Ugrás a tartalomra

100 napja indult a Mozi+ és a TV2 Csoport portfólió-fejlesztése

TV2 Csoport logoJúlius 11-én a Mozi+ filmcsatorna indulásával kezdődött a TV2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztése. Azóta 20 százalékos növekedést ért el a cégcsoport portfólió szinten, pedig az utolsó kábelcsatorna, a Humor+ még meg sem kezdte működését.

Izgalmasan alakul a TV2 Csoport 2016-os éve. A tulajdonosváltást követően a cégcsoport vezetősége a dinamikus fejlesztés mellett döntött, amelynek részeként újrapozícionálták a meglévő három kábelcsatornát, valamint további hét teljesen új adót indítanak idén. A stratégia bevált, ez már most jól látható a portfólió teljesítményén, amely a 18-59-es célcsoportban teljes napon 20 százalékos, főműsoridőben pedig 22 százalékos növekedést ért el közönségarányát tekintve.

A Mozi+ működésének első 100 napja alatt a harmadik kábelcsatornává nőtte ki magát teljes napon és főműsoridőben is a kereskedelmileg fontos célcsoportban. Július 11-e óta a filmcsatorna több mint 500 különböző filmet sugárzott. Több mint 20 országos premiert adott le, amelyek átlagos közönségaránya meghaladja az 5 százalékot. Nagy népszerűségnek örvendtek a tematikus heteken vetített mozik, például a Hétköznapi zsaruk (7,48% heti átlag SHR), az akciófilmek hete (5,19% heti átlag SHR), valamint a Piedone és Ötvös Csöpi filmek (5,04% heti átlagos SHR).

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott