Ugrás a tartalomra

Ötéves az M2 gyerekcsatorna

M2 logoÖtödik születésnapját ünnepli az M2 gyerekcsatorna december 22-én, pénteken.

A Spektrum Home csatorna váltja a C8-at a MinDig TV kínálatában

Spektrum Home logoA MinDig TV ingyenesen elérhető digitális televíziós kínálatában 2018. január 1-jétől a C8 csatorna helyét az AMC Networks International – Central and Northern Europe (AMCNI CNE) - portfólióban található Spektrum Home csatorna veszi át.

Kódolatlan csatornák az ünnepekre a PR-TELECOM-nál

PR-Telecom logoA karácsony és a szilveszteri ünnepi időszak az, amikor az emberek a legtöbb időt tudják pihenéssel és kikapcsolódással tölteni. Ebben az időszakban több idő jut az otthoni televíziózásra is. A PR-TELECOM ezért 2017. december 22. és 2018. január 1. között több, mint 115 digitális tévécsatornát nyújt kódolatlanul a digitális kábel TV-vel is lefedett területen élő előfizetői számára.

Közel 16 millió műszaki fejlesztésre

NMHH Médiatanács logoNyolc közösségi és kisközösségi médiaszolgáltató jutott összesen 15,7 millió forint támogatáshoz a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra Programjában a műszaki fejlesztési pályázat idei harmadik fordulójában.

Megállapodott a PR-Telecom és a HírTV

PR-Telecom logoMegállapodást kötött egymással a HírTV és a PR-Telecom a csatorna műsorának legalább további két évig való terjesztése tárgyában, aminek eredményeként a HírTV a PR-Telecom kínálatában marad.