Ugrás a tartalomra

Ötéves az M2 gyerekcsatorna

M2 logoÖtödik születésnapját ünnepli az M2 gyerekcsatorna december 22-én, pénteken.

Kiemelkedő nézettség

Az M2 gyerekcsatorna 2012. december 22-i indulása óta a legnézettebb gyerekadók között van. Tartalmainak sokoldalúsága és változatossága megkülönböztető jegy a többi gyerekcsatornával szemben, és egyedülállónak mondható az adó abból a szempontból is, hogy nemcsak gyerek, hanem felnőtt nézői is vannak. A gyerekcsatornák mezőnyében a legjobb eredményeket éri el a 18-49 éves korosztályban és az annál idősebbek körében is. Idén a 4-12 éves célcsoportban és a két felnőtt korcsoportban is a legnézettebb gyerekcsatorna lett (4-12 éves korcsoport: 11,9 százalékos közönségarány a 2017. január-november időszakban, a 6-20 óráig tartó műsorsávban).

A gyerekek tévénézése szempontjából kiemelt reggeli idősávban (6-10 óra között) szintén piacvezető az M2 mind a 4-12 éves gyerekek, mind a felnőttek körében, az idei év első 11 hónapjának nézettségi adatai alapján. Az M2 a 4-7 évesek körében a 2017. januártól novemberig tartó időszakban 20,8 százalékos átlagos közönségaránnyal toronymagasan vezette a gyermekcsatornák nézettségi versenyét a 6-20 óráig tartó műsorsávban.

Reklámmentesség

Különleges értéke az M2 gyerekcsatornának, hogy idén júniustól reklám nélkül sugározza gyerektartalmait, így a korábbi napi egy órányi reklámidő helyett is színes, érdekes tartalmakat kínál a nézőinek.

Biztonságos televíziózás

A csatorna vezetősége kiemelten figyel arra, hogy a szülők biztonságban tudhassák gyermekeiket az M2 képernyői előtt. Kiemelten fontos szempont az erőszakmentesség, vagyis kizárólag biztonságos tartalommal találkozhatnak a gyermekek, amelyek pozitív irányban hatnak a fejlődésükre.

A jövőben is várja a kicsiket és a nagyokat az M2, amelynek műsorán továbbra is látható többek között Rubi Szivárványiában, Connie, a boci, Bobby és Bill, Manó Benő és Lili hercegnő apró királysága, Bob, a mester, Chuggington pályaudvar - IV. évad, Dóra és barátai, Mickey egér játszótere, Aladdin, Grimm mesék, Kippkopp a fűben, Állatkerti sétány 64., Misi mókus kalandjai, Töf-töf elefánt, Kukori és Kotkoda, Sebaj Tóbiás, illetve a Magyar népmesék.

M2 - a barátod! 2018-tól minden reggel öttől este nyolcig a gyermekek szolgálatában!

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott