Ugrás a tartalomra
RTL Most logo

Újabb funkciókkal bővült az RTL Most streaming platform

A folyamatosan megújuló RTL Most és RTL Most+ platformon ezúttal újabb funkciók jelentek meg, amelyekkel mind a webböngészőben, mind pedig az iOS vagy Android mobilapplikációban találkozhatnak már a felhasználók.

 


Újabb extra funkciókkal bővült a közkedvelt RTL Most platform. A legnagyobb hazai streamingszolgáltató felhasználói már találkozhatnak a legújabb funkciókkal, amelyek még kényelmesebb streamingélményt nyújtanak a felületen.

 

Szórakozás az egész családnak

 

Az újonnan elérhető Gyereksarok funkcióval a legkisebbeknek és szüleiknek kedvez az RTL Most+. A streamingszoltáltatást a webböngészőben vagy a mobilapplikációban megnyitva, a főmenüből egyetlen kattintással elérhető Gyereksarok vidám külsővel és egyszerű elrendezéssel könnyíti meg a tartalomkeresést, valamint a legkisebbek biztonságos kalandozását a felületen. A kizárólag gyerekeknek szóló tartalmak között korcsoportok szerint is böngészhetnek a fiatal felhasználók.

 

Megújult a Szülői felügyelet funkció is, amelynek újbóli beállításával a szülők mind az RTL Most, mind pedig az RTL Most+ felületén felügyelni tudják gyermekük tartalomfogyasztási szokásait. Az egyedi korhatárbeállítást lehetővé téve, a korlátozottá vált tartalmat jelszóval védve és jól láthatóan megkülönböztetve az RTL Most platform hozzájárul ahhoz, hogy a szülők számára egyszerűen felügyelhető legyen a kiskorú felhasználók aktivitása a felületen.

 

Az RTL Most+ aktiváló kóddal rendelkező felhasználói mellett immár a regisztrált RTL Most felhasználók számára is elérhetővé vált a Chromecast funkció, így az RTL Magyarország digitális szolgáltatásában található valamennyi tartalom akár tv-képernyőn keresztül is megtekinthető. Ehhez csupán egy Chromecast eszközre van szükség, amelynek segítségével mobiltelefonról, tabletről, vagy számítógépről nagyképernyőre lehet váltani a még élvezetesebb sorozatmaratonhoz vagy filmesthez.

 

Töltsd le és nézd bárhol!

 

Az RTL Most+ felhasználói számára elérhetővé vált a Letöltés funkció is. A prémium digitális szolgáltatás bizonyos tartalmait az RTL Most mobilapplikációban letöltve bárhová magukkal vihetik és 30 napon belül internetelérés nélkül is megtekinthetik az RTL Most+ felhasználói. A Letöltés ikonnal megjelölt tartalmak között számos közkedvelt, gyerekeknek szóló animációs sorozat válik akár útközben, vagy a nyári nyaralás alatt is elérhetővé, mint például a Béku és barátai, a Tip, a kisegér, a Vic, a viking, vagy a Morfi. A tartalmak letöltése a Gyereksarokból nem elérhető, ezt a funkciót a letölthető tartalmak esetén kizárólag a szülők vehetik igénybe a Gyereksarokból kilépve.

 

A legkisebbeknek szóló animációs tartalmak mellett olyan népszerű, közönségkedvenc sorozatok is letölthetővé váltak az RTL Most applikációban, mint az Apatigris 1. és 2. évada, a Mellékhatás 1. évada, valamint a Bátrak földje. A telenovellák szerelmesei is bárhová magukkal vihetik kedvenc sorozataikat, hiszen letölthetővé válnak a Sarokba szorítva, a Mindörökké szerelem, a Perzselő szenvedélyek, a Szerelem van a levegőben, valamint a Szerelem és más bajok epizódjai is.

 

De ez még nem minden, hiszen a régi nagy kedvenc Mónika és Balázs Show mellett a hazai televíziózás történetének meghatározó produkciója, a Barátok közt epizódjai is letölthetővé válnak a lineáris sugárzást követően, így az RTL Most+ felhasználói ezeket a tartalmakat a letöltés után 30 napon keresztül, a lejátszás elindításától kezdődően két napon belül bárhol, internetelérés nélkül is megtekinthetik az RTL Most applikációban, ehhez csupán applikációjuk Apple AppStore-ból vagy Google Play-ből történő frissítésére van szükség.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott