Ugrás a tartalomra

VIASAT3 és LiChi TV kódolatlan hetek

Két hétig kódolatlanul elérhetőek a VIASAT3 és a LiChi TV csatornák a MinDig TV nézői számára. 2018. október 1. és 14. között 750 ezer háztartásban sorozatpremiereket, mozisikereket és gasztronómiai műsorokat egyaránt láthatnak a nézők az SPT Networks, a TV2 Csoport és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

2018. október 1. és 14. között két hétig bárki kódolatlanul nézheti a VIASAT3 csatorna műsorát a MinDig TV-n. Lesznek szuper sorozat premierek, illetve számtalan mozisiker is a képernyőre kerül. És ha ez nem lenne elég: ebben az időszakban a VIASAT3 az ingyenes MinDig TV Applikációban is élőben elérhető.

 

Október 1. és 14. között a MinDig TV platform minden nézője számára kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora. A kéthetes időszakban a gasztrocsatorna minden íze-java jelen lesz a képernyőn: saját gyártású műsorok, tévépremierek, megismerkedhetünk nemzetközi ízekkel, neves séfekkel, számtalan konyhai praktikával!

 

A VIASAT3 a B jelű multiplexen, a 36. programhelyen, míg a LiChi TV az E jelű multiplexen, a 49. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott