester City és a Manchester United között dől el.

 

A spanyol foci szerelmeseinek „kötelező”, de a kevésbé vehemens rajongóknak is erősen ajánlott figyelni a La Liga májusi mérkőzéseinek mindegyikét, hiszen bármelyik találkozón bajnok-avatás lehet.

 

Júniusban pedig jön a „focinyár” top eseménye, az UEFA Nemzetek Ligája négyes döntője, valamint az Európa-bajnoki selejtező mérkőzések - közte a magyar válogatott soron következő meccsei is képernyőre kerülnek.

 

A Spíler1 és a Spíler2 logója és arculata a közeljövőben megújul, modernebb, a mai kor igényeihez még inkább megfelelő külsőt kap. Ezen túl az is jó hír a sport szerelmeseinek, hogy a TV2 Csoport sportcsatornái az ősz folyamán új és megújuló műsorokkal, a régi kedvencek mellett új képernyősökkel várja majd nézőit.

 

Frissítés: A 2023. június 14-én a DTV News birtokába jutott információ szerint a logó- és arculatváltásra szeptember 1-jén kerül sor!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott